Spring til indhold

Arrangementer

Plantagehuset, Motion: Andet motionstilbud

Kropsbevidsthed

Her undervises i, hvorledes. man kan opbygge en stærkere og især mere stabil krop med øvelser, der. passer til helbredstilstanden. Du lærer at forholde dig til.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10-11.30

Yoga - Seniorer

Yogaundervisningen vil indeholde dynamiske øvelser og statiske stillinger, som du kan være stille i. Yoga harmoniserer krop og sind. Dine muskler indre organer og kredsløb kommer i balance.

Mere

Ringkøbing Skole, Rindum, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.35

Sykursus

For både begyndere og øvede. Her kan du. lære næsten alt indenfor syning. Du får hjælp til både mønster, stof og. syteknik. Du skal selv medbringe symaskine, stof, tråd, mønster, saks, målebånd. mv. Husk kaffe og kage.

Mere

Rønbæk Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09-10.30

Yoga for begyndere/let øvede

Har du længe tænkt på at prøve yoga? Eller har du lavet yoga for mange år siden? Så er dette hold for dig. Vi arbejder med blide bevægelser, og du vil langsomt mærke, hvordan kroppen begynder at løsne og åbne op for muskler og led.

Mere

Kunstskolen Guldborgsund, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 09.30-12.05

Olie- og akrylmaling Tir 9.30

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Kursisten er i centrum og der fokuseres på individuel vejledning. Igennem den individuelle vejledning introduceres kursisten til materialer, redskaber, farve- og kompositionslære.

Mere

Kunstskolen Guldborgsund, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 12.30-15.05

Olie- og akrylmaling Tir 12.30

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Kursisten er i centrum og der fokuseres på individuel vejledning. Igennem den individuelle vejledning introduceres kursisten til materialer, redskaber, farve- og kompositionslære.

Mere

Kunstskolen Guldborgsund, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 15.30-18.05

Akvarel Tirs 15.30

Kurset giver den nødvendige viden for at få en god start med akvarelmaleri. Kurset omfatter: materialelære, papir, pensler, farver, opspænding og optegning, komposition, farvelære og vejledning om motiver og masser af maleøvelser.

Mere

Tinghuset, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 18.30-21.15

Glaskunst & Porcelæn

Kom og skab din egen glaskunst i vindues- eller bullseyeglas. Der kan bl.a. laves fade, huse, figurer, relieffer, smykker mm. Kun fantasien sætter grænser. Medbring dine egne idéer eller få inspiration på kurset.

Mere

AOF Herning, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-21.45

Syning af moderigtigt tøj

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.30

Engelsk for øvede

Kan du tale engelsk til husbehov, men vil gerne forbedre dit ordforråd, din samtale og selvsikkerhed på engelsk? Så kom med på et aktivt og sjovt kursus, hvor du får øvet dig i at snakke.

Mere

AOF Frederikshavn, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga - hensyntagende

Hvis du har fysiske eller psykiske problemer som stress, nervøse lidelser, gigt, astma, skade i ryg, nakke, knæ, hofte eller andet, kan du være med på små hold, hvor der tages specielle hensyn.

Mere

Greve Borgerhus, Diverse: Undervisning

Klaver for alle - begyndere og let øvede

Vil du lære at spille klaver eller kan du allerede noget, og vil du lære mere?. Vi tager udgangspunkt i både noder og i dine yndlingssange, spiller klassiske stykker, viser og sange efter din smag. Vi bruger kreativitet og leg i musikken.

Mere

Horsens Byskole, Afd. Lindvigsvej, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09-11.45

Fra klat til kunst med olie og akryl

Her laver vi øvelser, der bringer dig videre med dine. projekter, og du får vejledning til din egen kunst. Desuden arbejder vi med. temaer og teknikker. Du kan være med, selvom du ikke har været med før.

Mere

Østre Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-12.40

Akvarel med Susanne Thea i Slagelse - for begyndere og øvede

Vi arbejder med akvarelmaleriets grundlæggende teknikker, farvelære og vi eksperimenterer. Jeg starter hver mødegang med at vise nye teknikker, som herefter afprøves og udvikles.

Mere

Skolen på Nyelandsvej, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18-20.35

Lær at tegne - begyndere og letøvede

Lær at tegne det du ser, og udvikl din personlige streg gennem øvelser. Vi arbejder bl.a. med komposition, proportionering, skyggelægning, tegneteknik og forskellige skitsemetoder.

Mere

Lokalcenter Abildgården, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.45

Naura (rytmisk kor)

Naura er et århusiansk a cappella kor under ledelse af Nanna Lærke. Petersen. Koret består af 21 dygtige sangere, som forenes i 8-stemmige. korsatser tilført human beatbox. Naura har et alsidigt repertoire, hvor den rene, nordiske klang.

Mere

FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-18.45

Spansk 2

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.30

Yogalates Senior - Stabilitet, smidighed og balance *

En blanding mellem yoga og pilates, hvor vi kombinerer det bedste fra de to verdener i en skøn senior-kombi, der styrker både stabilitet, smidighed og balance.

Mere

AOF Svendborg, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-10.50

Guitar

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at lære at spille guitar, genopfriske gamle færdigheder eller udvide sit tekniske og musikalske repertoire.

Mere

Farum Kulturhus, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12.30

Glasdesign

En spændende måde at lave brugsting på. Glasset kan farves, der kan indlægges metaller, sand m.m. Man kan lave skåle, lysestager, smykker, vinduesophæng m.m. Vi arbejder både med floatglas (vinduesglas) og farvet glas.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12.35

Vilde streger

Gennem en række praktiske øvelser, stifter du bekendtskab med et arsenal af sjove og alternative tegneteknikker. Fokus er på dit personlige udtryk, det ekspressive og "stregen".

Mere

Lailas Fys, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 12.45-14

Ondt i knæ eller hofter

Kurset er for. dig, der til daglig er generet af smerter i knæ eller hofte, og for. dig, der har brug for at blive stærkere i dine muskler omkring hofte og. knæ. Du har måske fået konstateret slidgigt i knæ eller hofte, eller måske har.

Mere

N.J. Fjordsgades skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15-16.50

Rytmisk sang

Dette kursus er for øvede. Du kan synge rent og har erfaring med at synge flerstemmigt. Vi arbejder med flerstemmighed, solistindslag, improvisation og sangteknik. Repertoiremæssigt tager vi fat på lidt af hvert: Musicals, popballader, jazz.

Mere

Struer Aktivitetscenter, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15.30-17.20

Spansk 2

For dig, der allerede har et basalt kendskab til spansk og et ønske om at videreudvikle disse færdigheder mundtligt og skriftligt. Hovedvægten vil være enkle samtaler, verber og grammatik i almindelighed, men også den spanske kultur.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16-16.45

Voksen/barn gymnastik 1-2 år

Forældre/børn eller bedsteforældre/børnebørn udvikler sig sammen gennem bevægelse, sang, leg og rytmik - alt sammen til glæde for både store og små barnlige sjæle. De motoriske udfordringer er tilpasset børnenes udviklingstrin.

Mere

Katrinebjergskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16-17.50

Klarinet

Da undervisningen tilrettelægges individuelt, kan du både deltage som begynder og fortsætter. Vi spiller individuelt men også meget sammen. Er du begynder, arbejder vi med elementær blæseteknik og fingerfærdighed.

Mere

Christianshavns Beboerhus, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16-18.45

Tegning for alle - begyndere og øvede

Kunstskolen Larsson & Larsson. Populært hold for både begyndere og viderekomne. Vi arbejder med emner som fx komplicerede opstillinger, farvelære, komposition, portræt, croquis,.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.40-17.55

Bevæg dig glad

Efter Helle Gotveds metode. Motion og træning for hele kroppen, ledsaget af musik der passer til bevægelserne. Vi arbejder med enkle og dynamiske øvelser der udfordrer din balance, koordination, styrke og kondition.

Mere

AOF Skive, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.45

Engelsk - let øvet og øvet

Holdet er egnet til dig som vil lære sproget/som allerede behersker engelsk, og som gerne vil blive endnu bedre til at deltage i samtaler/diskussioner. For at deltage på dette hold skal du beherske engelsk svarende til 8./9.klasse eller højere.

Mere

N.J. Fjordsgades skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.50

Sang - letøvede

Du har sunget før, fx. i kor, og ønsker at videreudvikle din sangstemme. Vi arbejder med klang, frasering og dynamik i varierende genrer, fx danske sange, viser, musical og rytmiske sange. Max antal deltagere på holdet: 6.

Mere