Spring til indhold

Arrangementer

Ældre Sagen, Århus Midt, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 10-12

Arv & testamente

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 14.15-15.30

Kammermusik - ulige uger

Har du lyst til at spille kammermusik? Måske du mangler nogle at spille sammen med, eller har du allerede et ensemble, der kunne ønske sig instruktion?

Mere

Smykkeværkstedet, Keramikken, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 17-20.40

Smykkehåndværk

Smykkefremstilling. for både erfarne og nysgerrige begyndere. Med udgangspunkt i de traditionelle. håndværksdiscipliner, vil der blive arbejdet med smykker med fokus på form,. forarbejdning og udtryk.

Mere

Rugvængets Skole, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 19-21.35

Sy og design

Vil du klæde dig anderledes end de fleste? På dette kursus får du inspiration og baggrund til at opbygge en individuel garderobe til dig og din familie. Første gang får du information om mode, mønstre og stofberegning.

Mere

Salsa Viborg, Motion: Danseundervisning kl. 19.15-20.25

Bachata pardans for improvere

Bachataundervisning for dansere på improver niveau. Der vil blive undervist i musikalitet, fodarbejde, bølger, føring, tegn og kropsbevægelser. Herren lærer at kunne lede damen i simple figurer og trin i rytme med musikken.

Mere

Pris: 910 kr

Flowers by Ida, Diverse: Undervisning

Blomsterinspiration - letøvede og øvede

Hvis du elsker blomster og trænger til ny inspiration, så er dette kursus lige noget for dig. Vi arbejder med mange forskellige teknikker, form og farvekontraster. Der er ikke to gange, der er ens.

Mere

Nowhuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

Og afspænding for alle. Undervisningen består af enkle og klassiske yogaøvelser, som udføres i et. behageligt tempo. Kroppens naturlige flow og en smuk kropsholdning genopbygges. Kroppens.

Mere

Egedal Byens Hus, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 19-21.15

Rungsted Gospelkor

Mere

Hedebo Centret, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

Har du ondt i muskler og led?. Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på fysiske smerter. Varmen giver afspænding af musklerne, smertelindring og øget ledbevægelighed.

Mere

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Sund ryg i varmt vand

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic

Senior yoga

For dig der ikke har prøvet yoga før eller døjer med skavanker. Begyndere og Let øvede. Det er aldrig for sent at starte med yoga. Vi vil styrke og smidiggøre kroppen, træne fokus/koncentration og indlæringsevne.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Andet motionstilbud

Hensynstagende vandgymnastik - Lejbjerg

Hensyntagende vandgymnastik for folk med problemer i bevægeapparatet. Har du en eller flere skavanker, er træning i varmtvandsbassin med kompetente instruktører gavnligt.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic

Varmtvandskursus - Bevægelseslære i vand for Osteoporose ramte

Holdet er hensynstagende med maks 8 kursister. Indholdet tilrettelægges så alle kan være med, og der tages hensyn til hver enkelt. Undervisningen vil bl.a. bestå af følgende:.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic

Varmtvandskursus - Bevægelse og afspænding *

Overordnet beskrivelse af varmtvandskursus:.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bevægelse. i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger. eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og. koordinationsevne uden at overbelaste kroppen. Vandets.

Mere

Yogabaghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10-11.30

Blid Yoga

Yoga er for dig med skavanker og særlige hensyn. Lider du af spændinger, smerter eller andre fysiske skavanker? På vores hold underviser vi i hensyntagende yoga, som er skånsom træning i et roligt tempo.

Mere

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.45-12.30

Sund ryg i varmt vand for mænd

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13-14.30

Senior yoga

For dig der ikke har prøvet yoga før eller døjer med skavanker. Begyndere og Let øvede. Det er aldrig for sent at starte med yoga. Du får liv i hænder og fødder, opnår mere bevægelighed i stive skuldre og nakke.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-17.45

Stole-yoga

Holdet for dig, som har lyst til at træne sammen med andre, selv om du har en eller flere skavanker, som for eksempel gør det vanskeligt at komme ned og op fra gulvet. Undervisningen vil bestå af rolige bevægelser, som tilpasses den enkelte.

Mere

Gymnastikhuset, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 18-18.55

Varmtvandstræning

Vandgymnastik er træning, hvor hele kroppen bliver rørt godt igennem, med fokus på arbejde med god holdning og stabilitet i kroppen.Balance,- koordination,- styrke,- udholdenhed.

Mere

Tinghuset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 18-19.40

Yoga

Holdet er for dig, som vil udfordres, mens du har det sjovt. Formen er en blanding af Hatha og Vinyasa og skifter mellem fordybelse i stillinger og dynamiske flows.

Mere

Den Kreative Skole, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 19.15-21.15

Silkeborg Koret

Vi er et blandet. 4-stemmigt kor med 25 sangglade medlemmer, som synger en blanding af mindre. klassiske værker, kirkemusik samt danske og udenlandske sange passende til. årstiden.

Mere

Tobaksgaarden, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 19.15-21.45

Vestfynskoret

Er. et blandet kor, d.v.s. både damer og herrer er velkomne. Det er ikke en. betingelse men en fordel, at man kan læse noder. Koret har et bredt repertoire. inden for både kirkelig og verdslig musik.

Mere

Strandlunds Fællescenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 12-13.30

Varmtvandsbassin

Obs obs på dette hold er der afspænding på. Land i 45 minutter og efterfølgende træning i varmtvandsbassin i 45. Minutter. Bassintræning er en effektiv og skånsom træningsform. Vandets bærende evne.

Mere

Strandlunds Fællescenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 13.30-14.10

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er. bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Strandlunds Fællescenter, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 14.10-14.50

Varmtvandsbassin

Bassintræning er en effektiv og skånsom træningsform. Vandets bærende evne. giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på. land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne.

Mere

Rosengårdskolen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

Aquarytmik er bevægelse i varmtvandsbassin. Kurset henvender sig til personer med problemer i kroppens bevægeapparat, men det er nødvendigt, at alle er selvhjulpne. Eventuelt medbringes hjælper. Man kan deltage uanset svømmefærdigheder.

Mere

Water & Wellness Randers, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning

I det 34o varme vand trænes muskler og led, så bevægeligheden forbedres, med mulighed for at kompensere for pådragede skader, forbedre muskelstyrke og kondition samt opnå større fysisk og psykisk velvære. Undervisningen foregår på små hold.

Mere

Aabenraa Svømme- og Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsundervisning

Foregår i et bassin med 33-36 grader varmt vand. Vi tilbyder varmtvandsundervisning i lavt bassin, så du behøver ikke at kunne svømme.

Mere

EFI-Hallerne, Motion: Andet boldspil 09:00 - 11.00

Senior badminton

Der er plads til alle uanset niveau. Medbring selv Ketcher - vi har plasticboldene.

Mere

Pris: 300 kr