Spring til indhold

MiniCamino Relax ved Gardasøen

Motion: Vandretur/stavgang

Camino Relax'n no stress er lavet i samarbejde med Hanne Larsen. Vi skal ud over vandre turene nusses om med japansk lifting, nada og pedicure. Der er indlagt egentid, hvor DU bestemmer, om du vil lave ingenting, ligge ved poolen, læse en bog, eller slent.

Camino Relax'n no stress er lavet i samarbejde med Hanne Larsen. Vi skal ud over vandre turene nusses om med japansk lifting, nada og pedicure. Der er indlagt egentid, hvor DU bestemmer, om du vil lave ingenting, ligge ved poolen, læse en bog, eller slentre rundt i byen. Det bliver himmelsk, en fryd for sjælen, og jeg kan sige med det samme at Hanne der bl.a. er coach og kraniosakral terapeut er utrolig dygtig på rigtig mange områder. Hun mestre det at hjælpe andre til at få det bedre, på særlig og individuel vis, i sin klinik i Silkeborg, og med hendes dejlige måde at være på, gør hun jorden til et bedre sted at være.
Kom og vær med til 3 dage fyldt med fred og fryd dig med skøn relax.
Du kan læse mere om Hanne på : www.kst-hannelarsen.dk
eller følge hendes facebookside : https://www.facebook.com/vaergodveddinkrop/

I prisen er inkluderet :
4 nætter på hyggeligt hotel (med mulighed for tilkøb af morgenmad), pool, wi-fi og hjertelige værter.
2 dages vandring i den smukkeste natur, hvor vi på hver vandretur gør en pause på et særligt udvalgt sted til 30 min nada, der sætter dig i skøn balance helt ud på celleplan. Og så skal vi nyde forår/efterårs solen, eventyret og alt det smukke vi er omgivet af.
1 dag med 75 min japansk lifting, skøn pedicure og masser af tid til dig.
3 gange nada af 45 min. varrighed
Lufthavns transfer og en dags rygsæk med vand og snack.