Spring til indhold

Arrangementer

Vedbækfundene - Rudersdal Museer, Udstilling: Historisk 12:00 - 16:00

Udgrav et menneskeskelet i din efterårsferie!

På Vedbækfundene ved Gl. Holtegård kan du i skolernes efterårsferie selv prøve, hvordan arkæologer udgraver skeletter. I udstillingen sættes en sandkasse op, hvori der begraves en kopi af et menneskeskelet, som skal graves ud med graveskeer og pensler.

Mere

Entré: 40 kr

Rudersdal Museer, Mothsgården, Diverse: For børn kl. 11-16

Mothsgårdens Pynt et flot ridderskjold

Kom til ridderdage i efterårsferien på Mothsgården! Hør den spændende historie om Kong Valdemar den Store og Biskop Abasalon og pynt dit helt eget seje ridderskjold. Prøv kræfter med både ringridning og sværd i Moths have. Efterårsferie-billet.

Mere

Entré: 75 kr

Vedbækfundene - Rudersdal Museer, Diverse: For børn Tirsdag-fredag kl. 12-16, lørdag og søndag kl. 12-17, mandag lukket.

Nissejagt på Vedbækfundene og i Gl. Holtegaard

Vi har brug for hjælp! Alle nisserne i Vedbækfundenes udstillinger skal findes, og Gammel Nisses ting skal findes i barokhaven. Børn i alle aldre inviteres derfor til at være med i den store nissejagt og til at hjælpe med at lede efter Gammel Nisses ting.

Mere

Fri entré

Rudersdal Museer, Mothsgården, Udstilling: Historisk kl. 11:00

UDSTILLING "Hvad du ønsker skal du få" - Magasin i Rudersdal

Få historien om Magasin og de tre filialer. Samtidig kan du se varer og især kjoler fra hele 1900-tallet. Sammen med Magasin du Nord Museet præsenterer Rudersdal Museer pr. 12. nov. forrige århundredes flotte varer og julegavernes historie.

Mere

Entré: 40 kr