Spring til indhold

Cubansk salsa for begyndere (uden fast partner)

Motion: DanseundervisningPå dette hold starter vi helt fra bunden af. Har du aldrig prøvet at danse før, eller har du været til et par drop-in workshops i salsa, så er dette lige holdet for dig.

Efterårets salsatimer vil blive en god blanding af grundtrin, musikforståelse og nemme figurer i et tempo der er let at følge. Eneste krav er at du har et ønske om at lære, og at have det sjovt.

Salsa er en social pardans, men vi danser uden fast partner. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig med partner, men hvis det er muligt, så grib gerne manden, damen eller naboen og tag dem med til sjove aftner i Salsa Holstebro's selskab. Der skiftes dansepartner i løbet af undervisningen, hviket styrker både herrens føringsevne og kvindens talent for at lade sig føre.

Undervisningen løber over 12 undervisnings lektioner a' 60 min.

Undervisnings tiden er: hold 1 kl. 18.30-19.30 hold 2 kl. 20.00-21.00.

Du skal være medlem af foreningen for at deltage på det faste hold. Er du ikke det, koster det 50 kr. om året for medlemskab (klik her: Eksklusiv Medlemskab af Salsa Holstebro 2023 | Salsa Holstebro (nemtilmeld.dk) ).

Der vil være fortrinsret for deltagere der kommer "først til mølle". Bliver holdene for overfyldte modtager du en mail og får dine penge refunderet.

Der er ingen krav til påklædning, men bevægelig beklædning og et par gode sneakers/kondisko så er det ikke helt ved siden af.

Salsa Holstebro's instruktør Sanni Dalsgaard er oprindelig fra Viborg, men er nu bosat i Holstebro. Som 2 årig trådte hun sine spæde dansetrin og hun har stort set danset lige siden. Igennem hendes dansekarriere har Sanni været omkring mange forskellige stilarter som f.eks. Ballroom, Rock'n roll og Showdance og har undervist i mere end 10 år.

I 2015 stødte hun på Salsaen for første gang og hendes dansehjerte havde fundet hjem. Lige siden har hun været en del af det jyske salsamiljø hvor hun har været fast tilknyttet Esbjerg, Kolding og Viborg, men danser alle de steder hvor muligheden tilbyder sig.

De sidste 4 år har hun været medlem af bestyrelsen i Salsa Viborg og har hjulpet i undervisningen hvor der har været brug for det. Sanni udstråler en fantastisk energi, som er svær ikke at blive smittet af. Hun er en dygtig og erfaren underviser, som sætter stor pris på et trygt og uformel læringsrum.