Spring til indhold

Arrangementer

Kunstskolen Guldborgsund, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-21.35

Olie- og akrylmaling Ons 19.00

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Kursisten er i centrum og der fokuseres på individuel vejledning. Igennem den individuelle vejledning introduceres kursisten til materialer, redskaber, farve- og kompositionslære.

Mere

Vibenshus Skole, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-21.35

Croquis og portrættegning

Croquis. og portrættegning med Martin Vestergaards. Tegneskole. Lær at se proportioner, bevægelse og toner, og hvordan du får. tegningen til at ligne. Der er individuel vejledning og undervisning på alle. niveauer.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09-19

Rytmisk sang - Glumsø

Rytmisk sang: Vi tager fat i åndedrættet og laver sunde regenererende øvelser, så din stemme bedre kan holde til at blive brugt i det rytmiske repertoire. Vi har ikke mindst også focus på et bevidst og personligt udtryk.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Skolelærerens sangkursus - Glumsø

Skolelærerens sangkursus: Hvis du sætter en musical op eller underviser i musik, vil dette kursus give dig redskaber til at hjælpe eleverne med at passe på deres stemmer.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Klaver voksen/barn - Glumsø

To generationer går til klaver sammen. På dette kursus vil I med den russisk/ukrainske klaverteknik kunne øve jer på sange og værker på en levende måde. Dit barn/barnebarn kan starte sammen med dig fra ca. 3 års alderen.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Violin i Glumsø

Violin er for alle! Tag din instrument eller din sangstemme med og indstuder dine værker /numre hos akkompagnatøren. Vi arbejder med dynamik, frasering, balance og underviser at lytte til hinanden og vænne os til samspillet.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Sang for genoptræning af taleorganer - Glumsø

Find tilbage til din stemme. Sang for genoptræning af taleorganer efter lammelser, fejloperationer m.m.: Via et utal af artikulations- og stemmeøvelser finder du langsom din stemme igen.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Sang for dig, som ikke tror du kan synge - Glumsø

Sang for dig, som ikke tror du kan synge:Tale er sølv, sang er guld. Alle er skabt til at tale og ikke mindst til at synge. Vi er født med forskellig evne til at høre toner.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Hjertelungesang i Glumsø

Hjertelungesang: På dette kursus vil du lære at bruge dit åndedræt optimalt. Vi arbejder med styrke i åndedrætsmuskulaturen og laver forskellige øvelser, der lokker din krop til at arbejde med det dybe åndedræt.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Snorkesang - Glumsø

Snorkesang: Hvis du lider af snorken, kan du muligvis få den nedsat ved dette kursus. Vi arbejder med åndedrættet, afspændthed i hals og skulderregionerne og fokuserer på en stor åbning i mundhule og svælg for bedre passage.

Mere

Aktivitets og Medborgerhuset "Kroen", Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-19

Klaver i Glumsø

Individuel undervisning med løbende optag, som aftales og tilrettelægges i samarbejde med underviseren. Ugedag og tidspunkt aftales individuelt. Kontakt Klaverundervisning på alle niveauer - for alle aldre.

Mere

AOF Skive, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 14.30-17.15

Knipling

For alle! Ja, alle der har lyst til at prøve at kniple eller som. ønsker at få det genopfrisket. Har du noget på kniplebrættet som driller - tag det med.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Danseundervisning 8 mødegange kl. 18.25-20

Mavedans - fortsætter

Mavedans for fortsættere er holdet for dig, der har danset mavedans i et par sæsoner og har kendskab til dansens grundbevægelser. Her dykker vi ned i sværere eller længere dansekombinationer og vi kan også arbejde med rekvisitter.

Mere

AOF Frederikshavn, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

På kurset arbejder vi med et system, der er anatomisk og terapeutisk korrekt. Vi opbygger gennem åndedrætsøvelser, udspænding og stræk, venepumpe- og bækkenbundsøvelser, koncentration, balance og afspænding. Medbring egen måtte, pude og tæppe.

Mere

AOF Gildhøj, Diverse: Undervisning

Blomsterdekoration

Frembring spændende ting af friske blomster og andre effekter - alt kan bruges. Du får kyndig og grundig vejledning. Efter endt kursus vil du være i stand til at fremstille dekorationer, kranse og buketter af de ting, du har til rådghed.

Mere

Louisiana Museum of Modern Art, Udstilling: Omvisning

Highlights på museer - ulige uger

Vi besøger seks museer, hvor vi ser de aktuelle udstillinger og eventuelt nogle af de ikoniske værker i de faste samlinger.

Mere

Joan's Yogaskole, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for øvede

Yoga på dette niveau er for dig, som har praktiseret yoga 1 måske 2 år og som kan mærke, du bare gerne vil have mere viden for at kunne arbejde dybere i stillingerne, lære nye stillinger, så du får forståelsen for, hvorfor nogle stillinger kommer før.

Mere

Skottegårdsskolen, Diverse: Undervisning

Trædrejning

Her lærer du at dreje større og mindre ting til hjemmet. Der drejes både i vådt (ikke ovntørret) og tørt træ. Det skønne og funktionelle i træet medtænkes i de ting, der fremstilles.

Mere

Horsens Byskole, Afd. Lindvigsvej, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09.15-12

Akvarel for let øvede og øvede

Vi vil arbejde med forskellige akvarelteknikker såsom vådt i. vådt, tørteknik samt lasering og lavering. Du vil også blive undervist i. farvelære og billedkomposition. Desuden vil vi gennemgå utraditionelle. teknikker og maleeksperimenter.

Mere

Vigerslev Allé Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-17.40

Billedskole 8-12 år

Kan man tegne larmen fra en rumraket? Er det kunst når man klæder sig ud? Hvordan maler man følelser?. På dette billedskolehold eksperimenterer vi indenfor forskellige stilarter.

Mere

Lille Værløse Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18-21.30

Trædrejning

Et indholdsrigt kursus med mange muligheder for dig, der kan lide at arbejde med træ. Undervisningen vil de første mødegange have en fælles opgave med hovedvægt på trædrejning, der foregår ved drejebænke.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 10-14

Klassisk tegneteknik og oliemaling

Tegning. Alle kan lære at tegne realistisk, men det kræver, at man træner øjet i at se linjer og former og træner hjernen i at genskabe det, øjet ser.

Mere

Café Rejseladen, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 16-16.45

Klaver-løbende optag

Klaverundervisning på alle niveauer - i alle aldre. Vil du lære at spille klaver efter en fordybende, anderledes og legende teknik,. kombineret med den lette og dansende russiske klavertradition. Niels har hjernehalvdelenes samarbejde i fokus.

Mere

Aktivitetscenter Vestervig-Agger, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 09-10.15

Dus med ryggen

Rygholdet er for dig, der har. tilbagevendende gener i ryggen, men som kan klare almindelige. hverdagsfunktioner og kan klare at træne ryggen. Du. lærer,hvordan.

Mere

Ældre Sagen, Århus Midt, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09.30-10.50

Engelsk niveau 3-4

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for alle

Når jeg underviser er mit udgangspunkt at møde dig, hvor du er og du vil som elev på mit hold få muligheden for at arbejde med krop og sind.

Mere

Kulturladen, Fuglebjerg, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-11

Bevægelse- styrke- afspænding for m/k

Oplev glæde ved at få en behagelig og effektiv måde uden bagefter at være øm og træt. Hele kroppen arbejdes igennem med kredsløb- og styrketræning samt ud- og afspænding.

Mere

Rosenlund Fofs danse- og cafélokaler, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-11

KOL

Mere

Tjæreborg Bibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Yoga - Tjæreborg

Giv dig selv et frikvarter. Dyrk yoga og få mere energi og harmoni ind i din hverdag. Der arbejdes med stræk, styrke, holdnings- og smidighedsøvelser, åndedræt og afspænding. Medbring: Yogamåtte, tæppe og pude.

Mere

FOF København, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-11.40

Musikoplevelser - klassisk musik

Kom og oplev den klassiske musik. Både det kendte og det mindre kendte repertoire, krydret med koncert- og operaførere til aktuelle komponister og værker.

Mere