Spring til indhold

Arrangementer

Foreningernes Hus, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 14.30-15.45

Senior Qi Gong - Malling

Forkæl dig selv ved at fordybe dig og blive introduceret til en serie vitaliserende og afspændende øvelser. De er blide og styrkende for dit helbred og dit velvære. De udføres stående eller siddende på en stol.

Mere

KulturMix, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16.30-18.30

Tegnehold 3. 6. klasse

Hvis du godt kan lide at tegne, og gerne vil lære forskellige. tegnemetoder og grundteknikker, så er dette kursus noget for dig. Vi lærer om komposition, perspektiv, lys og skygge, vi tegner.

Mere

Skolen på la Cours Vej, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-17.45

Tværfløjte

OBS: Undervisningen vil foregå på engelsk. Undervisningen i Tværfløjte. Jordi underviser tværfløjte i begynder, øvede og konservatorieniveau.

Mere

Tagensbo Skole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-20

Guitar

Holdet for dig med ingen eller lidt kendskab, vi spiller lette sange som hurtigt får dig i gang på guitaren. Du får en let og sjov adgang til instrumentet, fordi vi spiller sangene igennem sammen. Det er en positiv og inspirerende måde at lære på.

Mere

FOF Vest, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.30-20

Yoga - smidighed og styrke

Yoga for smidighed og styrke. På dette hold laver vi øvelser, som styrker hele kroppen og øger din mobilitet.

Mere

Næstved Aftenskole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21

Japansk

Skal du til Japan? Eller er. du bare fascineret af den japanske kultur? Bliv klædt på til at begå dig i. Japan. På kurset fokuserer vi på at tale, læse og skrivejapansk, men der bliver. også tid til at høre om japansk kultur og skikke.

Mere

Ejerslykkeskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21.15

Smykkedesign

Design dine egne smykker i sølv og guld. Kurset er for begyndere og øvede. Du kommer i teori og praksis til at lære de grundlæggende teknikker til brug ved smykkefremstilling i sølv og guld.

Mere

Ringkøbing Skole, Rindum, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.40

Italiensk for let øvede/øvede i Ringkøbing

Kurset er for dig, der har et godt kendskab til italiensk. Et intensivt kursus med max 7 deltagere. Undervisningen foregår fortrinsvis på italiensk. Der tages.

Mere

Mariegården, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 09-11.45

Knipling

Mere

Skolen for Kreativ Fritid, Viborg, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 09-12.40

Håndstrik - mandag i lige uger

Kan du. strikke eller vil du gerne lære det? Det giver mental ro og en stor. tilfredsstillelses at strikke fx en trøje - undervejs har du måske har lært en. ny teknik, sat nye farver sammen eller selv designet modellen. Der er mange.

Mere

AOF Billedværkstedet, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 19-21.45

Akrylmaleri for begyndere/let øvede

At komponere et billede er ligesom at komponere musik. Det. kræver viden og brug af de nødvenlige værktøjer. Vi lærer de grundlæggende regler omkring, hvordan du kan. arbejde med farver og komposition.

Mere

Tårnby Skole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 19-21.45

Hækling

En verden af muligheder. Kurset er for dig, der gerne vil lære at hækle eller som er nysgerrig på, hvordan valg af materialer kan ændre det færdige produkt.

Mere

AOF Billedværkstedet, Diverse: Undervisning

Keramik

Vil du gerne introduceres til den keramiske. verden: De forskellige teknikker så som modellering, pladeteknik, drejning,. dekorations- og glaseringsmetoder?. Når vi mødes, er der en kort fælles.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12.35

Lær at tegne - begyndere og letøvede

Lær at tegne det du ser, og udvikl din personlige streg gennem øvelser. Vi arbejder bl.a. med komposition, proportionering, skyggelægning, tegneteknik og forskellige skitsemetoder.

Mere

Kulturhuset Aksen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12.45

Knipling med Hanne Berg

Knipling er et gammelt håndværk i rivende udvikling. Vi arbejder med alle. teknikker, både de gamle kendte og alt det nye, der rører sig i tiden. Vi. knipler alt fra lommetørklæder til billeder, sjaler, ophæng, tæpper og smykker.

Mere

FOKUS Folkeoplysning, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15.30-16.30

Spansk samtaletræning 2

Her er kurset for dig, der har kendskab til det spanske sprog, men som gerne vil kunne kommunikere mere frit og sikkert på spansk.

Mere

Hornslet Bibliotek, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15.40-17.10

Italiensk for begyndere

Dette kursus er for dig, der gerne vil lære italiensk. Vi vil gå frem efter Passaparola 1, og vi bygger langsomt et ordforråd og et kendskab til det italienske sprog op. På kurset lægges vægt på indøvning gennem samtale, små øvelser og spil.

Mere

Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16.30-18.10

Engelsk for let øvede

Kurset er for dig, som har lært engelsk på begynderniveau. og gerne vil lære mere. Vi arbejder med samtaler og små skriftlige øvelser, hvor vi.

Mere

AOF MIDT Viborg aftenskole, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.30

Italiensk for øvede

Kan du i forvejen tale lidt italiensk, men vil gerne have holdt dine sprogkundskaber ved lige? Så skal du med på dette kursus. Her dykker vi dybere ned i italiensk grammatik og retter vores fokus på korrekt udtale. Vi laver også skriftlige øvelser.

Mere

Munkekærskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-19.35

Klaver for alle - begyndere og let øvede

Hvad er det med alle de tangenter? Hvordan får man musik ud af dem? Jeg kunne godt tænke mig, at akkompagnere julesalmerne, når der skal danses om juletræet. jeg spillede engang, men kom så fra det, og vil gerne lære det igen.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-19.35

Lær at tegne - begyndere og letøvede

Lær at tegne det du ser, og udvikl din personlige streg gennem øvelser. Vi arbejder bl.a. med komposition, proportionering, skyggelægning, tegneteknik og forskellige skitsemetoder.

Mere

Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-20.10

Engelsk konversation på højt niveau

Dette kursus er for dig, som kan læse engelsksprogede. avisartikler og andet ubearbejdet materiale, men som gerne vil kunne udtrykke dig. endnu bedre på engelsk og have finpudset udtalen.

Mere

FOKUS Folkeoplysning, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-19.50

Spansk B1

Her er kurset for dig, der kan føre en samtale på spansk, men som gerne vil bygge ovenpå det, du allerede har lært og blive endnu bedre til at kommunikere på spansk.

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 09.30-12.15

Syning øvede 1, efterår, Roskilde

Syning øvede er et fortsætterkursus, hvor du kan lære at sy tøj til dig selv til både til hverdag eller fest, og til dine børn eller børnebørn.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09.45-11.15

Yoga for ryg, nakke, skuldre

Har du problemer med f.eks. nakke, skuldre eller ryg kan du være med her. Der tages individuelt hensyn til deltagernes forskellige skavanker.

Mere

Lumsås Forsamlingshus, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-13

Kreative formiddage

Kreative. damer: Har du lyst. til at være kreativ sammen med en flok fantastisk dygtige damer, uden faste. temaer? du kommer med hvad du har lyst til at Lave, og har du brug for hjælp er.

Mere

Stenløse Kulturhus, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-15

Klaver

Harmonikaen er. et folkeligt instrument, som kan bruges i alle. sammenhænge. I undervisningen vil der primært blive spillet efter noder med becifring. Undervisningen forgår enkeltvis. En øvegang varer 25 minutter.

Mere

Græstedgård, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-17

Harmonika

Harmonikaen er. et folkeligt instrument, som kan bruges i alle. sammenhænge. I undervisningen vil der primært blive spillet efter noder med becifring. Undervisningen forgår enkeltvis. En øvegang varer 25 minutter.

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 12.30-15.40

Syning øvede 2, efterår, Roskilde

Syning øvede er et fortsætterkursus, hvor du kan lære at sy tøj til dig selv til både til hverdag eller fest, og til dine børn eller børnebørn.

Mere

Ananda Yogaskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 15.20-16.50

Patanjali Yoga - knæ, nakke og ryg, ekstra hensyn

For dig, der har fysiske skavanker,. som kræver særlige hensyn og der ønsker en aktiv yogatræning i en rolig. atmosfære. Hver træning afsluttes med en god. lang afspænding. Da der lægges vægt på at kunne guide.

Mere