Spring til indhold

Arrangementer

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-14

Sommerhøjskole med Gotvedgymnastik og Yoga

Sund, stærk, sjov og sanselig uge. 5 dage med yoga og gotvedgymnastik. Du kommer til at arbejde med opmærksomhed på kroppens styrke og får ideer til at ændre de mindre stærke.

Mere

Hovedbiblioteket i Birkerød, Diverse: Andet kl. 00

KAPAW! Lav en tegneserie i din sommerferie

En gris med flagermusekræfter, en hævntørstig kat, en hidsig and i matrosbluse uden bukser på og alverdens superhelte. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan støde på i tegneseriernes verden.

Mere

Fri entré

Holte Bibliotek, Diverse: Andet kl. 00

KAPAW! Lav en tegneserie i din sommerferie

En gris med flagermusekræfter, en hævntørstig kat, en hidsig and i matrosbluse uden bukser på og alverdens superhelte. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan støde på i tegneseriernes verden.

Mere

Fri entré

Gl. Holtegaard, Udstilling: Billedkunst Tirsdag-fredag: 12-17 Torsdag: 12-20 Lørdag-søndag: 10-17 Mandag: Lukket

Udstilling: 'Du bliver selv gammel' - Kirsten Christensen & Linnéa Sjöberg

Under titlen 'Du bliver selv gammel' viser Gl. Holtegaard i sommermånederne to stærke solopræsentationer af henholdsvis den prisbelønnede og højaktuelle danske billedkunstner Kirsten Christensen (1943) og den svenske billedkunstner Linnéa Sjöberg (1983).

Mere

Entré: Alm. billet 95 kr / Senior (+65) 85 kr / Ung (-30 år) 85 kr / KLUBmedlem 50 kr

Hovedbiblioteket i Birkerød, Diverse: Natur 8 mødegange kl. 10-15

Naturvandringer

Forår 2024. 25/2. Fra Ålebækkens Ruinpark til Lyngby. Parkkirkegård. Å.R. Var engang tidens ypperste. Renseanlæg for vand, der blev ledt til Mølleåen, og forbedrede åens.

Mere

Padelbanerne i Hørsholm, Motion: Ketchersport kl. 08-16

Padel sommercamp for børn (uge 32)

Tirsdag, onsdag og torsdag i uge 32 afholder vi Padel Sommercamp for børn i alderen 7 - 14 år. Vi laver 2 hold: 7 - 10 år fra kl. 08.00 -11.00. 11 - 14 år fra kl. 12.00 - 15.00.

Mere

Pris: 700 kr

Kulturcenter Mariehøj, Udstilling: Blandet/Ukendt 11:00 - 16:00

Åbne Værksteder hos Rudersdalkunstnerne

Besøg lokale kunstnere i deres værksteder, hvor du både kan se og røre kunsten; maleri, skulptur, glas, foto mm. Få en snak om proces, inspiration, materialer mm. med den enkelte udstiller.

Mere

Fri entré

Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem, Udstilling: Billedkunst 09:00-15:00

Nina Reindel - Fritidsstreger

Nina Reindel er fritidskunstner, som bruger mange timer oppe i sin tegnestue. Her er der altid forskellige tegneprojekter med pen i gang. I sine tegninger vægtes samspil og forholdsvist stilrent design, som kan pryde enhver væg i hjemmet.

Mere

Fri entré

Rudersdal Museer, Mothsgården, Udstilling: Historisk 11:00 - 16:00

Jubilæumsudstilling - 125 fortællinger

I udstillingen 125 FORTÆLLINGER inviteres du med på en tidsrejse gennem de sidste 50 år, hvor du kan fordybe dig i de mange udstillingstemaer og se én enkelt genstand fra hver af de mange udstillinger. Vi udfordrer også undervejs og spørger: HVAD ER DET?

Mere

Entré: Voksen alm. entré /Børn gratis

Reprise Teatret, Diverse: Andet kl. 15-13

Filmklubben i Reprisen 2024

Velkommen til Filmklubben i Reprisen 2024Når du køber dette medlemskab, får du adgang til alle seks forestillinger i årets program, og du vælger selv, om du vil se filmene torsdag eller lørdag.

Mere

Entré: 270 kr

Gl. Holtegaard, Udstilling: Skulptur Åben alle dage året rundt

Nina Beier: 'Ø'

Den internationalt anerkendte danske billedkunstner Nina Beier har skabt et omfattende nyt værk særligt til Gl. Holtegaards barokhave under titlen 'Ø'.

Mere

Fri entré

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19-20.15

Ro - Afspændende yoga og meditation

Dette hold er til dig, der har brug. en pause i hverdagens travlhed, brug for at finde mere ro til både krop og. hoved. Du bliver guidet ind i helt blide yogaøvelser, der langsomt løsner.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Andet 13 mødegange kl. 14-17

Bridge for begyndere

Med Søren Hjorth. Vil du gerne lære at spille bridge?. Så har du muligheden nu for at lære spillet helt fra bunden. Er bridge svært at lære? Nej - det. er let at lære men det kan være svært at mestre.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Pilates-yoga

Til pilates-yoga vil vi inspireret. af begge, kombinere de to i træningen af kroppen, åndedrættet og. opmærksomheden. I pilates er der fokus på. kontrolleret at træne kernemuskulaturen, der ligger tættest på centeret og.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse, velvære og afspænding

På dette hold arbejder vi alsidigt. og afvekslende med hele kroppen for at øge velvære, kropsbevidsthed og. bevægelighed. Vi vil bevæge, styrke, smidiggøre og balancere kroppen. Der vil.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic

Yin Yoga

Til yin yoga handler det om fordybelse i krop og sind gennem yogastillinger, der holdes lidt længere tid. Nøgleordene er bl.a. afspænding, grounding og om at strække bindevævet, så der løsnes op i kroppen.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.30-11

Yoga

Øg din styrke, indre ro og velvære. Der arbejdes med hele kroppen gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger, så alle muskelgrupper trænes. Der opnås positiv effekt på kredsløb, fordøjelse m.m., og smidigheden øges.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-11.30

Yoga

Er verdens ældste "motionssystem" og kan dyrkes af folk i alle aldre. Øvelserne er smidigheds- og strækøvelser, åndedrætsøvelser, styrkeøvelser, koncentrationsøvelser og afslapningsøvelser. Øvelserne tilpasses den enkeltes begrænsninger, evner og ønsker.

Mere

Havarthigaarden, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Yoga

Er verdens ældste "motionssystem" og kan dyrkes af folk i alle aldre. Øvelserne er smidigheds- og strækøvelser, åndedrætsøvelser, styrkeøvelser, koncentrationsøvelser og afslapningsøvelser. Øvelserne tilpasses den enkeltes begrænsninger, evner og ønsker.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10-11.30

Yoga

Er verdens ældste "motionssystem" og kan dyrkes af folk i alle aldre. Øvelserne er smidigheds- og strækøvelser, åndedrætsøvelser, styrkeøvelser, koncentrationsøvelser og afslapningsøvelser.

Mere

Frivilligcenter Rudersdal, Diverse: Andet kl. 09-18

Virksomhedsmentor til mindre virksomheder

Mere

Frivilligcenter Rudersdal, Diverse: Workshop kl. 09-16

OmstillingsNetværk Rudersdal

Foreninger og grupper, som ønsker at være med i den bæredygtige omstilling, kan få inspiration ved at deltage i et nyt omstillingsnetværk i Frivilligcentret. Vil I være med i et nyt omstillingsnetværk i Frivilligcenter Rudersdal?

Mere

AOF i Nærum, Motion: Danseundervisning 19 mødegange kl. 19-20.40

Ballet og bevægelse - øvede

Har. du altid drømt om at danse ballet? Drømt om de lange, feminine og smidige. muskler og den flotte, ranke kropsholdning, som man får af denne yndefulde. dans?. Nu. har du chancen.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag 4 mødegange kl. 19-22

Fire aftener om Duke Ellington

En af det 20. århundredes største. musikpersonligheder er komponisten og pianisten Duke Ellington, som i over 50. år ledede jazzens væsentligste orkester. Gennem fire aftener vil Thomas.

Mere

Birkerød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 18-19.15

Afspændingstræning v/uddannet Body SDS

Få en supereffektiv afspænding. Når du laver afspændingsøvelser, løsner du op for spændinger i hele kroppen og træner samtidig dine muskler op til deres reelle styrke.

Mere

Havarthigaarden, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 16-17.30

Yoga (blid) og mindfulness

Kombination af blide yogaøvelser og mindfulness. Et kursus for dig som ønsker at stresse ned og få motion samtidigt.

Mere

Havarthigaarden, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 17.45-19.15

Pilates for let øvede

Vi arbejder ud fra Pilates principperne, at alle bevægelser. udspringer fra kroppens kraftcenter: mave, baller, hofter, lænd og de små. muskler der stabiliserer og beskytter rygsøjlen. Undervisningen er varieret.

Mere

Havarthigaarden, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 10.45-12.15

Yoga for seniorer

Bliver tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med. Undervisningen er en blanding af udspænding, stræk, balance og styrkelse af muskelapparatet. Der vil være fokus på at øvelserne udføres korrekt med udgangspunkt i den enkeltes behov.

Mere

Havarthigaarden, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 12.20-13.50

Pilates - blid for seniorer

Vi træner styrke, smidighed og balance og arbejder på at opnå større kropsbevidsthed. Her kræves ingen forudsætninger.

Mere

Hovedbiblioteket i Birkerød, Diverse: Natur 6 mødegange kl. 10-15

Naturvandringer

Oversigt over de enkelte vandringer kommer umiddelbart efter den 12/9 2024. Alle turene udgår fra P-pladsen ved. Birkerød Bibliotek. Husk at medbringe kikkert, mad og drikke. samt passende fodtøj. Chauffører. får 3 kr. per km.

Mere

  • 1
  • 2