Spring til indhold

Arrangementer

Solrød Centerforening, Diverse: Undervisning kl. 13

Bedsteforældre til børn med autisme

Kurset er målrettet bedsteforældre til børn med infantil autisme, atypisk autisme, Aspergers syndrom og GUU/GUA. Kurset gennemgår viden om autisme, hvordan autisme udtrykker sig, og hvordan man bedst kan være bedsteforælder, når der er autisme i familien.

Mere

Pris: Standard 1.895 kr

Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter, Motion: Kampsporttræning kl. 21-00

Iaido / Aiki toho - japansk sværdtræning

Iaido og Aiki-toho er øvelser i at anvende det japanske sværd. Øvelserne foregår med en imaginær modstander og de fleste af dem starter med at man trækker og skærer i én bevægelse.

Mere

Gratis

Friskolen For Hundelev og Omegn, Diverse: Møder

Korabejde

Mere

Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Diverse: Undervisning

Studievalg - vejledning

Har du spørgsmål om ansøgning og optagelse til videregående uddannelser eller erhvervsuddannelser?. Så kan du få vejledning om valg af uddannelse hos Studievalg Danmark, Center Østjylland på Dokk1.

Mere

Folkehuset Ankersgade, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Krolf Ankersgade 21

Året rundt spiller vi krolf tirsdag og torsdag fra kl. 10 på plænen.

Mere

Højbjerg Bibliotek, Udstilling: Blandet/Ukendt

Saunalydbogsinstallationer i Lyseng Svømmebad

Højbjerg Bibliotek har i samarbejde med Lyseng Svømmebad gjort klar til en noget usædvanlig tur i omklædningsrummet, når herre- og damesaunaerne omformes til lydbogsinstallationer i starten af det nye år.

Mere

Entré: 30-55 kr

Egholmskolen, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 18.30-21

Blomster i Vallensbæk

Over to aftener lader vi alt smukt fra naturen være grundmateriale i vores dekorationer. Du bliver guidet gennem processen og får de bedste råd til, hvordan du kan komme i mål med dette års adventskrans, dørkrans, borddekoration eller udendørs pynt.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning kl. 10-12.30

Akvarel for begyndere

Har du længe tænkt på at komme i gang med at male akvarel, er disse fire gange muligheden her. Underviser Lena Becker.

Mere

Pris: 560 kr

KunstPunkt, Udstilling: Billedkunst Hverdage kl 13.00 - 17.00 weekend kl. 11.00-17.00

Overflod kunstudstilling

En gruppeudstilling, hvor Kunstpunkt har inviteret en lang række af de kunstnere, der havde indsendt værker til Kunstpunkt censurerede udstilling. Selv om de fleste kunstnere er gengangere er det en helt anden udstilling, med nye, spændende værker.

Mere

Fri entré

FOF København, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 17-20.25

Vegansk mad

Kom og vær med, når vi lader os inspirere af det farvestrålende klima- og dyrevenlige plantebaserede køkken. Vi dykker på kreativ vis ned i sunde grønne retter, som ikke kun er velsmagende, men også æstetisk indbydende og fyldt med farver.

Mere

Den Rytmiske i Nordkraft, Motion: Danseundervisning 3 mødegange kl. 20-21.15

Basic Hips Begynder Intro*

Basic HIPS. Mavedans er en dans, hvor enhver kvinde kan være med. Det er en sjov og udfordrende motionsform, hvor man får rørt alle kroppens muskler.

Mere

KunstSmedjen, Udstilling: Billedkunst 12:00-16:00

Udstilling Chris Rini

Chris Rinis arbejde er historiefortælling gennem menneskekroppens forhold til kamp, sårbarhed og bevægelse. The Fine Art of Violence https://chrisrini.com/.

Mere

Fri entré

Center for Ridefysioterapi, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 10-11.40

Specielt tilrettelagt ridning - Maribo

Ved hjælpe af hestens bevægelser træner vi balance, styrke, koordination. Der er fokus på hver enkelt rytter, hvor vi arbejder udfra den enkeltes behov, niveau og udfordringer. Der er en hjælper til hver rytter, som hjælper med klargøring opsadling.

Mere

FOF Musikskolen Nørreport, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 18-18.45

Sang - klassisk og rytmisk

Grundlæggende sangteknik, hvor vi arbejder med vejrtrækning, støtte, kropsholdning, klang og udtryk. Med udgangspunkt i, hvad netop du har brug for, vil du udvikle din stemme og dens omfang og lære dens udtryksmidler bedre at kende.

Mere

Lille Skole for Voksne - Aalborg, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 18-20.45

KeramikVærksted

Mere

Copenhagen Light Festival, Diverse: Andet kl. 20:00

Copenhagen Light Festival

København lyser igen februar op. Copenhagen Light Festivals egen åbning fredag den 3. februar vil ikke gå stille for sig med stor åbning i Skuespilhuset og stor koncert i Holmens Kirke.

Mere

Entré: Varierende

Apa afspændingspædagogernes aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 12.45-15.45

Efterfødsel for førstegangsfødende

Til dig, der lige er blevet mor - OBS! sidste undervisningsgang ligger torsdag den 26.1. kl. 13. Et kursus med tid til at komme rundt om både dine og dit barns behov.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10.30-13

Design og sy til dine mål

Max 10 deltagere. Har du det perfekte design i tankerne som du gerne vil lave?. Det kan være bluse, bukser, kjole - kun fantasien sætter grænser!

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga for seniorer i Slagelse

Vi arbejder med Hatha Yoga så alle 60+ kan være med og alligevel blive udfordret. Nogle deltagere har gået til yoga i mere end 20 år, og andre er lige startet. Det fungerer fint med en god blanding af kursister.

Mere

Køge Musikskole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Guitar - beat/rytmisk m/ Marc Chain (Køge Musikskole)

Lær at spille guitar med fokus på beat/rytmisk musik hos Marc Chain, der er en ung, alsidig guitarist, som de sidste par år har levet af at spille koncerter på ugentlig basis og undervise i guitar og sammenspil.

Mere

Ådalens Skole, afd. nord, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18-19.40

Guitar for begyndere II

Med en guitar kan du nemt og hurtigt komme i gang med at spille musik, der "lyder af noget". Holdet er for dig, som aldrig før har spillet guitar, eller som engang kunne et par akkorder, men aldrig fik gjort noget ved det.

Mere

Sørvad-Ørnhøj Skole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 19-21.45

Madlavning for mænd

Kom og vær med i et hyggeligt samvær, hvor der undervises i tilberedning af spændende hverdagsretter, nem festmad og småretter m.m.

Mere

Susåskolen afd. Holsted, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16-20

Guitar

Dette kursus henvender sig til alle, hvad enten du vil i gang, med at lære at spille guitar, eller have genopfrisket tidligere færdigheder.

Mere

FOF Huset, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 11-18.30

Klaver - klassisk/rytmisk

For begyndere og øvede. Undervisningen tager udgangspunkt i dine forudsætninger, og vi arbejder med noder, rytmer, klange, harmonier, becifringer m.m. Vi spiller al slags musik fra Bach og Beatles til filmtemaer.

Mere

FOF Huset, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 11-19.30

Klaver - klassisk

Undervisningen henvender sig til både begyndere og øvede. Er du i tvivl om dit niveau er du velkommen til at kontakte underviser Jørgen. Kontakt underviseren før tilmelding på tlf.: 4058 8388 eller e-mail: schou_p@mail.danbbs.dk.

Mere

Avedøre Bibliotek og Kulturhus, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 10-18

Udstilling: Min Mormors Gebis

Jakob Martin Strids højtelskede børnebog, den moderne klassiker Min Mormors Gebis, er blevet til en poetisk, fantasifuld, sjov og interaktiv udstilling.

Mere

Fri entré

Gammelgaard Kunst- og Kulturcenter, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 09.30-12.30

Billedkunst på Gammelgaard

Har du lyst til at prøve kræfter med blyant og farver - akryl, pastel eller akvarel - så gør alvor af det og deltag i fællesskabet på Gammelgård omkring en spændende og engagerende hobby. Der vil være individuel undervisning.

Mere

Grønnemose Skole, Motion: Fitness/styrketræning 15 mødegange kl. 18.30-19.15

Zumba Fitness Dans

Zumba Fitness udmærker sig ved at være smadder sjovt, samtidig med at det er god motion. Det føles faktisk lidt som når en fest er på sit højeste, men vi hopper alle de indledende manøvrer over og går direkte på dansegulvet!

Mere

Hedelyskolen, Diverse: Undervisning

Keramik - begyndere og øvede

Drømmer du om at lave din egen keramik, så kan du begynde her! Kom godt i gang med design og fremstilling af f.eks dit eget service, vaser, fade, skåle, mindre skulpturer og meget mere.

Mere

Glostrup medborgerhus, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 09-10.40

Spansk niveau A2

Dette niveau er for dig, som tidligere har læst lidt spansk og som ønsker at arbejde videre med det du kan. Du kan tale lidt spansk i nutid og lidt i førnutid, men mangler større variation i dit ordforråd og talte sprog.

Mere