Spring til indhold

Babysvømning FREDAG / Hold 3: Øvede 2

Motion: Svømmetræning

Øvede 2 fra ca 8 mdr. FREDAGE KL. 9.30-10.00. Første gang d. 6.1.2023 - slutter 3.3.2023. Sæsonen består af 8 undervisningsgange. Underviser: Zinah Madhi. Dette hold er et blandet fortsætterhold for baby og voksen der er vant til vand.

Øvede 2 fra ca 6 mdr

FREDAGE KL. 9.30-10.00
Første gang d. 6.1.2023 - slutter 3.3.2023

Sæsonen består af 8 undervisningsgange.

Underviser: Zinah Madhi

Dette hold er et blandet fortsætterhold for baby og voksen der er vant til vand. Her vil der også være aktiviteter for jer, der har gået til babysvømning før og gerne vil fortsætte. Jeg vil differentiere undervisningen så alle kan være med. Vi leger videre i et højt tempo, flere typer øvelser med vendinger og skift og flere sjove udfordringer. Det er stadig en hyggestund for både barn og voksen at være til svømning og der er tid til at udforske og nyde hinandens reaktioner og fremskridt.

Når du er tilmeldt og har betalt, modtager du en bekræftelse på mail som bevis på din plads. Prisen dækker undervisning og indgang for baby. På undervisningsdagen betaler du for en voksen ved indgangen.
Tilmeldingen er bindende fra sæsonstart

I vil modtage et infobrev ugen op til sæsonstart.

Venteliste:
Det er vigtigt at du tilmelder dig og dit barn på et niveau-svarende hold. Hvis der ikke er flere pladser på det hold du ønsker, kan du skrive dig på ventelisten. Du vil få tildelt plads efter først-til-mølle princippet.
Når sæsonen går i gang er pladserne fordelt. Hører du ikke noget inden 7 dage er der desværre ikke blevet plads.

NB: Tilmeldingen er bindende og som udgangspunkt kan man ikke det indbetalte belub tilbage.

NB: Aflysninger kan forekomme. Er der 2 aflysninger på en sæson tilbyder vi en ekstra undervisningsgang.