Spring til indhold

Bachata pardans for improvere

Motion: Danseundervisning

Bachataundervisning for dansere på improver niveau. Der vil blive undervist i musikalitet, fodarbejde, bølger, føring, tegn og kropsbevægelser. Herren lærer at kunne lede damen i simple figurer og trin i rytme med musikken.

Damen lærer at kunne genkende de grundlæggende føringer i bachata, så hun kan lade sig føre

Undervisningen løber over 14 undervisningslektioner a' 70 min.

Undervisningstiden er kl. 19.15-20.25.

Du skal være medlem af foreningen for at deltage på det faste hold. Er du ikke det, koster det 50 kr. om året for medlemsskab (klik her: https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/100//)

Der vil være fortrinsret for deltagere der kommer 'først til mølle'. Bliver holdene overtegnet modtager du en mail og får dine penge refunderet hvis du ikke kommer på holdet.

Instruktøren er Miguel Luna fra Aarhus. Han er professionel underviser, med fast undervisning i Aarhus, Randers, Odense, Herning og Viborg.

Bachata opstod i den Dominikanske Republiks landdistrikter og er de senere år hurtigt blevet en af de mest populære latinamerikanske dansearter.

På dette hold vil vi kombinere Dominican style med den sensuelle og moderne stil, så danserne får en generel fornemmelse for, hvordan bachata danses globalt.