Spring til indhold

Arrangementer

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag 19:00-21.00

Ruslands krig og kampen for demokrati i Ukraine og Belarus

Ruslands brutale angrebskrig i Ukraine trækker ud og har ændret grundvilkårene for befolkningen i hele regionen. Kom til 6 onsdagsforedrag med anerkendte og erfarne journalister, historikere, politikere fra Ukraine og Belarus og SFs udenrigsordfører.

Mere

Entré: 400 kr for de 6 foredrag, 100 kr for enkeltforedrag

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18.30-21

Spil udvikling for nybegyndere og let øvede

Prøv kræfter med spiludvikling. Gå fra start til slut og lær de overordnede og helt basale principper og. værktøjer indenfor spiludvikling. Arbejd med Unity og få en forståelse for hvad.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag 3 mødegange kl. 19-21

Foredragspakken med tre foredrag

De baltiske lande. Asta Vazgauskaite. De baltiske land - tre små nabolande der ligger til øst på den anden. side af Østersøen. Hvad ved man egentlig om dem, der for tre årtier igen. dukkede op på verdenskortet?

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag 14 mødegange kl. 10-12

Sæsonens Kulturbegivenheder

Er en foredragsrække for dig, der er levende interesseret i dansk kulturliv og gerne vil holde dig opdateret om litteratur, film og teater.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-15

Smykkekursus

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med funklende smykker uden at skulle lægge hele pensionsopsparingen hos juveleren. Du kan vælge mellem flere emner: Perlearbejde:.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18.30-21

Film og Video for nybegyndere og let øvede

Prøv kræfter med at skabe video. Lær. at gå fra storyboard til færdig video når vi gennemgår de helt basale. principper indenfor video kreation, og samtidig laver små projekter indenfor. social media, dokumentar og fiktion.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-13.30

Maleri for øvede

Dette kursus henvender sig til øvede malere, som ønsker. vejledning og sparring til at vider udvikler og forny sit kunstneriske. udtryk. Kursets består primært af opgaver, personlige samtaler og. fælles billedgennemgange.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Motion: Fitness/styrketræning 10:00 - 11:00

Træning - knogleskørhed

Undervisningen omfatter vægtbærende og dynamiske øvelser, der styrker knoglerne og muskulaturen, og derved støtter ryggen og styrker hoften og vægtbærende øvelser.

Mere

Pris: 1.810

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-12.35

Klassisk tegning - begyndere og øvede

Drømmer du om at kunne tegne, og har du lyst til at fordybe dig i stregens betydning, perspektivlære, komposition, konstruktion, proportioner, lys og skygge, så er dette kursus lige noget for dig.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-16.15

Kend dit kamera

Hvis du tager de fleste af dine billeder på grøn AUTO, så er. dette kurset for dig. Her lærer du at bruge de halvautomatiske programmer, får. kendskab til de væsentligste knapper og hvordan du gør brug af de forskellige.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 18.30-21

Bridge med naturmetoden II

I efteråret har deltagerne haft fornøjelse af at spille. bridge og lære om spilførers og modspillets dilemmaer og muligheder. Hvis man. bruger billedet: "de har lært at svømme på lavt vand" så handler det om i næste.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Klassisk tegneteknik og oliemaling

Tegning. Alle kan lære at tegne realistisk, men det kræver, at man træner øjet i at se linjer og former og træner hjernen i at genskabe det, øjet ser.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-14

Keramik

Målet er at give deltagerne håndværksmæssige forståelse, så de formår at styrke deres individuelle udtryk og få indsigt i keramikkens forunderlige verden.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-12.35

Eksperimenterende tegning og maling

Kurset henvender sig til såvel begyndere som øvede. Med udgangspunkt i egne evner og ønsker arbejdes der med akryl, akvarel, pastel samt andre materialer. Vi arbejder udfra oplæg samt egne ideer.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 10-15

Realisme og de gamle maleteknikker

Nye deltagere bedes kontakte AOF eller underviseren inden tilmelding. På dette kursus lærer du at male som de gamle mestre og at omsætte dine smukke skitse-streger til farvestrålende og udtryksfulde malerier på lærredet.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-15

Crazy quilt

På dette weekendkursus dykker vi ned i, hvordan vi med nogle. simple teknikker kan udnytte selv de mindste stofrester til at fremstille nye,. smukke tekstiler.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-14

Hækling - kom godt i gang

Dette kursus er til dig der aldrig har hæklet før, men. gerne vil lære det. 1. gang starter vi med og hækle en karklud, som er. fundamentet for at kunne hækle mere udfordrende ting. Vi snakker om.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 18-20

Latin introduktion

Du får en introduktion til latin historie, forfattere der skrev på. latin, og selve sproget. Man får smag på værker, der er skrevet på. originalt sprog, bl. a. Catuls digte, Ovids epos, Senecas stoiske. tanker.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 10-14

Keramik

Målet er at give deltagerne håndværkmæssig forståelse, så de formår at styrke deres individuelle udtryk. De keramiske teknikker gennemgås, og der er mulighed for at arbejde selvstændigt - selvfølgelig med grundig vejledning fra underviseren.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Få gang i sangstemmen

Synes du at din stemme er rustet fast og de få toner, du havde i livet, er blegnet? Vil du gerne kunne synge med når der er fællessang i fjernsynet eller om juletræet, men synes at sangene altid ligger i det forkerte leje?

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-19

Harmonika

Ud og ind - træk og tryk. Sådan! Mere skal der ikke til for at sætte gang i harmonikaen. Hvis du alligevel ikke føler dig helt rustet til det store skønspil, så er dette kursus noget for dig.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18.30-21.30

Forfatterkursus

Drømmer du om at skrive en bog? Eller har du et halvfærdigt. manus liggende, som bare samler støv? De fleste bøger bliver ikke til noget,. men på dette kursus kommer du faktisk i gang. Vi skal omkring praktiske øvelser.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 10-15

Keramik voksen/barn

Tag dit barn med på weekendkursus i keramik. Her bliver i. sammen introduceret i forskellige teknikker, bl.a. plade- og pølseteknik. Der. vil være er rig mulighed for at være kreativ på egen hånd, så tag gerne ideer.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Guitar og folkeinstrumenter

I folkemusik bruges en bred vifte af instrumenter, og på dette hold kan vi tilbyde undervisning i: guitar/ukulele, mandolin/violin, bratsch/tenorbanjo. Lær akkorder og melodispil helt fra bunden.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Klaver

Uanset om dine hænder aldrig har rørt en tangent, om barndommens klaverundervisning er helt glemt, eller om du faktisk er lidt af en klaverhaj, der bare gerne vil være endnu bedre, så er Op på tangenterne et sjovt udfordrende og musikalsk bidrag til din.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Få gang i sangstemmen

Synes du at din stemme er rustet fast og de få toner, du havde i. livet, er blegnet? Vil du gerne kunne synge med når der er fællessang i. fjernsynet eller om juletræet, men synes at sangene altid ligger i det. forkerte leje?

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Lukket: Del af aktivitet 14 mødegange kl. 18.30-21.40

Keramik - lukket hold

Lukket hold. Tilmelding KUN efter aftale med underviseren eller AOF.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-15

Bæredygtigt design

På dette weekendkursus arbejder vi med vores. overskudstekstiler til fremstilling af en pop-up taske. Designet er enkelt og har den fordel, at selve tasken fylder.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 18.45-20.15

Italiensk A1-2

Du har haft lidt italiensk før og kender italiensk basisgrammatik. Vi. træner sproget via samtale, rollespil og øvelser. I løbet af kurset lærer du. bl.a. at reservere hotelværelse, købe ind og shoppe ved hjælp af dialoger.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.40

Spansk - niveau B1

Kan du allerede tale og forstå spansk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at udtrykke dig? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A2/A2+?. Hvordan foregår undervisningen?

Mere