Spring til indhold

Arrangementer

Kulturhuset, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 09-09.50

Hofte og knæ træning - Træning for dig med slidgigt / smerter i knæ, hofte og ryg

Hofte og knæ træning. Træning for dig med slidgigt / smerter i knæ, hofte og ryg.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10-10.50

Styrkende rygtræning

Styrk hele din krop og få en stærkere ryg. Kurset er for dig, som trænger til at få trænet hele kroppen og måske har gener fra ryg, skuldre og nakke. På dette hold opbygger vi en grundform, og får pulsen op til god musik.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 11-11.50

Fodtræning / balancetræning

Det er vigtigt at holde fødderne stærke og smidige. Hvis du har problemer med dine fødder, kan det påvirke hele din krop og give dig problemer i knæ, hofter, ryg og nakke.

Mere

Det Fynske Kunstakademi, Udstilling: Billedkunst kl. 10 -15

Nordisk Skulptur i Danmark

Det Fynske Kunstakademi præsenterer udstillingen Nordisk Skulptur i Danmark, med værker af Petri Eskelinen, Anni Laakso, Pia Sirén og Anna-Lea Kopperi, Eric Andersen, Mogens Jacobsen, Sofie Thorsen og Idan Brockmann https://detfynskekunstakademi.dk/.

Mere

Fri entré

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic

Rygtræning og motion for hele kroppen med Hanne Sømark på Fabrikken i Slagelse

Kurset henvender sig til personer, der har rygproblemer eller andre gener fra bevægeapparatet. Vi forsøger at bedre deltagernes kropsbevidsthed for derved at forebygge belastningssygdomme.

Mere

Apa afspændingspædagogernes aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 19-20.30

Ryg, nakke og skuldre

Hensyntagende undervisning. Til dig der har brug for undervisning, hvor der bliver taget særlige hensyn til individuelle behov.

Mere

Lufthavnsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Yoga for alle

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen.

Mere

FOF, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16-17.40

Ungarsk øvede

Hvis du har noget kendskab til ungarsk og gerne vil udvikle det, så er dette kursus noget for dig. Vi arbejder med små tekster, dialoger, sange, lytte øvelser, osv., for at forbedre dine sprogfærdigheder og kommunikationsevner.

Mere

Billund Centret, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 07-08

Morgen Yoga (Hatha Yoga) i Billund

I. denne time får du vækket krop, åndedræt og sind gennem åndedrætsøvelser og. meditation samt klassiske yoga stræk og styrkende øvelser. Vi. skal lave både liggende, siddende og stående øvelser og ofte vil der være et.

Mere

AOF Brøndby Strand, Motion: Danseundervisning 14 mødegange kl. 18-18.55

Zumba for alle

Motion og kulturel oplevelse. Zumba® er det mest populære fitness-dans program. En mega sjov, glædesfyldt, og effektiv motionsform, der kombinerer dansens glade elementer fra eksotiske latinske rytmer og fede internationale beats.

Mere

FOF Nord, Diverse: Foredrag 10 mødegange kl. 10-12

Musikforedrag - Mendelssohn-Bartholdy

Felix Mendelssohn-Bartholdy er et stort komponistnavn i den tyske romantik.

Mere

Holmeagerskolen, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 18-19.40

El-guitar - øvede

Holdundervisning. Du vil blive udfordret med lidt sværere sange med mange barré-akkorder. Vi arbejder med blues-skalaer og kirketonearter. Du får konkrete øvelser, licks og solouddrag, uden at vi dog går på kompromis med de ting, du bare "skal" igennem.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse og motion i vand

Bevægelse i vand er for alle voksne, der ønsker at holde deres krop ved lige. Du får træning og motion til hele kroppen med gymnastik øvelser i vand, og herefter vil der være mulighed for fri bevægelse.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Aquajogging - hensyntagende

For deltagere der ikke kan tåle at deltage i almindelig aquajogging. Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende.

Mere

Skellet, Køge, Diverse: Undervisning

Yoga - alle kaYoga

Vi kan alle, uanset kropsbygning og fysisk form, genkende ømhed og stivhed i f.eks. lænden, ryggen, skuldrene eller nakken. Kroppen er et kompleks maskineri som skal holdes ved lige. Yoga er således for alle - håndværkere, skrankepaver og andet godtfolk.

Mere

FOF Svendborg, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 17.30-19

Pilates

Vi starter med at indlære den gode teknik, hvorved du får størst effekt af træningen, og et godt fundament - uanset om du er begynder eller let øvet på holdet.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 11.15-12

Aquajogging

Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin. (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende. Det er en skånsom, men effektiv måde at motionere på.

Mere

Paarup Aftenskole, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 14.30-16.20

Fransk - Niveau 5

Torsdag kl. 14.30-16.20. Fransk Niveau 5. Præsident Macron gør det! Fodboldspilleren Poul Pogba gør det!

Mere

Mørdrupskolen, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 16-17.30

Italiensk B1 øvet

Du har valgt dette B1-kursus, fordi du synes, at italiensk er et dejligt sprog, og du gerne vil udvide dit kendskab til sproget og til Italiens kultur og traditioner. Du vil selvfølgelig også gerne tale mere flydende og kommunikere mere korrekt.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 18.40-20.10

Italiensk A2-2

Du har haft italiensk før, og og kan tale i nutid. og førnutid med et aktivt ordforråd. Du får indblik i flere sider af italiensk. kultur. Vi tager udgangspunkt i Passaparola 2 fra kapitel.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 08.15-09.30

Yin yoga - yinmind, afstressende

Yinmind er et fint miks af Yin Yoga og Mindfulness. Yin yoga er rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt ind i dit. bindevæv i kroppen. På dette forløb arbejder vi med en mindful tilgang. Mindfulness er opmærksomhed.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 13-14.30

Yin yoga - Yinmind

Yinmind. er et fint miks af Yin Yoga og Mindfulness. Yin yoga er rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt ind i dit. bindevæv i kroppen. På. dette forløb arbejder vi med en mindful tilgang.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning

Italiensk A2-3

Er for dig som har et godt kendskab til. italiensk. Vi træner ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og. rollespil, og vi få en bedre indblik i italiensk kultur. Undervisningsmaterialer: oplyses senere.

Mere

Frederiksværk Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Toubroskolen, Diverse: Undervisning

Harmonika

Mere

Heldagsskolen, Motion: Andet motionstilbud

Motion og afspænding i varmt vand

Fokus på mave-, ryg- og balanceøvelser ud fra den enkeltes behov og kunnen. Diabetespatienter får megen glæde af det varme vand, da det styrker dit blodomløb. Gigtpatienter oplever smertelindring i det varme vand, så øvelserne bliver lettere at udføre.

Mere

Odeon, Teater: Skuespil kl. 19.30

1984

Skræmmende og højaktuel dystopi.

Mere

Entré: 145-290 kr

Bar7, Diverse: Gastronomi kl. 20-22

Vodka & Caviar at Bar7

Join us at Bar7 for an exclusive culinary experience! On February 2, we'll be hosting a "Vodka and Caviar" event where you can indulge in 3 different premium vodkas and 3 servings of delicious Rossini caviar.

Mere

Entré: 195 kr

Galleri Galschiøt, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 09-15.30

Smykke og skulpturfremstilling

Kursus i Støbning af smykker og skulpturer.

Mere

Århus Kunstakademi, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 10-20.40

Forårskeramik for to generationer

Dette kursus henvender sig til alle. Vi tager forskud på foråret og byder to generationer velkommen til forårskeramik på Århus Kunstakademis keramiske afdeling.

Mere