Lær at lave veganske små retter som kan serveres som appetitvækkere og dessert. Perfekt til hygge med venner og familien. En moderne og spændende måde at imponere gæster, helt uden animalske produkter.
Lær at lave 6 lækre hapsere, 4 fra det salte køkken og 2 fra det søde. Vi vil bruge plantebaseret mejerialternativer, grøntsager, nødder, bønner og andre gode produkter, helt uden konventionelt fløde, mælk, æg, ost, kød, fisk eller andet, der kommer fra dyr.
Hver haps har mange komponenter, så der bliver vist og lavet forskellige slags dips, bund, cremer og tilbehør
I vil også få masser af gode tips og inspiration til andre hapsere, men også hvordan man kan erstatte forskellige ingredienser for veganske alternativer.
Vi slutter af med fælles spisning.
Værd at vide
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Noelia Albert
Hold: 45801.
Læs mere på hjemmesiden
Lær at lave 6 lækre hapsere, 4 fra det salte køkken og 2 fra det søde. Vi vil bruge plantebaseret mejerialternativer, grøntsager, nødder, bønner og andre gode produkter, helt uden konventionelt fløde, mælk, æg, ost, kød, fisk eller andet, der kommer fra dyr.
Hver haps har mange komponenter, så der bliver vist og lavet forskellige slags dips, bund, cremer og tilbehør
I vil også få masser af gode tips og inspiration til andre hapsere, men også hvordan man kan erstatte forskellige ingredienser for veganske alternativer.
Vi slutter af med fælles spisning.
Værd at vide
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Noelia Albert
Hold: 45801.