Spring til indhold

Arrangementer

Emner

Område

Målgruppe

Startdato


Sæt mindst ét hak i hver kolonne – men gerne flere.

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 10-15

Keramik voksen/barn

Tag dit barn med på weekendkursus i keramik. Her bliver i. sammen introduceret i forskellige teknikker, bl.a. plade- og pølseteknik. Der. vil være er rig mulighed for at være kreativ på egen hånd, så tag gerne ideer.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Guitar og folkeinstrumenter

I folkemusik bruges en bred vifte af instrumenter, og på dette hold kan vi tilbyde undervisning i: guitar/ukulele, mandolin/violin, bratsch/tenorbanjo. Lær akkorder og melodispil helt fra bunden.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Klaver

Uanset om dine hænder aldrig har rørt en tangent, om barndommens klaverundervisning er helt glemt, eller om du faktisk er lidt af en klaverhaj, der bare gerne vil være endnu bedre, så er Op på tangenterne et sjovt udfordrende og musikalsk bidrag til din.

Mere

Trørødskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-19.45

Kammermusik

Har du lyst til at spille kammermusik? Måske du mangler nogle at spille sammen med, eller har du allerede et ensemble, der kunne ønske sig instruktion?

Mere

MantziusLive, Diverse: Foredrag kl. 19

Foredrag med Emil Midé Erichsen - Et arktisk eventyr

Kompasnålen peger mod nord, skiene er klikket på forude venter os knap 200 km med 80-90 kilo tunge pulke på slæb. Det er første dag, temperaturen er minus 27 grader.

Mere

Entré: 299-334 kr

Birkerød Sognegård, Diverse: Andet kl. 16

(H)åndarbejde [vinter/forår 2023]

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 10-12

English conversation

At an upper-intermediate level. Spoken. fluency will be practiced while reading and talking about British- and American. English texts and newspaper articles and about whatever else might interest the. class.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning kl. 10-15

Bæredygtigt design

På dette weekendkursus arbejder vi med vores. overskudstekstiler til fremstilling af en pop-up taske. Designet er enkelt og har den fordel, at selve tasken fylder.

Mere

Søholmskolen, afd. Toftevang, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-20

Klaver

Ærgrer du dig over, at du aldrig fik lært at spille klaver som barn, eller er tidligere klaverundervisning bare gået i glemmebogen? Så husk, at det aldrig er for sent, hvis lysten og modet er der.

Mere

Søholmskolen, afd. Toftevang, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-20

Klarinet

Lær at spille fra bunden. Vi begynder med enkle øvelser og melodier, lærer toner, noder og grundelementer i et roligt tempo, hvor alle kan være med og samtidig have det sjovt.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 17-18.30

Italiensk begynder

Du har aldrig. haft italiensk før. Vi træner udtale og arbejder i et roligt tempo med korte. dialoger, hvor du kommer i gang med at tale italiensk fra starten. Vi øver simple sætninger og situationer, f.eks. at præsentere sig selv, at.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 18.45-20.15

Italiensk A1-2

Du har haft lidt italiensk før og kender italiensk basisgrammatik. Vi. træner sproget via samtale, rollespil og øvelser. I løbet af kurset lærer du. bl.a. at reservere hotelværelse, købe ind og shoppe ved hjælp af dialoger.

Mere

Hovedbiblioteket i Birkerød, Diverse: Foredrag kl. 15-16

Ord i kaffen: Vi snakker om bøger

Nyd en kop kaffe og en lille bogsnak, når vores bibliotekar Janette Flatman en gang om måneden fortæller om de nyeste bøger på hylderne eller den bedste bog, hun lige har læst.

Mere

Fri entré

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.40

Fransk konversation

Fransk. gastronomi og madkultur, litteratur, kunst, historie og smuk natur - er det. også noget du elsker?. Her deler vi vores passion for Frankrig. og diskuterer aktuelle og klassiske emner såvel på fransk som på. dansk.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-19.35

Engelsk A1-1 (intensivt for begyndere)

Du er begynder eller har måske lært engelsk for mange år siden uden at bruge det. Her får du mulighed for at opbygge og udvide dit ordforråd. Grammatikken kommer på plads via samtaler og øvelser.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.45-20.15

Italiensk B1-2

Er for dig som har et godt kendskab til italiensk. Vi fortsætter med at træne ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og rollespiller. Undervisningsmaterialer: Italia per stranieri og Nuovo Espresso 3.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.40

Fransk A1-1 (begynder)

Frankrig. er et fascinerende land med uhyggeligt mange oste, men også med en kultur der. er rig på revolutioner, galanteri, cykling, gastronomi og mode. Dette. begynderhold er for dig, der intet kendskab har til sproget og ønsker at starte.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09.15-10.45

Italiensk A1-2

Du har haft italiensk før, og kan enkelte sætninger. Du lærer og træner dit ordforråd om hverdagssituationer ved hjælp af øvelser, samtaler og rollespil. Undervisningsmaterialer: Passaparola 1 fra lektion 9 + den tilhørende øvebog.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 11.10-12.40

Italiensk A2-3

Er for dig som har et godt kendskab til italiensk. Vi fortsætter med at træne ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og rollespil, og vi få en bedre indblik i italiensk kultur.

Mere

Vedbæk Skole & Kulturcenter, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.30

Fransk A1-1 (helt for begyndere)

Kom og. lær fransk, så du kan begå dig i små hverdagssituationer til din næste rejse. til Frankrig eller andre fransktalende lande. Dette kursus er for nybegyndere. Du lærer at hilse på andre, præsentere dig selv og din familie, bestille.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.30

Café Italiensk

Du har et grundlæggende kendskab til. italiensk, og kan klare dig i forskellige hverdagssituationer. Vi vil udvide. ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og rollespil. Syntes du også det er hyggeligt at sidde på.

Mere

Vedbæk Skole & Kulturcenter, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.45-20.15

Fransk konversation

Kurset er for dig, der har et godt. basiskendskab til fransk. Du ønsker dels at genopfriske sproget og dels at. blive endnu dygtigere til at udtrykke dig spontant. Vi træner ordforråd gennem øvelser, samtaler og diverse.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 19-20.40

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande. Hvordan foregår undervisningen?

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 19:00 - 20:40

Spansk - begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Mere

Pris: 1.690

Peter Wibroes Barokhave, Diverse: Foredrag kl. 16

Besøg Peter Wibroes unikke have i italiensk renæssance- og fransk barokstil Ons. 24. maj kl. 16.00

I anledning af at Danish Club har udvalgt de 50 smukkeste haver i Danmark - byder vi indenfor i flere af dem, her i blandt Peter Wibroes unikke have i italiensk renæssance- og fransk barokstil i Søllerød.

Mere

Peter Wibroes Barokhave, Udstilling: Omvisning kl. 16

Besøg peter wibroes unikke have

I anledning af at Danish Club har udvalgt de 50 smukkeste haver i Danmark - byder vi indenfor i flere af dem, her i blandt Peter Wibroes unikke have i italiensk renæssance- og fransk barokstil i Søllerød.

Mere

Entré: 205,40 kr

Birkerød Bio, Teater: Ballet kl. 20.15

BalletBio - The Sleeping Beauty

The sleeping beauty en ballet med musik af Tjajkovskij. Tornerose, folkeeventyr om kongedatteren, der af en fe bliver dømt til 100 års dvale i sit slot, der efterhånden bliver omkranset af en høj tæt tjørnehæk.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 12-14.30

Spansk Samtale B2

Holdet er for dig, der har haft spansk i fire år. Du har allerede gennemgået en eller flere af de grundbøger i spansk (en vivo, caminando, buena idea) og den tilsvarende grammatik.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15.30-17.05

Spansk Samtale B1

Holdet er for dig. der har haft spansk i nogle år, men du stadig synes, det er svært at begå dig. og finde de rigtige ord. Du har sådan ikke behov for at lære meget grammatik,.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.30

Italiensk A2-3

Er for dig som har et godt kendskab til italiensk. Vi fortsætter med at træne ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og rollespil, og vi få en bedre indblik i italiensk kultur.

Mere