Spring til indhold

Arrangementer

Møllegården, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 17.45-18.30

Vandgymnastik i varmt vand

Gymnastik i varmt vand. Gymnastik er en sjov og. hensyntagende træningsform, det er videnskabelige bevist at vandet aflaster. kroppens vægt, og modstanden i vandet påvirker sener, muskler og led. på en skånsom måde.

Mere

Gammelgårdsskolen, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 18-19.40

Sammenspil for spillemænd

Vil du vil spille 'rigtig spillemandsmusik' så er du kommet på det rette hold! Det er bedst du kontakter Ove Andersen inden du tilmelder dig, for at aftale nærmere. På forhånd tak. tlf 3043 3999.

Mere

Kolind+, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.30-19.30

Dynamisk yoga

Mere

KBH K, Fiolstræde, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 19-20.40

Latin - begyndere

Engang talte man latin i store dele af Europa, men i dag betegnes det som et »dødt sprog«, fordi ingen længere taler det. Alligevel har latin en enorm betydning for vores sprog og tænkning.

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 19-22

Caramba

Vi er et. folkemusik-ensemble på cirka 40 kvinder og mænd, som øver og underholder med. sang, spil og dans fra mange dele af verden med deres anderledes og spændende. rytmer og oftest på originalsproget.

Mere

Nyager Skole, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 17-20.30

Syning

Kom i mål med dine syprojekter. Nu kan du spare penge på tøjbudgettet, mindske tøjspild og gøre verden til et grønnere sted!

Mere

KBH K, Fiolstræde, Diverse: Undervisning kl. 13 mødegange kl. 17-18.40

Latin - niveau 5

På dette hold vil vi som kronet på værket læse den sidste bog i serien Cambridge Latin Course. I bogen befinder vi os stadig i Rom og følger de forskellige kendte karakterer, og hvordan de bliver hvirvlet ind i intriger i den romerske kejsers palads.

Mere

Huset 2450, Diverse: Workshop kl. 17

Sy- og designværksted kl. 17.00-18.45

Håndarbejdsværksted for 9-15-årige. Undervisningen finder sted i HUSET 2450, som ligger lige på den anden side af græsplanen ved Karens Minde.

Mere

Entré: Barn 650 kr

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning

Smykkekursus - øvede

Kom og prøv kræfter med guldsmedefagets grundlæggende teknikker. På fortsætterholdene arbejder du videre med at save, file, lodde i sølv, tilpasse forskellige smykkedele og på nogle hold med at støbe i sand og vand.

Mere

Den Rytmiske i Nordkraft, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 11.15-13.50

Sammenspil for seniorer

Sammenspil. For seniorer. Spiller du på et instrument, og har du lyst til at spille sammen med. Andre? Så er dette hold måske noget for dig. Vi spille inden for genren Jazz/Blues og latin numre der passer til.

Mere

Træningscentret, Motion: Gymnastik/aerobic

Ryghold-Videbæk(H)

Et lille hold for personer med dårlig ryg/hofte/skulder,. hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og muligheder. Der indgår Gotved. bevægelse. Vi arbejder med stabilitet og styrke omkring rygsøjle og bækken. Der.

Mere

Metals Aktivitetshus, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-20.50

Mandskoret Vulcan

"Metalsangkor" på ca. 20 mand. Vi arbejder med sangteknik, stemmedannelse og alt hvad der skal til for at få gode sangere og et godt kor. Repertoiret er en blanding af arbejdersange, pop, underholdning og klassisk.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21.15

Keramik, stentøj og porcelæn

Her vil du blive klogere på ler og keramik og få mulighed for at slippe din kreativitet løs. Du vil lære om forskellige teknikker som kvætsning, pinching, pladeteknik, modellering, opbygning, formgivning, glasur og meget mere.

Mere

Kultursalen i KulturRummet, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21.15

Thy Folkekor

Er et blandet kor med ca. 35 medlemmer. Vi elsker at synge og vægter det sociale højt. Synger du med os, får du prøvet stemmebåndet på både klassisk, kirkelig og rytmisk musik. Og er du en mandlig korsanger (tenor) bliver vi ekstra glade.

Mere

FOA, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 18.45-21

Sangkoret FOA

Vi er et blandet, flerstemmigt kor med et bredt repertoire, der søger nye sangglade medlemmer. Fortrinvis FOA-medlemmer. Henvendelse kan ske på øveaftener.

Mere

Ældrerådet i Aarhus, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 13-16.15

Akvarel og akryl - kig ind i kunsthistorien

Her får du mulighed for at øve både akvarel og akrylmaleri og udvikle dit blik for kunst. Du vil få indsigt i moderne billedkunst gennem inspirerende billedoplæg med kunsthistoriske fotos og malerier.

Mere

Auning Idræts og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 13.30-14.30

Hensyntagende pilates i vand

Vi er i det varme bassin i en time. Hvor vi laver pilates i vandet, med rolig bevægelse , med vejrtrækning til øvelser i vandet, hvor man kommer igennem hele kroppen, med og uden redskaber.

Mere

Kildegården, Musikkens Hus, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 14-17.57

Klaver

Til dig, som har drømt om at lære at spille på klaver,. men ikke har gjort det endnu. Repertoiret. tilrettelægges i samråd med dig. Der tages udgangspunkt.

Mere

Vissenbjerg Skole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 15-18

Klaver - klassisk - Rytmisk

Lær eller videreudvikle den grundlæggende teknik med noder, akkorder og teori. For både begyndere og øvede. Spil klaver i den genre du ønsker: Klassisk, pop, viser, rock, blues.

Mere

Vissenbjerg Skole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 15-18

Akustisk Guitar og ukulele

Lær eller videreudvikle akkorder og rytmer, så du kan akkompagnere til div. sange. Der er også mulighed for at lære lidt melodispil og simpelt/let fingerspil. Guitaren og ukulelen er et godt instrument til både solo og sammenspil.

Mere

Lyngby Baptistkirke, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16-17.10

Komplet sangteknik

Ud fra principperne i Cathrine Sadolins »Komplet sangteknik« arbejder vi bl.a. med stemmefunktioner, klangfarve samt effekter for at få den lyd og det kunstneriske udtryk, du ønsker at få frem - uanset genre.

Mere

1748, Musikskole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16.30-18.40

Hca-koret

Denne webside er til jer der allerede er med i koret og skal tilmelde jer til holdet. Hvis du vil vise korets egen webside til interesserede skal du bruge dette site : https://1748.dk/kurser/kor.

Mere

Sæby svømmebad og wellnesscenter, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 18-18.45

Varmtvandsgymnastik for gigtramte

Mere

Bråskovgård Efterskole, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18-19.15

Hatha Yoga for alle

En yogasession, der adresserer hele kroppen som udgangspunkt. Yoga øger mobiliteten i kroppen - anspændte muskler bliver strakt og blødgjort, og rustne led bliver smurt.

Mere

Bagsværd Skole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 18.15-19

Akustisk og rytmisk guitar

Kunne du tænke dig at akkompagnere dig selv og andre, eller spille små solo-guitarstykker? Vi arbejder med becifring, rytmelære, fingerspil og sammenspil og med repertoire fra rock, blues, jazz, pop og klassisk. Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Mere

Egholmskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 19-20.30

Hatha yoga - vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede)

Hatha yoga - for dig der kender vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede). Hatha yoga er mødet mellem din styrke, din krop, dit sind og din sjæl i nuet.

Mere

Bagsværd Skole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 19.30-22

Rytmisk sammenspil

Savner du nogen at spille sammen med? Synger eller spiller du i forvejen et instrument?. Sammenspilsgruppen kommer til at bestå af 3-6 instrumenter, og vi plukker musik fra flere genrer.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 20-21.30

Restorativ yoga - for øget velvære og bedre søvn

På dette yogahold vil du blive guidet og hjulpet igennem restorative yogastillinger. Vi begynder altid programmet med nogle liggende og siddende hatha-øvelser og bruger yogaudstyr til at understøtte og løfte kroppen, der hvor den har brug for det.

Mere

Allerød Kommunale Musikskole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 20-22

Jazz med Whisper Not

Er det dig vi mangler? Er du bassist eller pianist og kunne du tænke dig at blive en del af. Whisper Not, så giv os et kald. Evt. nye deltagere skal rette henvendelse til Nina H. Berg,. på. ninaholmeberg@gmail.com.

Mere

Kettinge Fritidscenter, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 15-16.40

Instrumenter - Fritidscentret - Kettinge

Undervisning på alle niveauer, hvor der arbejdes individuelt med den enkelte kursist. Der undervises i klassisk Klaver/Elorgel/Keybord, brugs Klaver/Elorgel/Keybord/Harmonika eller lettere rytmisk, alt efter elevens ønsker.

Mere