Spring til indhold

Mediyoga

Motion: Andet motionstilbud

Er en forskningsbaseret yogaform, som skaber balance i krop og sind, blandt andet ved at regulere nervesystemet gennem åndedrætsøvelser, langsomme bevægelser. opmærksomt nærvær til kroppen og meditation.

Mediyoga kan være med til at genskabe kontakten til din krop og få den tilbage i balance i den stadig mere stressfyldte verden vi lever i

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Mediyoga består af åndedrætsøvelser, simple fysiske øvelser, afslapning og meditation.

Mediyoga kan fungere for alle - ung som ældre - og også for personer med særlige udfordringer - fx. rygsmerter, åndedrætsbesvær, stress, søvnproblemer, let depression eller måske blot med lidt uro i krop og sind.

Mediyoga udspringer fra Kundalini yoga, men øvelserne i Mediyoga udføres langsommere end i den traditionelle Kundalini yoga.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Alle kan deltage på dette yogahold, både nybegyndere og øvede. Mediyoga kan udføres på en måtte på gulvet, eller på en stol, og er derfor også velegnet til dig med fysiske udfordringer, f.eks. ryg-, hofte- og knæproblemer. Du kan tilpasse øvelserne til dit eget niveau, så alle kan være med og alle får udbytte af undervisningen.

START NÅR DU VIL
Der er løbende optag på holdet, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet

Underviser: Mia Christensen Høj
Hold: 37403.