I 2019, valgte FN at dedikere 10. februar hvert år til Bælgfrugternes Dag.
En international dag med dét formål at sætte fokus på bælgfrugternes potentiale som en del af løsningen og arbejdet med verdensmål 2, om at udrydde sult samt verdensmål 13 om at bremse klimaforandringerne.
Bælgfrugter har et højt indhold af protein og er rige på kostfibre, vitaminer og mineraler og har et lavt indhold af kalorier. Desuden er bælgfrugten en bæredygtig og klimavenlig spise, der har et lavt CO2-aftryk.
I anledningen af mærkedagen, skal vi på dette kursus lave lækker og nem hverdagsmad med bønner, linser og ærter. Du vil blive introduceret til alverdens forskellige bælgfrugter, deres egenskaber, fordele og anvendelse.
Udgifter til råvarer 100,- er inkluderet i prisen.
Forklæde, karklude, viskestykker og 2-3 bøtter til eventuelle rester
Underviser: Liv Teilmann
Hold: 8725119301.
Læs mere på hjemmesiden
En international dag med dét formål at sætte fokus på bælgfrugternes potentiale som en del af løsningen og arbejdet med verdensmål 2, om at udrydde sult samt verdensmål 13 om at bremse klimaforandringerne.
Bælgfrugter har et højt indhold af protein og er rige på kostfibre, vitaminer og mineraler og har et lavt indhold af kalorier. Desuden er bælgfrugten en bæredygtig og klimavenlig spise, der har et lavt CO2-aftryk.
I anledningen af mærkedagen, skal vi på dette kursus lave lækker og nem hverdagsmad med bønner, linser og ærter. Du vil blive introduceret til alverdens forskellige bælgfrugter, deres egenskaber, fordele og anvendelse.
Udgifter til råvarer 100,- er inkluderet i prisen.
Forklæde, karklude, viskestykker og 2-3 bøtter til eventuelle rester
Underviser: Liv Teilmann
Hold: 8725119301.