Spring til indhold

Hatha yoga for de morgenfriske m/ Lea Dalsgaard

Motion: Gymnastik/aerobic

Vi styrker kernemuskulaturen og smidiggør muskler og bindevæv. Tempoet er roligt. Der guides alternative stillinger undervejs, hvis der er behov for det.

De klassiske yogastillinger kombineret med nyere viden og fokus på åndedrættet har en gavnlig virkning på krop og sind. Formålet er at øge kroppens vitalitet og sundhed samt skabe balance fysisk og mentalt.

Du vil opleve mere indre ro, større energi og et generelt bedre helbred med øget velvære i din hverdag.

Yoga er ikke, hvordan en stilling ser ud, men hvordan den føles.
Derfor guider Lea løbende opmærksomheden tilbage til kroppen. Det har den sideeffekt, at du oplever at få en pause fra tanker og gøremål. Du vil formentlig opleve, at det har en beroligende effekt på dit nervesystem - også efter du forlader lokalet.

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål til underviser før og efter timen.

Medbring selv yogamåtte. Har du selv et yogabælte, yoga blokke eller andet, der gavner din træning, så medbring gerne det.

"Jeg har været til styrke/teknik yogatimer hos Lea, og kan varmt anbefale hendes timer, der er varierende, udfordrende og meget givende Lea er som underviser meget opmærksom på den enkelte yogi"
Mia Ravnø

"Jeg kan varmt anbefale Leas Yoga - som mand og som tidligere idrætsudøver med flere knæoperationer har Leas Yoga været et sted hvor jeg er blevet stærkere, smidigere og mere bevidst om min krop og det potentiale min krop stadig har. Lea er en meget kyndig og dygtig instruktør som har øje for den enkelte elevs udfordringer og ikke mindst potentiale - både i undervisningen og i øvelser som jeg kunne bruge hjemme."
/Poul Henning

Underviser: Lea Dalsgaard
Hold: 80241409.