Den idealiserede krop

Motion: Andet motionstilbud

Golden Days festivalen sætter i 2020 fokus på ungdom under titlen 'Forever Young'. I Birkerød Svømmehal kan du deltage i forskellige aktiviteter og være med til at sætte fokus på kropsskam.

´Kilden til evig ungdom' har langt op igennem den vestlige kulturhistorie været jagtet og bestræbt af alle aldre uanset køn. Når ungdommen på denne måde bliver et symbol på den idealiserede krop, er det måske ikke så underligt, at det er den unge generation, som oplever mest kropsskam, da netop de, er symbolet på det perfekte. Men kropsskam går desværre også på tværs af øvrige aldersgrupper og køn - det er ikke alle, som føler sig godt tilpas i et fysisk aktivitetsfællesskab, da ens egen kropsforståelse kan virke hæmmende for ens deltagelse. Derfor vil vi gerne sætte fokus på kropsskam og invitere dig i svømmehallen til forskellige aktiviteter som foregår i og omkring bassinerne.

I svømmehallen kan du se kunstudstillingen "De smukke unge mennesker", samt deltage i yoga, mavedans, saunagus m.m. Har du lyst kan du tage en svømmetur, måske nyde en kop kaffe/the eller ristet skumfidus omkring bålet uden for.

Kom og vær med til at et aktivt og hyggeligt fællesskab med plads til alle, uanset alder, størrelse og aktivitetsniveau.

Du kan deltage i åbent hus arrangementet ved køb af en alm. entrébillet, som købes i billetautomaten på dagen.

Der kan være et begrænset antal pladser til aktiviteterne, som fordeles efter først til mølle-princippet.

OBS! Medbring træningstøj til udendørs brug.

Programmet for aktiviteterne vil være klar i starten af september og vil kunne ses her og på idraet.rudersdal.dk

Vi følger sundhedsstyrelsens retningsliner for COVID-19, hvorfor ændringer kan forekomme.