Spring til indhold

Cubansk salsa begynder - partner ikke nødvendig

Motion: Danseundervisning

Salsaundervisning for begyndere helt uden eller med en smule erfaring i dans generelt. Undervisningen gennemgår basale færdigheder, holdninger, musikforståelse og trin. Inden du ved af det, kan du danse en hæderlig salsadans.

Undervisningen løber over 14 undervisningslektioner a' 70 min.

Undervisningstiden er kl. 18.00-19.10.

Du skal være medlem af foreningen for at deltage på det faste hold. Er du ikke det, koster det 50 kr. om året for medlemsskab (klik her: https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/100//)

Der vil være fortrinsret for deltagere der kommer 'først til mølle'. Bliver holdene overtegnet modtager du en mail og får dine penge refunderet hvis du ikke kommer på holdet.

Søren Frølund fra Silkeborg har undervist i Salsa Viborg i flere år. Søren er professionel underviser og har mange års erfaring med salsaundervisning. Søren har danset salsa siden midten af 80'erne og er meget inspireret af den cubanske kultur. Han har mange cubarejser på sit CV og blandt andet herfra, har han dyb indsigt i, og forståelse for den cubanske salsa. Han nyder at dele ud af sine erfaringer og han er en super dygtig instruktør, der evner at kunne forklare og overføre de meget grundlæggende kvaliteter i cubansk salsa. Sørens undervisning er altid festlig og tiden flyver af sted under hans kyndige instrukser.