Spring til indhold

Arrangementer

Teatret Zeppelin, Teater: Børneteater kl. 10

Mælkebøttereglementet

Teater for børn. Aldersgruppe: 7-17 år. Varighed: 65 min uden pause.

Mere

Entré: Børn/Unge: 95 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 125 kr, Løssalg: 165 kr, Særrabat til voksne: 125 kr

Gredstedbro Sognehus, Diverse: Andet kl. 10

Onsdagsklubben i Sognehuset

Mere

Skalborg Kirke, Diverse: Foredrag kl. 10

Højskoledag - Historier om Skalborg og Hasseris

Historier om Skalborg og Hasserisv. René A. Knudsen Barndommens Gade - hvordan og hvornår opstår en bydel? Med udgangspunkt i fortællingen om en nedbrændt landsby, blev der behov for en ny skole og et sted at undervise almuens børn.

Mere

Vipperød Sognegård, Diverse: Baby/barsel kl. 10

BabySalmesang

Er for alle mødre og fædre på barsel. Vi synger en god blanding af salmer og børnesange. Vi synger de første ca. 40 minutter - og herefter er der god tid til kaffe og hyggesnak. Læs mere på hjemmesiden: https://vipperoed.churchdesk.c.

Mere

Høje Kolstrup Kirke, Diverse: Baby/barsel kl. 10

BabySalmesang

Mere

Humlebæk Sognegård, Diverse: Foredrag kl. 10

Højskoleformiddag: Snedronningen

Snedronningen, foredrag om Nobelpristageren Selma Lagerlöfs liv og værk Selma Lagerlöf (1858-1940) er en af verdenslitteraturens største forfattere, og en klassiker af mytologisk status. Hun kan kunsten at skrive sig direkte ind i menneskers hjerter.

Mere

Jerslev Kirke, Diverse: Baby/barsel kl. 10

Babysalmesang

Mere

Sinding Kirkehus, Diverse: Baby/barsel kl. 10

Babysalmesang i Sinding kirke

Mere

Skt. Nikolai Kirke, Diverse: Andet kl. 10

Onsdagscafé

Den første onsdag i hver måned der er hyggelige samvær til Onsdagscafeen i Skt. Nikolai Sognehus. Programmet for den kommende tid er følgende: - Onsdag d. 7. december kl. 12-14: Den årlige julefrokost.

Mere

Ansgars Kirke, Diverse: Baby/barsel kl. 10

Babysalmesang

Onsdag formiddag den 1. februar kl.10 mødes vi i kirken til sang, dans og leg. Aktiviteten varer ca. 30 minutter, og derefter er der mulighed for at give de små lidt mad, mens vi selv drikker en kop kaffe og hygger os i Ansgargården.

Mere

Rye Kirke, Diverse: Baby/barsel kl. 10

Babysalmesang

Første onsdag i februar starter et nyt hold med babysalmesang. Det er Marianne Elisabeth Søeborg der har holdet sammen med organist Morten Skjoldan Petersen. Holdet er for de mindste fra 0 - 18 mdr. sammen med mor og/eller far og løber over 8 gange.

Mere

Brøndby Strand Kirke, Diverse: Baby/barsel kl. 10

Gudstjeneste: Babysalmesang

Tilmelding her eller til Elisabeth Krarup de Medeiros, EK@KM.dk eller tlf. 61160037 Første forløb i 2023: 25/1-22/3 (minus 15/2 pga vinterferie).

Mere

Aalholm Kirke, Musik: Andet/Ukendt kl. 10

Sangcafé

1. onsdag i hver måned.Hvis du kan du lide at synge, og har du tid til at spise morgenmad og hygge med andre, så kom til sangcafe i vores store sal. Her dækker vi op med kaffe og morgenbrød.

Mere

Svogerslev Sognegård, Diverse: Andet kl. 10

Gåtur fra sognegården

Vi går hver onsdag kl. 10.00. Vi går en times tid i det tempo, der passer os og med god afstand. Alle kan være med. Mød blot op ved sognegården. Tilmelding ikke nødvendig. Gåturen slutter ved sognegården, hvor der er kaffe på kanden.

Mere

Sankt Markus Kirke, Musik: Gospel/Kor/Fællessang kl. 10

Morgensang

Vi synger en halv times tid; både fra Salmebogen og Højskolesangbogen Efterfølgende er der mulighed for en kop kaffe eller te. Alle er velkomne!

Mere

Ballerup Kirke, Diverse: Andet kl. 10

Åben kirke

Mere

Grøndalskirken, Diverse: Andet kl. 10

Mandeklub

Kom, kom, kom ud af huset, og skift kabalen på pc'eren og fjernsynet ud med hyggelig snak og socialt samvær! Gruppen er for herrer på 50+, som mødes til en tår formiddagskaffe, småkager og god mandesnak. Vi mødes hver anden onsdag (ulige uger).

Mere

Sct. Catharinæ Kirke, Musik: Andet/Ukendt kl. 10

Morgensang i Sct. Catharinæ Kirke

Morgensang - 30 min til hjerne og hjerte Start dagen med din yndlingssang. Du bestemmer, hvad vi skal synge. Ingen snak. Ingen kaffe. Bare sang.

Mere

Tingbjerg Kirke, Diverse: Andet kl. 10

Onsdagscafe

Mere

Løkken Sognegård, Diverse: Andet kl. 10

Onsdagscafé

Selv om du ikke har en særlig hobby, er der mulighed for at møde andre til onsdagscafé i Sognegården. Der vil være kaffe og rundstykker. Der vil være spil og aviser (vi holder Kristeligt Dagblad og køber Nordjyske).

Mere

Kristkirken, Diverse: Baby/barsel kl. 10

Babysalmesang

Der er babysalmesang i Kristkirken en række onsdage kl. 10 og kl. 11 - alle er velkommen.

Mere

Storvorde Sognegård, Diverse: Baby/barsel kl. 10

Barselscafé

Onsdage kl. 10.00 - 11.30 Sognegården, Tofthøjvej 37, Storvorde Et mødested for dig som går hjemme med små børn op til 2 år og som gerne vil danne socialt netværk i lokalområdet.

Mere

Johannes Døbers Kirke, Diverse: Gudstjeneste kl. 10

Morgengudstjeneste ved Karin Thanning

Morgengudstjeneste med tekstlæsning, salmesang og klavermusik. Bagefter drikker vi kaffe/the og spiser rundstykker sammen i krypten, hvor der også er lidt tid til at tale med de andre fremmødte.

Mere

KU.BE, Diverse: Undervisning kl. 10

Lenka, golv week5

Mere

Pris: 125 kr + evt. gebyr

Margrethekirken, Diverse: For børn kl. 10

Legestue

For børn i alderen 0-5 år.I legestuen mødes børn og deres voksne til hyggeligt samvær. Der er masser af plads til leg altid kaffe på kanden til de voksne. Dørene er åbne fra kl. 9.30 i Margrethesalen.

Mere

Sct. Lukas Kirke, Diverse: Andet kl. 10

Male og terapeutisk kursus

Er du i sorg, krise og udfordret af sygdom - menneskelighed, pædagogik, filosofi og psykologi og har brug for at komme i en sorggruppe eller i tegne- og maleterapeutisk gruppe?

Mere

Margrethekirken, Diverse: For børn kl. 10

Musik for 1-4 årige

Hver onsdag fra 10.00 til 10.30 er der legestue i Margrethekirken med børnemusikpædagog Lea Havelund Rasmussen - Vi åbner krypten kl. 9.00 og finder legetøjet frem. Vi synger sange, leger sanglege, spiller på instrumenter, danser og meget mere.

Mere

Brandlundparken, Diverse: Gudstjeneste kl. 10

Gudstjeneste på Brandlundparken

Mere

Gug Kirke, Musik: Andet/Ukendt kl. 10

Hverdagssang i Gug kirkes sognesal

Vi synger fra både salmebogen og fra højskolesangbogen. Efter opstart i kirkerummet, så går vi op i sognesalen, hvor der serveres rundstykker og kaffe/the. Herefter synger vi de sange, som organist Henrik Larsen har forberedt til os.

Mere

Messiaskirken, Diverse: For børn kl. 10

Legestue

For børn fra 10 mdr. til 3 år og deres forældre/bedsteforældre. Vi spiser brunch, synger, danser og hygger os sammen, udenfor, hvis vejret er til det. Voksne betaler 30,- kr. Børn spiser gratis.

Mere