De færreste forfattere kender H.C. Andersen så godt som forfatteren Jens Andersen, der 24. april 2025 kommer til Litteraturmiddag i H.C. Andersens Hus.
Jens Andersen taler om sin nye, biografiske fortælling 'Eventyreren', som er en nyskrevet, skarpere og sprogligt mere veloplagt og tidssvarende udgave af hans berømmede Andersen - en biografi' fra 2003.
Med 'Eventyreren' bringer Jens Andersen os endnu tættere på H.C. Andersen som en kunstner og eventyrer, der undersøgte både livet, kunsten og kærligheden.
I samtale med formidlingsleder Sine Jensen Smed fra H.C. Andersens Hus fortæller Jens Andersen om mennesket bag de udødelige eventyr - og den komplekse proces med at skildre en af Danmarks mest ikoniske forfattere. For hvordan nærmer man sig en skikkelse, der både er en nationalhelt og et gådefuldt geni?
Aftenen indledes med en lækker middagsret kreeret af Malte Dalby Christensen fra Café Deilig: Grøntsagskroketter med økologisk selleri i variation (syltet, høbagt & puré) samt dampede løg. Hertil serveres en cremet grøntsags-blanquette samt brød.
Efter aftenens samtale vil der være bogsalg med mulighed for signering ved forfatteren...
Arrangementet foregår i Café Deilig, H.C. Andersen Haven 3, 5000 Odense C.
Billetter kan købes til to dage før arrangementet. Billetprisen er eksklusive drikkevarer.
Köp/beställa biljetter
Jens Andersen taler om sin nye, biografiske fortælling 'Eventyreren', som er en nyskrevet, skarpere og sprogligt mere veloplagt og tidssvarende udgave af hans berømmede Andersen - en biografi' fra 2003.
Med 'Eventyreren' bringer Jens Andersen os endnu tættere på H.C. Andersen som en kunstner og eventyrer, der undersøgte både livet, kunsten og kærligheden.
I samtale med formidlingsleder Sine Jensen Smed fra H.C. Andersens Hus fortæller Jens Andersen om mennesket bag de udødelige eventyr - og den komplekse proces med at skildre en af Danmarks mest ikoniske forfattere. For hvordan nærmer man sig en skikkelse, der både er en nationalhelt og et gådefuldt geni?
Aftenen indledes med en lækker middagsret kreeret af Malte Dalby Christensen fra Café Deilig: Grøntsagskroketter med økologisk selleri i variation (syltet, høbagt & puré) samt dampede løg. Hertil serveres en cremet grøntsags-blanquette samt brød.
Efter aftenens samtale vil der være bogsalg med mulighed for signering ved forfatteren...
Arrangementet foregår i Café Deilig, H.C. Andersen Haven 3, 5000 Odense C.
Billetter kan købes til to dage før arrangementet. Billetprisen er eksklusive drikkevarer.
Entré: 250 kr