Inspireret i det spanske tapas koncept, hapsere er små retter som kan serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et dejligt, stort måltid, perfekt til hygge med venner og familien.
En moderne og spændende måde at imponere gæster
Lær at lave 6 lækre hapsere. Hver haps har mange komponenter, så der bliver vist og lavet forskellige slags dips, bund og tilbehør
I vil også få masser af gode tips og inspiration til andre hapsere, som kan serveres til fest, men også hverdagen.
Vi slutter af med fælles spisning
Værd at vide
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Noelia Albert
Hold: 45875.
Læs mere på hjemmesiden
En moderne og spændende måde at imponere gæster
Lær at lave 6 lækre hapsere. Hver haps har mange komponenter, så der bliver vist og lavet forskellige slags dips, bund og tilbehør
I vil også få masser af gode tips og inspiration til andre hapsere, som kan serveres til fest, men også hverdagen.
Vi slutter af med fælles spisning
Værd at vide
Medbring: Viskestykke, karklud og forklæde. En beholder til "rester" så I kan tage jeres lækre rester med hjem.
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart. Ca. 90-130 kr. pr. person.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Noelia Albert
Hold: 45875.