Spring til indhold

Arrangementer

AOF Svendborg, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-10.50

Guitar

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at lære at spille guitar, genopfriske gamle færdigheder eller udvide sit tekniske og musikalske repertoire.

Mere

Farum Kulturhus, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12.30

Glasdesign

En spændende måde at lave brugsting på. Glasset kan farves, der kan indlægges metaller, sand m.m. Man kan lave skåle, lysestager, smykker, vinduesophæng m.m. Vi arbejder både med floatglas (vinduesglas) og farvet glas.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12.35

Vilde streger

Gennem en række praktiske øvelser, stifter du bekendtskab med et arsenal af sjove og alternative tegneteknikker. Fokus er på dit personlige udtryk, det ekspressive og "stregen".

Mere

Lailas Fys, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 12.45-14

Ondt i knæ eller hofter

Kurset er for. dig, der til daglig er generet af smerter i knæ eller hofte, og for. dig, der har brug for at blive stærkere i dine muskler omkring hofte og. knæ. Du har måske fået konstateret slidgigt i knæ eller hofte, eller måske har.

Mere

N.J. Fjordsgades skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15-16.50

Rytmisk sang

Dette kursus er for øvede. Du kan synge rent og har erfaring med at synge flerstemmigt. Vi arbejder med flerstemmighed, solistindslag, improvisation og sangteknik. Repertoiremæssigt tager vi fat på lidt af hvert: Musicals, popballader, jazz.

Mere

Struer Aktivitetscenter, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15.30-17.20

Spansk 2

For dig, der allerede har et basalt kendskab til spansk og et ønske om at videreudvikle disse færdigheder mundtligt og skriftligt. Hovedvægten vil være enkle samtaler, verber og grammatik i almindelighed, men også den spanske kultur.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 16-16.45

Voksen/barn gymnastik 1-2 år

Forældre/børn eller bedsteforældre/børnebørn udvikler sig sammen gennem bevægelse, sang, leg og rytmik - alt sammen til glæde for både store og små barnlige sjæle. De motoriske udfordringer er tilpasset børnenes udviklingstrin.

Mere

Katrinebjergskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16-17.50

Klarinet

Da undervisningen tilrettelægges individuelt, kan du både deltage som begynder og fortsætter. Vi spiller individuelt men også meget sammen. Er du begynder, arbejder vi med elementær blæseteknik og fingerfærdighed.

Mere

Christianshavns Beboerhus, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16-18.45

Tegning for alle - begyndere og øvede

Kunstskolen Larsson & Larsson. Populært hold for både begyndere og viderekomne. Vi arbejder med emner som fx komplicerede opstillinger, farvelære, komposition, portræt, croquis,.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.40-17.55

Bevæg dig glad

Efter Helle Gotveds metode. Motion og træning for hele kroppen, ledsaget af musik der passer til bevægelserne. Vi arbejder med enkle og dynamiske øvelser der udfordrer din balance, koordination, styrke og kondition.

Mere

AOF Skive, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.45

Engelsk - let øvet og øvet

Holdet er egnet til dig som vil lære sproget/som allerede behersker engelsk, og som gerne vil blive endnu bedre til at deltage i samtaler/diskussioner. For at deltage på dette hold skal du beherske engelsk svarende til 8./9.klasse eller højere.

Mere

N.J. Fjordsgades skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.50

Sang - letøvede

Du har sunget før, fx. i kor, og ønsker at videreudvikle din sangstemme. Vi arbejder med klang, frasering og dynamik i varierende genrer, fx danske sange, viser, musical og rytmiske sange. Max antal deltagere på holdet: 6.

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17.30-19

Engelsk for let øvede/konversation

Er du lidt bedre til engelsk end en begynder, og kunne du. godt tænke dig at blive mere sikker på sproget? Her får du talt engelsk sammen. med andre, så du bliver mere selvsikker i forhold til at fortælle om dig selv.

Mere

Valdemarskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17.50-19.20

Italiensk for let øvede 2

Kurset henvender sig til dig, der allerede har et godt kendskab til sproget og gerne vil have et mere flydende italiensk. Vi læser forskellige tekster, øver forskellige samtaler og forbedrer vores ordforråd.

Mere

Katrinebjergskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18-19.50

Klarinet

Da undervisningen tilrettelægges individuelt, kan du både deltage som begynder og fortsætter. Vi spiller individuelt men også meget sammen. Er du begynder, arbejder vi med elementær blæseteknik og fingerfærdighed.

Mere

Farum Kulturhus, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18-20.45

Glasfusing

Kurset er undervisning i glasteknikken glasfusing og er tilrettelagt med udgangspunkt i kursisternes egne designidéer og forslag til produkter.

Mere

Europaskolen i Carlsberg Byen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-20.10

Engelsk øvede (A2+)

Forstår du en del engelsk, når du lytter og læser, men føler dig måske på lidt gyngende grund, når samtalen er på engelsk?

Mere

AOF Billedværkstedet, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21.15

Tegnekursus for begyndere og øvede

Her arbejder vi med blyant, trækul og pasteller. Du vil lære. at bruge elementer, som er vigtige for at skabe et spændende billede: former,. lys, rytmer og kontraster. Dette er et inspirerende kursus, hvor du vil lære nogle.

Mere

Byskovskolen afd. Benløse, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21.30

Møbelpolstring - lav dine egne smukke møbler

Lær at ombetrække dine egne møbler, som trænger til at blive frisket op med. nyt stof. Med møbelpolstring kan du lave dine egne nye smukke møbler, og give nyt liv til de gamle.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21.40

Lær at tegne - begyndere og letøvede

Lær at tegne det du ser, og udvikl din personlige streg gennem øvelser. Vi arbejder bl.a. med komposition, proportionering, skyggelægning, tegneteknik og forskellige skitsemetoder.

Mere

Møllevangskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21.15

Rytmisk sammenspil

Sammenspilsgruppe for 8-10 deltagere. For dig der har spillet og/eller sunget et par år og gerne vil spille musik sammen med andre! Vi arbejder med at lytte til hinanden og med musikalske faktorer som groove, dynamik og lyd.

Mere

Herning Bridgeklub, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21.45

Bridge - modul 1

Lær at spille bridge. Bridge er et fantastisk spil. Krævende, sjovt, svært, socialt, logisk, struktureret og med masser af plads til intuition. Udover kursusgebyret, må du regne med udgifter til bog mm på cirka 275 kroner. Kom og spil med!

Mere

Christianshavns Beboerhus, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21.45

Croquis for alle - begyndere og øvede

Kunstskolen Larsson & Larsson. Vi tegner croquis så alle kan være med! For øvede er materiale og redskab frit, mens der fokuseres på blyant/kul for begyndere.

Mere

Royal Copenhagen Concept Store, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21.45

Lær at strikke

Har du aldrig lært at strikke, eller vil du have det genopfrisket og blive bedre til det? Så er dette strikkehold noget for dig.

Mere

Vestre Skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21.45

Sy og design

Har du set noget på nettet eller andet sted, som du helt vildt gerne vil sy til dig selv, så kan du få din lyst styret her. Vi tager udgangspunkt i færdige mønstre, som tilrettes dine personlige mål og de detaljer som du kunne tænke dig.

Mere

Valdemarskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19.30-21

Italiensk for begyndere

Dette kursus er sagen, hvis du gerne vil lære italiensk og ikke har forkundskaber til sproget. Vi arbejder med lette tekster og små samtaler, og du lærer også den grundlæggende grammatik.

Mere

Korsvejens Skole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 18.30-21.05

Jagttegn

Det er blevet populært at gå på jagt. Både blandt mænd og kvinder. Hvis du også kunne tænke dig at gå på jagt, skal du have et jagttegn. Og for at få det, skal du igennem et obligatorisk jagttegnskursus med efterfølgende jagtprøve.

Mere

Høng Erhvervsskole, Diverse: Foredrag 24 mødegange kl. 09-12.15

Seniorhøjskole i Høng

Mette og Tom. Eriksen: 13.09.22 kl. 9.00 PÅ SPORET MOD FRIHED. Mange kender bogen "Onkel Toms hytte". og har hørt historier, set film eller tv-serier om slaverne i USA; men knap så.

Mere

Nyborg Husflidsskole, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 09-11.45

Patchwork

Kurset henvender sig til alle med interesse for patchwork. Nybegyndere eller øvet, håndsyning eller maskinsyning, stort eller småt. Jeg kommer med oplæg og ideer, som kan udvikle sig til lige det du ønsker.

Mere

Risskov Bibliotek, Diverse: Baby/barsel kl. 10-11.30

*UDSOLGT* Barselsgruppe - 7 tirsdage for dig og din baby

Vi skal være sammen om forskellige aktiviteter, der har dig og din baby som omdrejningspunkt. og så skal vi selvfølgelig snakke og drikke kaffe/te! 13. sep. Intro og hvorfor skal babyer også læse bøger. 27. sep.

Mere

Entré: 250 kr