Arrangementer

LungeYoga forår
26
Maj
Bistrupvej 1, Motion: Gymnastik/aerobic 6 kursusdage kl. 11.15

LungeYoga forår

Underviser: Maj-Britt Zielke. Har du KOL, astma, bronchitis? Til LungeYoga kommer vi hele kroppen igennem på nye måder. Kroppen styrkes og strækkes i nemme yogastillinger, hvor der er fokus på åndedrættet. Vi laver også åndedrætsøvelser.

Mere

Pris: 940 kr

Qigong on-line onsdag
26
Maj
Bistrupvej 1, Motion: Gymnastik/aerobic 5 kursusdage kl. 10.30

Qigong on-line onsdag

Underviser: Peter Andersen. On-line kursus: Qigong er kinesiske øvelser, som anvender åndedræt og afslapning til at opnå afstresning og styrkelse af helbredet. Tai Chi er et system af gamle kinesiske sundheds øvelser som originalt var tiltænkt kampsport.

Mere

Pris: 295 kr

Lungekor i Birkerød
26
Maj
Bistrupvej 1, Diverse: Undervisning 6 kursusdage kl. 10

Lungekor i Birkerød

Underviser: Rose Marie Majlund Kent. Set i lyset af statsministerens plan for den gradvise genåbning af samfundet står det nu klart, at vi som aftenskole fortsat må holde lukket - nu til og med den 10. maj.

Mere

Pris: 565 kr

Yoga (H) forår kl. 10.45
26
Maj
Bistrupvej 1, Motion: Gymnastik/aerobic 5 kursusdage kl. 10.45

Yoga (H) forår kl. 10.45

Underviser: Maj-Britt Zielke. Yoga for dig med en skavank eller to. Vi kommer hver gang hele kroppen rundt og får fat i kroppen på nye måder, du bliver både stærkere og blødere. Du går herfra lidt lettere i krop og sind.

Mere

Pris: 580 kr

Yoga (forår)
26
Maj
Bistrupvej 1, Motion: Gymnastik/aerobic 5 kursusdage kl. 9

Yoga (forår)

Underviser: Maj-Britt Zielke. Vi arbejder med en blid og intens yoga, som udfordrer, styrker og opbygger dig. Dit eget åndedræt guider dig. Du kommer ned i din krop og sindet kan holde en pause.

Mere

Pris: 575 kr