Spring til indhold

Arrangementer

Skoledistrikt Øst, Nordstjerneskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18.30-20.30

Lungekoret

Sangtræning. er god gymnastik for lungerne. Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL,. astma eller andre åndedrætslidelser viser, at det giver øget velvære og. styrker vejrtrækningen. Så.

Mere

Vester Sognehus, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 10-11.30

Yoga Thyregod/Vesterlund begyndere/øvede

I yoga arbejder vi med fysiske øvelser, åndedrættet og afspænding. De fysiske. øvelser har til formål at strække de muskler, der har tilbøjelighed til at. forkorte sig samt styrke de muskler, der er for svage. Yoga dyrket regelmæssigt.

Mere

Sambiosen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for 60+

På vores yogahold for dig, som er fyldt 60 år, er der fokus på klassiske yogastillinger og rolige åndedrætsøvelser.

Mere

Pris: 630 kr

Sædding Centret, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 09.30-11

Engelsk til rejsebrug for øvede

Du har et rimeligt kendskab til. sproget og kan føre en samtale, men ønsker at videreudvikle specielt dine. mundtlige færdigheder. Med henblik på dialog og samtale.

Mere

Fjelsted-Harndrup Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17.30-20.30

Madlavning for mænd

NB! Holdet er. igangsat, men du kan stadig nå at tilmelde dig og følge de resterende gange. Ring til kontoret på 70 22 21 09. Måltid, fest og. højtid.

Mere

Stormarkskolen, Diverse: Undervisning

Klassisk Hatha Yoga hos Lene Frandsen (Nakskov)

Hatha. yoga er også noget for dig, mand som kvinde ung eller ældre. Vejrtrækning, fokus, balance smidighed og nærværd i nuet er nogen. af de vigtige ingredienser i yoga. Det handler om at være i kontakt med sig selv, om krop og sjæl,.

Mere

Korsvejens Skole, Diverse: Foredrag 10 mødegange kl. 15-16.30

Livet er ikke det værste

I denne foredragsrække kan du i løbet af ti eftermiddage fordelt over et halvt år møde engagerede mennesker, der generøst fortæller om deres liv og det, de brænder for.

Mere

Antvorskov Skole, Diverse: Undervisning 20 mødegange kl. 17.10-18.40

Italiensk 2

Dette niveau er for dig, som kan bruge det italienske sprog til at stille og besvare simple spørgsmål i nutid og fortælle kort om dig selv.

Mere

Antvorskov Skole, Diverse: Undervisning 20 mødegange kl. 18.50-20.20

Italiensk 1

Dette niveau er for dig, som ikke har kendskab til italiensk endnu. Målet er, at du bliver i stand til at læse, tale og forstå italiensk på begynderniveau såsom at introducere dig selv og stille og besvare simple spørgsmål.

Mere

Ulkebøl Skole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18-21.30

Mad- og vinkundskab for mænd

Få muligheden for nogle hyggelige timer sammen med ligesindede. Vi mødes én gang om måneden og tilbringer et par timer sammen i køkkenet. Vores dygtige kok Jesper Kock står klar med nye spændende retter og udfordringer.

Mere

FOF Aalborg, Diverse: Undervisning kl. 19 mødegange kl. 09.30-12

FOF højskole onsdag

Se denne sæsons program ved at klikke her.

Mere

Ellevangskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15-17.45

Sykursus

Vil du gerne sætte dit personlige præg på garderoben til dig selv og familien?. Vi arbejder ud fra modeblade og basismodeller nøjagtigt tilpasset både i design, farver og stof.

Mere

Søndermarksskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 23 mødegange kl. 17-18.30

Hatha yoga med flow og åndedræt - Rønne

Pas godt på din krop med ugentlig yoga træning. Kom til yoga og vedlige hold dig selv med omsorgsfuld træning, der giver styrke, smidighed, og skærper opmærksomhed på dit åndedræt.

Mere

Skellet, Køge, Diverse: Undervisning

Conversation 2 - carry on talking

This level is for you who have a basic but adequate understanding and knowledge regarding everyday subjects -from reading short stories and novels, to listening to the news on the television and the radio, but wish to improve and expand your vocabulary.

Mere

Skovvangscentret, Diverse: Undervisning

Sy selv - aktuel mode og design

Ønsker du at skabe noget tøj, som er oppe i tiden, din helt egen garderobe, og vil du gerne opnå bedre faglighed til at komme videre i uddannelse?. Her arbejder vi ud fra færdige snit eller grundforme og tager udgangspunkt i netop dit niveau.

Mere

Domus i Vejle, Diverse: Foredrag 12 mødegange kl. 13.30-16.05

Onsdagshøjskolen

14. september. KIM SJØGREN. Violinist, entertainer og professor i violin og kammermusik. 28. september. LILLIAN HJORTH-WESTH. Tidl. højskolelærer og forstander. 12. oktober. JENS ANDERSEN.

Mere

Lundergaardskolen, Motion: Andet motionstilbud 17.30 - 19.00

Spring/rytme mix - 3. 7. klasse

Alle kan være med uanset niveau, der vil være rig mulighed for at lære, øve, udvikle og blive bedre både til spring og det rytmiske. Der vil være masser af forskellige springbaner i løbet af sæsonen. Vi glæder os til at have det sjovt med jer!

Mere

Pris: 545 kr

Havrehedskolen, afd. Veflinge, Motion: Gymnastik/aerobic 24 mødegange kl. 19.10-20.22

Yoga

Jeg underviser i Hatha yoga, hvor hovedformålet er at. afspænde krop og sind gennem blide bevægelser, balancestillinger, afspænding og. åndedrætsøvelser. Undervisningen krydres med nutidige og moderne yogaøvelser,.

Mere

Sønderbro Kirke, Diverse: Foredrag 12 mødegange kl. 10.30-13

Sønderbro - Højskoleformiddage

Velkommen til en ny sæson. I samarbejde med Kloster, Vor Frelsers, Sønderbro, Lundum-Hansted, Torsted og Tyrsted-Uth sogne tilbydes en række af spændende foredrag i dagstimerne.

Mere

Hollænderhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 23 mødegange kl. 09.30-10.40

Gymnastik og afspænding i Dragør

Let muskeltræning, balance, smidighed og afspænding. Du kommer hele kroppen og alle muskelgrupper igennem. Vi tager hensyn til dine behov og arbejder med stående, siddende og liggende øvelser, der løser op for dine spændinger i kroppen.

Mere

Kildegården - Kunstens Hus, Diverse: Undervisning 24 mødegange kl. 09.15-13.15

Kunstskolen

Få inspiration, individuel vejledning og grundlæggende undervisning i tegning og maleri. Der arbejdes med fælles opgaver, egne ideer og oplæg om kunst i et inspirerende miljø for både begyndere og øvede.

Mere

Beboerhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 24 mødegange kl. 19-20.30

Candlelight yoga

Er en genopbyggende. og meget blid form for yoga, hvor man holder en yogastilling siddende eller. liggende (støttet af puder og tæpper) i 3 - 5 min., hvilket har en fantastisk.

Mere

Greve Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 09.15-11

Bevægelse for osteoporose patienter

På dette kursus arbejder vi særligt med øvelser, som er specielt rettede mod osteoporose patienter (knogleskørhed). Med kun få elever på holdene, er der rig lejlighed til individuel vejledning.

Mere

Greve Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 11-12.50

Yoga - giver livskraft og bedre helbred

Dette er holdet for dig som ønsker at styrke helbredet, stimulere livsgnisten, mærke velvære og få bearbejdet hele kroppen på en blid og dybdegående måde.

Mere

Greve Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 12.50-14.30

Gigthold - bevægelse

Har du slidgigt.eller er du bare lidt stiv i kroppen! Kom og bevæg dig og hold smerterne på afstand. I dag ved man, at det bedste middel mod slidgigt er fornuftig levevis med styrke og smidiggørende øvelser.

Mere

Spraglehøjgaard, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 16.10-17.40

Yoga og koncentration

Meditation for ro og centrering i hverdagen.

Mere

Spraglehøjgaard, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18-19.30

Yoga for større velvære

Yoga smidiggør kroppen, styrker og løsner for spændinger, og har en gavnlig virkning på muskler, led, organer og kirtler. Desuden er der øvelser, der stimulerer kredsløbet og fordøjelsen. Åndedrætsøvelser, der giver et godt velbefindende.

Mere

Kildegården - Kunstens Hus, Diverse: Undervisning 25 mødegange kl. 18-21.30

Oplev det at skabe brugskeramik

For øvede og meget øvede og for dig der ønsker at stresse af og have keramik som fritidsidsinteresse. Der arbejdes med egne ideer i stentøj og porcelæn, hvor du får sparring, vejledning, ideer og inspiration.

Mere

Kulturium Musikteater, Diverse: Foredrag 6 mødegange kl. 13.30-15

Foredragsrækken i Ishøj Kulturium Musik Teater

Tilbring 6 hyggelige eftermiddage fra 13.30 til 15.30 i Ishøj Kultur Café. AOF byder på kaffe og kage i pausen. Se program her: https://www.aof.dk/media/k4jo0iax/program-foredragsr%C3%A6kken-ish%C3%B8j-2022-2023_jugu.pdf.

Mere

Kildegården - Kunstens Hus, Diverse: Undervisning

Akvarel

Grundlæggende og eksperimenterende akvarelteknikker demonstreres, og vi arbejder med iagttagelse, farveblanding, komposition og virkemidler. Motiver kan f.eks. være objekter, blomster, landskaber, mennesker og egne ideer.

Mere