Spring til indhold

Arrangementer

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik for kvinder

Kom og oplev hvordan bevægelse giver dig mere energi. Med gotvedgymnastik trænes hele kroppen igennem på en alsidig og dynamisk måde og du vil mærke at din kondition forbedres, musklerne styrkes og bevægeligheden øges.

Mere

Spraglehøjgaard, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-14.25

Tegne - male - croquis

Lær at tegne og male med akryl/olie. Vi maler efter objekter, opstillinger og evt. model. Lær noget om farver, komposition og teknikker. Oplev glæden ved at udfolde dig kreativt.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 19-20.40

Japansk til rejsebrug for øvede

Det er et nyt kursus for dig der har gennemgået Japansk til rejsebrug før eller har tilsvarende niveau.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 11.30-12.35

Gotvedgymnastik for m/k

Kom og oplev hvordan bevægelse giver dig mere energi. Med gotvedgymnastik trænes hele kroppen igennem på en alsidig og dynamisk måde og du vil mærke at din kondition forbedres, musklerne styrkes og bevægeligheden øges.

Mere

Satellitten, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 11.50-13.30

Spansk A2-3

Bogen vi arbejder med hedder "Aula Internacional 2 -. nueva edición". ISBN: 9788415640103. Vi bliver ved med at opbygge et. basalt ordforråd til dagligdags situationer og samtidigt at få et grundlæggende. indblik i spansk grammatik. På.

Mere

Charlottenlund Station, Motion: Danseundervisning 16 mødegange kl. 18.40-19.45

Groove dans

Er en sjov, let og enkel dansetime! Vi bruger simple bevægelser og lette trin og danser til en masse dejlig musik af forskellige genrer. Vi danser til samme rytme og bruger hele rummet.

Mere

Skellet, Køge, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 14-15.30

Yin Yoga

Er en fordybende, indadvendt og meditativ praksis med fokus på at smidiggøre bindevævet, frigøre spændinger og berolige og afbalancere krop og sind.

Mere

FOF, Diverse: Undervisning 17:00 - 20.30

Slægtsforskning for øvede - Torben Albret Kristensen, Cand.mag. historie

Dette er kurset for dig, der har forsket i længere tid og har styr på kirkebøger og folketællinger, men har lyst til at lære noget mere.

Mere

Pris: 1815 kr

Distriktsskole Stenløse, Afdeling Lærkeskolen, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 19.10-20.50

Spansk Samtale

Dette niveau er til dig der allerede kan udtrykke dig på spansk, men som mangler noget træning. Der vil være gennemgang af datid og fremtid, men det primære fokus vil være at få talt så meget spansk som muligt.

Mere

Hvalsø Skole, Diverse: Workshop 19:00-21:45

Strikkecafé - Hvalsø

Kom og strik med os hver 14. dag. Vi udveksler tips & ideer og finder inspiration hos hinanden. Kurset er for alle, hvad enten du er nybegynder og har brug for hjælp - eller du er øvet og søger et fællesskab om garn og pinde. Arrangeret af FOF i Hvalsø.

Mere

Entré: 1220 kr

Hollænderhallen, Motion: Andet motionstilbud

Aquajogging - hensyntagende

For deltagere der ikke kan deltage i almindelig aquajogging. Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende.

Mere

Søgårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning for hele kroppen M/K

Varmtvandsbassin for personer med muskel- og ledproblemer omkring nakke, skulder, ryg og lænd, forårsaget af slid og belastning, skader, gigt og andre sygdomme, følger af operation o. lign.

Mere

Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.45-12.25

Gotved gymnastik hensyn

Gotved gymnastik er grundtræning for alle. Øvelserne tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre,. og sammenhængen mellem musik og bevægelse er altid i fokus, med udgangspunkt i Helle Gotveds særlige.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 19-20.30

Hatha Yoga

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 18.45-20.15

Italiensk B1

Er for dig som har et godt kendskab til italiensk. Vi træner ordforråd. og talefærdigheder via øvelser, dialoger og rollespil, og vi få en bedre. indblik i italiensk kultur. Undervisningsmaterialer:.

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 09.15-10.45

Bevægelse og afspænding

Bliv glad, styrket, udspændt og afspændt! Vi arbejder forebyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen giver dig sved på panden og øger din kropsbevidsthed.

Mere

Stauning Lodsejerforening, Diverse: Andet

Stauning Lodsejerforening

Stauning Lodsejerforening er en forening, der udlejer et jagtareal, der er en sammensat af arealer ejer af forskellige lodsejere omkring Stauning og Stauning Tiendedel.

Mere

Entré: 1250 kr

Charlottenlund Travbane, Diverse: Shopping

Saleshoppen Lagersalg

Mere

AOF Skive, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 19-21

Ved du nok om aktier

Aktier. Selve kurset lægger op til alm. Papir investeringer, primært aktier, investerings fonde, CTF'er (bliver kort berørt, det er for den mere hærdede og risiko villig), vi kommer også ind på obligationer.

Mere

Vesthimmerlands Kommune, Kultur og Fritid, Diverse: Andet kl. 00:00

Åben for indstillinger til Kulturprisen - indtil 1. februar

Frem til d. 1, februar kan du indstille den person du syntes skal modtage Kulturprisen 2023. Vesthimmerlands Kulturråd udvælger den endelige vinder ud fra de indstillede kulturaktører.

Mere

Fri entré

Byskolen, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 18-20.30

Lær at strikke - helt fra bunden af

Vil du lære at strikke? Som i. helt fra bunden af?. Har du hørt. om 'at slå masker op, lukke af, ret og vrang' men ikke aner, hvad det betyder,. eller hvordan man gør? Så er dette hold noget for dig! Strik er.

Mere

Gundsømagle Bibliotek, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 07

Henrik Dines Kristensen udstiller på Gundsømagle Bibliotek

Kom og se en fin udstilling på Gundsømagle bibliotek.

Mere

Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Udstilling: Foto kl. 08

Udstilling "Into the Ice"

Fotoudstilling, inspireret af dokumentarfilm, om den grønlandske indlandsis. På trods af mange års forskning ved vi stadig ikke præcis, hvor hurtigt den grønlandske indlandsis smelter.

Mere

Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem, Udstilling: Billedkunst 09:00 - 15:00

Akvarelholdet "Rønnebærrene"

"Rønnebærrene", akvarelholdet på Rønnebærhus, består af 12 kvinder og mænd. Udstillingen viser et udsnit af årets akvareller, skitser som malerier.

Mere

Fri entré

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic

Rygtræning og motion for hele kroppen med Hanne Sømark på Fabrikken i Slagelse

Kurset henvender sig til personer, der har rygproblemer eller andre gener fra bevægeapparatet. Vi forsøger at bedre deltagernes kropsbevidsthed for derved at forebygge belastningssygdomme.

Mere

FOF, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16.30-18.10

Ungarsk begynder og let øvede

Vi arbejder med opbygningen af det ungarske sprog. Målet er, at du skal kunne klare dagligdags situationer, så du kan begå dig på ferien eller i lette samtaler.

Mere

Glostrup Fritidscenter og Svømmehal, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 19-21.30

Navigationskursus for fritidssejlere

Kurset omfatter alle emner for beståelse af den teoretiske del af duelighedsbeviset. Du lærer at bruge søkort og kompas.

Mere

Hedehuset, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 14.15-17

Sy og Design

Sy smart tøj til dig selv og hele familien. Undervisningen tilrettelægges efter deltagernes ønsker og behov. Du undervises i mønstertegning og tilretning af disse.

Mere

Farum Kulturhus, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 12-13.40

Spansk A2-2

Bogen vi skal arbejde med nu hedder "Aula Internacional 2 -. nueva edición". ISBN: 9788415640103. Vi bliver ved med at opbygge et. basalt ordforråd til dagligdags situationer og samtidigt at få et grundlæggende. indblik i spansk grammatik. På.

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 14-15.30

Yoga for dig med smerter

Skånsom yoga med plads til dig og dine skavanker. Du er med på det niveau, som du er klar til, og som din dagsform tillader. Der er plads til pauser og plads til at være tilstede uden at skulle præstere. Stemningen på holdet er uhøjtidelig og rummelig.

Mere