Spring til indhold

Arrangementer

Mariendalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik

Her lærer du at. bruge kroppen som naturen har skabt den. Gennem stræk, styrkeøvelser og. afspænding skabes styrke og naturlig balance i bevægeapparatet og. nervesystemet. Øvelserne udføres i et roligt tempo og akkompagneres af musik.

Mere

Hjerneskadecentret, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 09.15-10.55

Afspændingsøvelser - for personer med erhvervet hjerneskade

Dette hold tilbyder forskellige former for milde og rolige øvelser inspireret af bl.a. Tai chi, Qi gong og yoga. Øvelserne træner bevægelighed i kroppen, balance og koordination. Vi har fokus på vejrtrækningen og afslutter med liggende afspænding.

Mere

AOF Svendborg, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga 60 + i roligt tempo

Yoga i roligt tempo. Vi arbejder i et roligt tempo med bevidsthed om opspænding, udspænding og afspænding og med fokus på åndedrættets samspil i øvelserne. Hver lektion slutter med talt afspænding.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 14-15.30

Yoga

Vi skaber et åndehul til dig, og fokuserer på langsomme. stillinger og stræk i et roligt tempo, hvor alle kan følge med. Vi arbejder med. åndedrætsøvelser, åbner og afspænder kroppen og finder kroppens ro og balance.

Mere

Havrehedskolen, Afd. Veflinge, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.45-19

Hatha Yoga med blidt Flow

Onsdag kl. 17.45-19.00 (ingen undervisning i uge 41 og 42). På dette hold arbejder vi hovedsagligt med blide og meditative bølgende bevægelser i samspil med åndedrættet, men finder også stilhed i stillingerne.

Mere

Esbjerg Gymnasium & HF, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 19-21

TAKE20

Nyt Rytmisk Kor for øvede sangstemmer med plads til både hygge og ambitioner. I. koret er der godt 20 sangere af begge køn. Nodekendskab er en absolut. fordel, men ikke et krav. Koret består af øvede korsangere. Vores.

Mere

FOF Kursuslokaler, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 07.30-08.30

Pilates begyndere

Mere

Sundhedshuset Vesterbro, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 08-09

Fysioterapeutisk træning med maskiner

På. dette hold vejledes du i et træningsprogram, som involverer øvelser på maskiner. og på gulv. Du får grundig supervision og rådgivning af en fysioterapeut, som. tilpasser øvelserne til din fysiske formåen. Der fokuseres på at styrke.

Mere

Sportscafeen i Helsingør Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 09.30-10.40

Styrke og balance

Træningen vil være forskellig fra gang til gang. Alle kan være med uanset niveau og træningserfaring, da. øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Du bliver undervist grundigt i nogle basisøvelser, som.

Mere

Fanø Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.30-11

Bevægelse og afspænding

Mere

Bülowsvejhallen, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 11.30-12.30

Skånsom styrketræning

På dette hold. får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige. bevægemønstre. Målet er at gøre hele din krop velfungerende og stærk. Øvelserne.

Mere

Lokalcenter Hørgården, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 12.45-15.30

Nord Akvarelmaling

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Danseundervisning 15 mødegange kl. 15.30-17

Ballet lignende motion for alle

Ballet for voksne. Har du haft en drøm om at danse som en ballerina siden du var en lille pige?. Ballet for voksne kan være en træningsform for dig, ligesom den er for vor Dronning Margrethe den 2.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16-17.30

Træning fra inderst til yderst m/k

Fysiopilates, fysioflow og yoga, let øvede. MediYoga ca hver 3. gang. Trænger du til at træne kroppen stille og roligt fra inderst til yderst, kan dette hold være et godt valg.

Mere

Den Rytmiske i Nordkraft, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 16.40-19.15

FlipDuBar

Blandet kor for 20+ år, som består af glade folk der hygger sig med at. synge. FlipDuBar synger kendte rock og pop numre, suppleret med jazz, soul,. gospel og bløde sjælere. Vi begynder med opvarmning for at styrke intonation,.

Mere

Gilbjerg Skole, Parkvej afd., Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 18-22

Guitar, elbas og kontrabas

Mere

Sønderup Kirke, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 19-21

Evergreen Koret med Henning Vilén i Sønderup Kirke i Slagelse

Du får en god proffesionel opvarmning og et bredt grundlag for din stemme. Vi lægger vægt på fællesskab og harmoni med hinanden. Kontakt Henning Vilén på 23 43 90 42 for mere information omkring koret. Det er gratis at deltage i koret.

Mere

Silkeborg Medborgerhus, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 19-21.15

Courage

Har du en god sangstemme, og lærer du relativt hurtigt? Vi tilbyder dig en masse god energi og spændende oplevelser i form af arrangementer i ind- og udland. Repertoiret favner bredt med hovedvægt på rytmisk musik.

Mere

Kløver - skolen, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 19.30-21.15

Ulkebølkoret

Koret har i dag ca. 40 glade sangere fordelt på sopraner, alter, tenorer og basser. Vi øver på Kløver-Skolen, Kløvermarken 1, 6400 Sønderborg i tidsrummet onsdage kl. 19.30-21.15.

Mere

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 08.45-10.25

Hatha Yoga - begyndere

At bevare din styrke, når man bliver ældre, er nøglen til livslang. sundhed. Dette Hatha-yoga-kursus er blidt, men har også sekvenser, der vil udfordre begyndere, og give en dybere oplevelse af. yoga.

Mere

PTU Rødovre, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 18.30-19.15

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Kunsten - Museum of Modern Art, Aalborg, Diverse: Workshop 18:00-19:00

Croquis-tegning i udstillingen

Kom og vær med til croquis i udstillingen, hvor vi udforsker kroppens smukke folder og former gennem tegning - midt i Kunstens stemningsfulde udstillinger.

Mere

Entré: Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning ons kl. 18-19

Aquabike

Træning hver onsdag 18-19 Ferie uge 42.

Mere

Pris: 650 kr

Vestamager Idrætsanlæg, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bevægelse. i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger. eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og. koordinationsevne uden at overbelaste kroppen. Vandets.

Mere

Klinik For Fysioterapi Og Træning, Aulum, Motion: Gymnastik/aerobic

Pilates for øvede (H)

Pilates er for dig, der ønsker mindre stress, færre skavanker og en flot rank kropsholdning. Pilatesøvelserne er velgørende for krop, sind og ånd.

Mere

Træningscenter Tirstrup, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende bevægelse i varmt vand

Hensyntagende bevægelseslære i 33-34. grader varmt vand - handicaphold. Al vores undervisning i. varmtvandsbassin er særlig tilrettelagt for deltagere, der på grund af.

Mere

Hedebo Centret, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

Har du ondt i muskler og led?. Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på fysiske smerter. Varmen giver afspænding af musklerne, smertelindring og øget ledbevægelighed.

Mere

Fredericia Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud

Begyndersvømning m. 1 forældre 5-8 år

Begyndersvømning. med mor eller far. Holdet. er for ét barn og én forælder/nær omsorgsperson. På dette. svømmehold arbejder vi med at gøre børnene fortrolige med vand. gennem svømning og leg.

Mere

Fredericia Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 16-16.30

Begyndersvømning m. 1 forælder-særlige behov

Begyndersvømning. med mor eller far. Med. særligt behov. Holdet. er for ét barn og én forælder/nær omsorgsperson. På dette. svømmehold arbejder vi med at gøre børnene fortrolige med vand.

Mere

DGI Huset Herning, Motion: Andet motionstilbud

Slid- og leddegigt

Varmtvandstræning for personer med slid- og leddegigt. Træning i det varme vand aflaster og dæmper smerter i led og muliggør bevægelser og træning der ikke er muligt på land.

Mere