Spring til indhold

Arrangementer

Anton Rosens Hus, Udstilling: Billedkunst kl. 14:00

Escape / Landscape: Udstilling af billedkunstner Pernille Reitz

Billedkunstner Pernille Reitz udstiller i Anton Rosen Huset. Kendetegnet for hendes kunstneriske udtryk er, at der indgår andre materialer - ofte skjult - men tekstur, materiale og underlag er en bærende del af fortællingen.

Mere

Fri entré

KunstBoxen, Udstilling: Kunsthåndværk kl. 11-1600

Efterårsudstilling og Fernisering

Fernisering søndag den 9 oktober kl. 14.

Mere

Fri entré

Listedhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 10-11.30

Iyengar® yoga for alle - Listed

Hvad er Iyengar®Yoga?. Med Iyengar Yoga får du enestående kvalitetsyoga med fokus på grundig, rolig og kyndig vejledning for både de, der aldrig har prøvet yoga før og for de mere øvede.

Mere

Lufthavnsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11.45-13.15

Yoga for mænd - hensyntagende

Tænker du at yoga kun er for smidige kvinder?. Så er du kommet til det helt rigtige hold. Det her hold er nemlig for: Dig med stive fodboldben. Dig der ikke kan sidde i skrædderstilling.

Mere

FOF Huset A, Greve, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.50

Spansk niveau 2

Dette niveau er for dig, som tidligere har snust til det spanske sprog og som ønsker at arbejde videre med et du kan. Du kan tale lidt spansk i nutid men mangler større variation i dit ordforråd og talte sprog.

Mere

Tirsdalens Skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-19.45

Keramik

Lær et af vores. ældste kunsthåndværk at kende. Vi arbejder med. enkle og lettilgængelige fremstillingsmetoder. Vi skaber fade og skåle, potter.

Mere

FOF Huset B, Greve, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.50

Spansk niveau 1

Dette niveau er for dig, som ønsker at lære spansk helt fra bunden eller genoptage sproget fra tidligere. Holdet henvender sig til dig uden eller med meget lidt kendskab til spansk og som ønsker at udvide og udvikle dit ordforråd og evner.

Mere

Bien contemporary, Diverse: Undervisning kl. 17-20

Abstract painting and cocktails

Come and create your own unique abstract painting with the help of a professional artist. You will be introduced to abstract painting, color theory, composition and lot more on the process.

Mere

Pris: 260 kr

Paladspassagen Social Dining, Motion: Andet boldspil 14:00-16.30

Senior Pool

For alle i alderen 65+ - Gratis deltagelse! Hver torsdag i Orlas Poolbar, på 1. sal i Paladspassagen Social Dining (elevator adgang). Få et par fornøjelige timer, inden der åbnes op for de øvrige gæster kl. 17.00. Medbragt mad og drikke ikke tilladt.

Mere

Gratis

Ørestad Plejecenter, Diverse: Undervisning kl. 14 mødegange kl. 10-12.35

Kunst og Kultur

Mere

Foreningscenter, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-12.45

Akryl og akvarel - begyndere og let øvede

Her har du mulighed for at vælge mellem akryl og akvarel, som er to helt forskellige måder at male på. Der vil altid være individuel vejledning.

Mere

Ørestad Plejecenter, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 13.30-15.10

Musikhjørnet

Mere

Den Rytmiske i Nordkraft, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 19-22

Birdland Big Band

Birdland. Vi spiller musik fra den gyldne. Swingtid. Repertoiret går fra Duke Ellington, Count Basie og Woody. Du skal. Være rutineret nodelæser. Se www.Birdland.Nu.

Mere

Kildevæld Kulturcenter, Motion: Danseundervisning kl. 16.15-17

Østerbro: Børnedans, torsdag NEDLAGT FOR 2022

Børnedans er for dit barn, som elsker at bevæge sig til MGP-musik, Ramasjang, TikTok-sange eller andre smarte børnesange. Vi danser til både nye og gamle MGP-sange og nogle gange til andre sange som børnene også kender.

Mere

Pris: 550 kr

Branderslev gl. Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Torsdags Yoga i Branderslev

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 15.15-16.30

Blid yoga - hensyntagende

Dette hold henvender sig til dig, der har behov for en blidere og. mere skånsom træning med individuelle hensyn. Du er velkommen som du er, med. skavanker af både fysisk og psykisk karakter. De blide yoga øvelser skaber mere.

Mere

Skottegårdsskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.10-17.20

Genopret balancen efter stress med Yin Yoga

"En kærlig pause med ro, fordybelse, nærvær og plads på indersiden. I denne Yin yogasession vil der være fokus på langsomme stræk som hydrerer det dybere bindevæv, vi styrker leddene, stimulerer blodcirkulation og kroppens energiflow.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-11

Fordybelses yoga - torsdage

Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer. Der kan være stor variation i øvelserne.

Mere

Værestedet Nabo-Østerbro, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 10-11.40

Senior Zumba

Mere

Værestedet Nabo-Østerbro, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 12-13.40

Skriveprocesser

Mere

LevVel-instituttet, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 18.30-20.10

Theanetics torsd. kl. 18.30

Er bevægelseskvalitet på højt niveau og henvender sig til alle, der ønsker at bibeholde/genskabe et velfungerende funktionsniveau og velvære. Åndedrættet er primus motor i øvelserne.

Mere

Ravnsborg Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09-10.30

Torsdags Yoga i Horslunde

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic

Callanetics & Afspænding

Holdet. er til dig som gerne vil træne og arbejde med din krop i et roligt tempo. Selv. om du har skavanker kan du sagtens være med, du giver blot Birgitte besked. Vi.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10.45-12

Bevægelse & Mobilitet

Idun vil igennem undervisningen føre dig på en rejse i. selvindsigt, viden om kroppens anatomi, leddenes bevægelsesretninger, og. hvordan du optimer funktionaliteten i dit bevægeapparat.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 18.15-19.15

Rygtræning

Uanset om du har ondt eller ej. Rygtræning kan gavne dig, hvis du enten har eller har haft et problem med smerter i ryggen. F.eks. hold i lænden eller nakken, iskiassmerter, diskusprolaps, diskusprotrusion eller andre problemer med ryggen.

Mere

Den Rytmiske i Nordkraft, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 14-17.30

Go Go Bananas

Tosset. Med musik. Med. Udgangspunkt i kursisternes ressourcer og erfaringer laver vi musikalske. Aktiviteter, der sigter mod at udvikle os musikalsk. Måske skriver vi et nummer. Selv.

Mere

Tegneskolen KBH, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 16.30-18.45

Long study drawing

For English scroll down. På dette kursus kommer du til at tegne 4 tegninger. over 16 uger, én tegning om måneden. Vi skal se på hvilke trin tegneprocessen indeholder.

Mere

Tegneskolen KBH, Diverse: Undervisning 64 mødegange kl. 09-14.15

Classical Art School CPH

For further info. in English, scroll down. Dagholdet er skolens flagskib, og det nærmeste du. kommer en egentlig uddannelse i klassisk kunst. Undervisning 16 uger.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud

Iyengar Yoga

Stående øvelser, som strækker, styrker og smidiggør musklerne. Fødderne og benene trænes til at bære kroppen. Ankelled, knæled og hofteled lærer at samarbejde - til gavn for hele ryggen.

Mere

FOF Vest, Motion: Gymnastik/aerobic

Hensyntagende yoga og meditation

Vi arbejder blidt og roligt med yogaen og retter øvelserne til, så de passer til din krop. Der er fokus på både styrke og smidighed med mange små pauser undervejs, som giver tid til at mærke, hvad der sker i kroppen.

Mere