Spring til indhold

Arrangementer

Østervangskolen, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 16.30-21.45

Syning

Hvem. vil ikke gerne se sig selv i velsiddende tøj, som ingen andre har? Og det kan. lade sig gøre til en fornuftig pris! Tilmeld dig dette kursus og forny din. garderobe til en nye sæson. Kombiner selv, eller få inspiration til at.

Mere

Apa afspændingspædagogernes aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-12.15

Efterfødsel for førstegangsfødende

Til dig, der lige er blevet mor. Et kursus med tid til at komme rundt om både dine og dit barns behov. Du får brugt kroppen, stimuleret dit barn og talt med andre nye mødre.

Mere

Frederia Sundhedshus, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 12.40-13.25

Stimulastik (6-12 mdr)

Stimulastik er bevægelse. og afspænding for mor og barn. Ved: Ergoterapeut. Dany Jensen. Stimulastik er et motorik- og. stimulationshold - aktivitet for både forældre og barn, hvor instruktøren giver.

Mere

AOF Skive, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09-14

Akrylmaling

Fokus på farverne. Med malekurset "Fokus på farverne" er der lagt op til en bred indføring i farvernes verden, hvor farverne spiller hovedrollen i aktiviteterne.

Mere

Foreningscenter, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09.30-12.15

Knipling

Du lærer først den grundlæggende teknik, og det er ikke så svært. Herefter kan du gå videre med at lave smukke traditionelle kniplearbejder eller nye spændende brugs- og dekorationsting.

Mere

Den Rytmiske i Nordkraft, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-16.45

Sang

Mere

FOF Randers, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-18.45

Spansk for begyndere

Dette kursus er for alle der gerne vil lære at begå sig sprogligt i de mange spansktalende lande i verden. Vi begynder fra nul, og igennem forskellige temaer og aktiviteter, arbejder vi os hen imod at opbygge et stærkt fundament til den spanske sprog.

Mere

FOF Randers, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-20.45

Spansk øvede

Mere

Grønvangskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-20.50

Spansk - A0 niveau - let øvede

Har du lært lidt spansk? Eller måske været i Spanien så ofte, at du faktisk har et mindre ordforråd? Så er dette kursus for dig. Vi fortsætter derfra, hvor vi er - og sætter flere ord og mere struktur på samtalen.

Mere

Kongensgade 24, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09.30-11

Hata Yoga

Med Rita. Få det. bedre fysisk og psykisk. Undervisningen tager hensyn til kroppens ydeevne,. øvelserne foregår i langsomt tempo, stimulerer blodomløbet og smidiggør led og. muskler. Åndedrætsøvelser mm.

Mere

Dyrkyoga, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 15-16.30

Pilates begynder/let øvede

Hensyntagne hold, hvor der bliver taget individduelle hensyn. Pilates er sekvenser af langsomme, kontrollerede udførte. bevægelser. Effektiv træningsteknik der styrker den dybe stabiliserende.

Mere

Æ Fletstouw, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 16-21

Flettecafé

Mere

Tåsingeskolen, afd. Sundhøj, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 17-21.25

Mad så englene synger

Slib kniven og fat piskeriset, og hyg dig med at lave mad inspireret fra hele verden. De gode råvarer er udgangspunktet, og vi hjælper dem på vej til at blive til et gourmetmåltid. Mad, så vi kan høre englene synge!

Mere

Valhøj Skole, Diverse: Undervisning kl. 10 mødegange kl. 19-20.40

Tyrkisk for begyndere

Tyrkisk bliver talt af ca. 85 millioner mennesker i Tyrkiet og flere millioner i Europa. Over 1 % af Danmarks befolkning består af tyrkiske indvandrere og gæstearbejdere samt deres efterkommere. Derfor er tyrkisk et udbredt og anvendt sprog i Danmark.

Mere

Broager Skole, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 16-16.45

Bevægelse og leg

Mere

Valdemarskolen, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 19.15-20.15

Ballroom Fitness - Dans dig glad!

Dans dig glad uden en partner, men gerne med en masse venner! Ballroom fitness er for dig, der elsker at danse standard- og latin-dans efter glad musik, og du behøver ingen partner.

Mere

Pensionist- og Dagcentret Vibenshave, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 14.15-15.27

Afspænding

Mere

FOKUS Folkeoplysning, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 17-18.30

Russisk A2

For dig med lidt kendskab til det russiske sprog. Vi arbejder med dialogen i form af spørgsmål/svarteknik, samt ordforrådsøvelser til indlæring af nye ord. Undervisningsmaterialet er udvalgt og sammensat af underviseren.

Mere

No Lokalhistoriske Arkiv, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 14-16.35

Knipling

Du lærer både traditionel og moderne knipling i såvel fine som grove garner. Kurset er både for begyndere og videregående. Mødegang er hver 14. dag - ulige uger før jul og lige uger efter jul.(Nyt hold efter jul).

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga for begyndere og let øvede

Yoga for begyndere og let øvede. Yoga giver os en pause fra hverdagens stress og jag. Du får en pause, hvor vi. trækker stikket ud for en stund og nyder at være til stede i nuet. Yoga hjælper.

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Undervisning

Knipling

Undervisningen er tilrettelagt individuelt for både begyndere og øvede.

Mere

Østergades Forsamlingshus, Motion: Danseundervisning

Ballroom Fitness i Middelfart

Ballroom Fitness er udviklet i. 2009 af Elisabeth Dalsgaard på baggrund af mange år som både danse-, aerobics-. og fitnessinstruktør. Alle instruktører på Ballroom Fitness er uddannet. og certificeret af ElisabethDalsgaard personligt.

Mere

Folkehuset Beder, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 09-10.15

Senior Qi Gong - Beder

Forkæl dig selv ved at fordybe dig og blive introduceret til en serie vitaliserende og afspændende øvelser. De er blide og styrkende for dit helbred og dit velvære. De udføres stående eller siddende på en stol.

Mere

Voruphuset, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09-10.50

Engelsk for let øvede

Kan du lidt engelsk i forvejen? Vil du blive bedre til at tackle de forskellige sproglige situationer, når du skal tale med en engelsktalende person? Vi vil arbejde med små praktiske dialoger, hvor alt er oversat til dansk.

Mere

Fjerritslev Kultur & Seniorcenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Yoga

Har bevist sit værd som bevægelsesform for det moderne menneske. Yogaøvelser kombineres med åndedrætsteknik og afspænding. Yoga tager hele kroppen med, og giver styrke og smidighed. Du får nærvær og ro til dig selv og dit liv. Yoga er for alle!

Mere

Kulturværftet, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10.15-11.45

Engelsk senior, Værftet, Helsingør Aftenskole

Engelsk senior, Værftet, Helsingør. Aftenskole. Det er aldrig. for sent at starte på engelsk - eller starte igen! Kurset er for seniorer,. der gerne vil forbedre deres engelske og blive mere sikker i at tale og læse.

Mere

Voruphuset, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 11-12.50

Engelsk conversation

Er du egentlig okay til engelsk, men vil gerne have det genopfrisket eller holdt ved lige?

Mere

Tårnby Skole, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 12.30-13.40

Styrketræning for seniorer

Når du går fra at være aktiv i arbejdslivet til at blive pensionist, er det et afgørende tidspunkt at sætte ind med træning, hvis du vil bevare din muskelstyrke og dit funktionsniveau. Måske får du bevæget dig på din cykel eller gået en dejlig tur.

Mere

Kulturværftet, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 12.30-14

Engelsk senior for øvede, Værftet

Engelsk senior, Værftet, Helsingør. Aftenskole. Det er aldrig. for sent at starte på engelsk - eller starte igen! Kurset er for seniorer,. der gerne vil forbedre deres engelske og blive mere sikker i at tale og læse.

Mere

Espergærde Bibliotek, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 14-15.30

Fransk konversation

Fransk. konversation. Ces cours. s'adressent à ceux qui ont une connaissance suffisante de la langue pour lire,. compendre et discuter.

Mere