Spring til indhold

Arrangementer

Nivå Bibliotek og Medborgercenter, Diverse: Undervisning kl. 14-17

Lektiecafé på Nivå Bibliotek

Frivillige står klar til at hjælpe med lektierne mandag og onsdag klokken 14-17.

Mere

Gratis

Engelsborgskolen, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 17.30-19

Billedkunst/tegnehold for dig mellem 14 og 20 år

Billedkunst/tegning. Tegneundervisningen. bliver både et seriøst og sjovt studie med læring i visualisering og klassisk. tegning. Der bliver højt til loftet, og vi skal eksperimentere og udvikle vores egen kreative streg.

Mere

Sophieskolen, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18.30-20.45

Tænd din kreativitet - maleri

Dyk ned i akrylmaleriets farverige verden. Du lærer forskellige måder at afsætte malingen på lærred og papir. Du maler alle mulige forskellige redskaber, ikke kun pensel.

Mere

Kursuscenter Friheden, Diverse: Foredrag 5 mødegange kl. 15-17

Udsyn med indsigt - Japan

26. oktober. Mine møder med Japan og japanere. En beretning om næsten 40 års arbejdsliv og hverdagsliv med Japan og japanere. Japanere er ikke så forskellige fra os andre, som mange tror ved første øjekast.

Mere

Glimmengaard, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 10-12.15

Blomsterkurser for alle

Hvis der er godt vejr sidder vi måske udenfor, så husk en varm trøje. 1. Vi laver plantedekorationer til ude og inde og samt træer til at stå i potte eller i betonfod.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-12.35

Klassisk tegning - begyndere og øvede

Drømmer du om at kunne tegne, og har du lyst til at fordybe dig i stregens betydning, perspektivlære, komposition, konstruktion, proportioner, lys og skygge, så er dette kursus lige noget for dig.

Mere

Kursuscenter Friheden, Diverse: Foredrag

Onsdag Direkte

10 foredrag og debatarrangementer - det er kun muligt at melde sig til hele rækken. 28. sep. Hvorfor svindlede Britta Nielsen. Journalist på TV 2 Emil Ellesøe Ditzel.

Mere

Trekløverskolen Falkenborg, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18-21

Madhold: HAV med MasterChef!

Er du nysgerrig på havet og dets råvarer og søger. inspiration til lækre retter med fisk og skaldyr? Kunne du godt tænke dig. at lære tilberedninger af muslinger, strandkrabber eller vores lækre fisk fra. havene i og omkring Danmark?

Mere

Jeksendalskolen, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 19-21.45

Blomsterbinding i Hørning

Kan du lide at arbejde med blomster, og har du lyst til at lære mere, så vær med på dette spændende kursus.

Mere

Dianalund Borgerhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16.45-18.15

Yoga

Yogaundervisningen vil indeholde dynamiske øvelser og statiske stillinger, som du kan være stille i. Yoga harmoniserer krop og sind. Dine muskler indre organer og kredsløb kommer i balance.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Klaver voksen/barn - Glumsø

To generationer går til klaver sammen. På dette kursus vil I med den russisk/ukrainske klaverteknik kunne øve jer på sange og værker på en levende måde. Dit barn/barnebarn kan starte sammen med dig fra ca. 3 års alderen.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 10-14

Klassisk tegneteknik og oliemaling

Tegning. Alle kan lære at tegne realistisk, men det kræver, at man træner øjet i at se linjer og former og træner hjernen i at genskabe det, øjet ser.

Mere

Løjt Kirkeby skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 17-18.20

Yoga Corpus Vitalis - for alle - Løjt - Aabenraa

Yoga som træningsform er utrolig populært herhjemme, ikke mindst fordi den er tilpasset vores kultur og behov. Kronisk stress og anspændthed er udbredt i vores samfund og sætter sig som en kronisk belastning i krop og sind.

Mere

Spurvelundskolen, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 19-21.45

Blomsterbinding

Få inspiration til blomster binderier til brug både ude og inde. Vi laver buket, krans, dekoration, krukker mv. i naturens materialer og krydrer med sjove og anderledes detaljer. Tradition og nye trends.

Mere

Beder Sognegård, Diverse: Undervisning kl. 12 mødegange kl. 13-15

Nordens historie - Beder

Sverige, Norge og Danmark har en helt særlig samhørighed, og selv om historie nærmest handler om krige og mistro, drejer det sig også om en udvikling frem mod samarbejde og tillid til hinanden.

Mere

Tårnby Skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 12.30-14.10

Engelsk B1

Du taler et rimeligt engelsk, men du har fortsat brug for at træne dit engelsk og har behov for et større ordforråd. Det kan du få hjælp til på dette kursus.

Mere

AOF Odense, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17-18.50

Italiensk let øvede A2-1

Ciao, buongiorno - vi starter fra lektion 8. Vi læser efter bogen Passaparola 1 og har fokus på den mundtlige sprogfærdighed, der indøves gennem samtale, lytteøvelser, oplæsning og små, sjove opgaver.

Mere

Mariendalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik

Her lærer du at. bruge kroppen som naturen har skabt den. Gennem stræk, styrkeøvelser og. afspænding skabes styrke og naturlig balance i bevægeapparatet og. nervesystemet. Øvelserne udføres i et roligt tempo og akkompagneres af musik.

Mere

Bülowsvejhallen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11.30-12.30

Skånsom styrketræning

På dette hold. får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige. bevægemønstre. Målet er at gøre hele din krop velfungerende og stærk. Øvelserne.

Mere

Biblioteket Frederiksberg, Diverse: Undervisning

Få hjælp i IT-cafeen

IT-cafeen kan hjælpe dig med små og store it-udfordringer. Fra print på biblioteket, opsætning af din nye telefon til brugen af digitale selvbetjeningsløsninger.

Mere

Gratis

Kerteminde Bibliotek, Diverse: Foredrag 4 mødegange kl. 14-16

Individ og Fællesskab

Bemærk at datoerne for foredragene er rykket lidt, pga sygdom. Fire moderne romaner - fire foredrag.

Mere

Vartov, Diverse: Undervisning kl. 7 mødegange kl. 08.15-09

Københavns Forsamlingshus

Københavns. Forsamlingshus - program efteråret 2022: Torsdag 27/10: Hvad betyder kirken for krigen i Ukraine? Oplæg til. debat v. Emil Hilton Saggau, ph.d. Lunds Universitet, forsker med speciale i de.

Mere

Atelier Hvolgården, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-13.30

Oplev malerglæden - Oliemaling

Jeg afsluttede mit forløb på Århus Kunstakademi i 2003 i maleri og skulptur. Jeg er passioneret omkring kunst og vil gerne dele ud af mine erfaringer. Du vil blive undervist i oliemaling ud fra det håndværksmæssige aspekt.

Mere

Rønde Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 20-21

Dynamisk Yoga Flow

Giver dig velvære, styrke og smidighed.

Mere

Århus Kunstakademi, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 09-15.25

Maleri. Farveundersøgelser

Dette kursus henvender sig til let øvede og øvede. Farveundersøgelser, idéudvikling, skitsering og afprøvninger i en maleproces er områder, vi vil arbejde med. Vi ser billedet som kommunikation, og I udfordres med emner og stillede opgaver.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.15-19.45

Yoga

Yogaundervisningen vil indeholde dynamiske øvelser og statiske stillinger, som du kan være stille i. Yoga harmoniserer krop og sind. Dine muskler indre organer og kredsløb kommer i balance.

Mere

Søndersø Idræts-Center, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09.30-11

Gotvedgymnastik

Oplev bevægelsesglæde med Gotvedgymnastik i den smukkeste gymnastiksal med lækkert trægulv beliggende på 1. sal med udsigt til grønne omgivelser. Lær at bruge kroppen naturligt med Gotvedgymnastik og opnå kropslig og mental balance.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21.40

Lær at tegne og male

Bevidst træning af sanserne øger evnen til at se og opfatte rum og form. At gengive tingene naturalistisk er en god øvelse. Vi arbejder med billedkomposition, perspektiv, lys og skygge, og tegner/maler efter opstillinger, portræt og croquis.

Mere

AOF Billedværkstedet, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 09-14.30

Tegning og akvarel - for begyndere og øvede

Vi skal arbejde. med de grundlæggende teknikker i tegning og akvarel. Vi skal træne øjet. til at blive mere opmærksomt, arbejde med iagttagelsestegning samt. eksperimenterende tegning.

Mere

Kulturhus Trommen, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 14-15.30

Italiensk C1 avanceret konversation

Cari ragazzi di conversazione! Come state? Come avete passato questa estate? Siete andati in Italia? Allora ditemi tutto! All'inizio di settembre torniamo finalmente a vederci il giovedì pomeriggio. LIDT OM HOLDET.

Mere