Spring til indhold

Arrangementer

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 26 mødegange kl. 19-21.35

Glaskursus - fusing

Glasstykker skæres ud i spændende former og sammensmeltes til plader, som herefter formes til farvestrålende skåle, fade og relieffer. Vi arbejder med specialimporterede, transparente og gennemfarvede glasplader i de skønneste farver.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag 14 mødegange kl. 10-12

Sæsonens Kulturbegivenheder

Er en foredragsrække for dig, der er levende interesseret i dansk kulturliv og gerne vil holde dig opdateret om litteratur, film og teater.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 24 mødegange kl. 09.30-13

Maling

Lukket hold. Tilmelding kun efter aftale med underviseren eller AOF.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 25 mødegange kl. 17-18.40

Italiensk - niveau B2+

Corso di italiano avanzato di livello B2+.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 25 mødegange kl. 19-20.40

Italiensk - niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til italiensk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A1+?. Hvordan foregår undervisningen?

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 10-15

Keramik voksen/barn

Tag dit barn med på weekendkursus i keramik. Her bliver i. sammen introduceret i forskellige teknikker, bl.a. plade- og pølseteknik. Der. vil være er rig mulighed for at være kreativ på egen hånd, så tag gerne ideer.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-20

Sang og stemmetræning

Alle kan synge! Det skal være sjovt at synge! Og så får man det så godt af at synge! Det er mit udgangspunkt når jeg underviser i sang. Du behøver ikke at have sunget før.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-20

Gambe

Instrumentet, som på italiensk hedder Viola da Gamba, havde sin storhedstid i renæssancen og barokken.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-20

Blokfløjte

Måske har du spillet blokfløjte tidligere og har lyst til at komme igang igen - eller måske drømmer du om at lære at spille et blæseinstrument?. Undervisningen vil blive tilrettelagt efter den enkelte elevs ønsker og behov.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18.30-21

Spil udvikling for nybegyndere og let øvede

Prøv kræfter med spiludvikling. Gå fra start til slut og lær. de overordnede og helt basale principper og værktøjer indenfor spiludvikling. Arbejd med Unity og få en forståelse for hvad spiludvikling indebærer og søsæt.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09.30-13.30

Akryl- og oliemaling for øvede

Du bliver undervist i akryl- og oliemaling, farvelære, komposition og billedrum.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag kl. 19-21

Udfordringen KINA

Det aktuelle, ambitiøse og underholdende foredrag om dagens. Kina. Om de store forandringer i kinesernes hverdag og arbejdsliv, den kommende. supermagts svære rolle i verden - og overraskende nye sider af samfundet og. folket.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Musik: Jazz kl. 20

Roger Berg Big Band & Sisters

Roger Berg Big Band er med sine 17 musikere og 3 sangerinder blandt de bedste big bands i Europa - Det er swing i den mest klassiske form.

Mere

Entré

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18.30-21

Film og Video for nybegyndere og let øvede

Prøv kræfter med at skabe video. Lær at gå fra storyboard. til færdig video når vi gennemgår de helt basale principper indenfor video. kreation, og samtidig laver små projekter indenfor social media, dokumentar og. fiktion.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-13.30

Maleri for øvede

Dette kursus henvender sig til øvede malere, som ønsker. vejledning og sparring til at vider udvikler og forny sit kunstneriske. udtryk. Kursets består primært af opgaver, personlige samtaler og. fælles billedgennemgange.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Motion: Fitness/styrketræning 10:00 - 11:00

Træning - knogleskørhed

Undervisningen omfatter vægtbærende og dynamiske øvelser, der styrker knoglerne og muskulaturen, og derved støtter ryggen og styrker hoften og vægtbærende øvelser.

Mere

Pris: 1.810

Kulturcenter Mariehøj, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 10-11

Træning - knogleskørhed

Ved aldersbetinget afkalkning er der en moderat øget risiko for at pådrage sig brud. Men med den rette motion og bevidsthed om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger, kan knogletabet begrænses.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag kl. 19-21

Særlig sensitiv eller sansestærk

Ved Tina Holm Thestrup. Inspirerende foredrag for forældre, plejeforældre og. faggrupper som arbejder med børn og unge. De sidste 6 år har jeg arbejdet i speciallægepraksis "Klinik.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-15

Smykkekursus

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med funklende smykker uden at skulle lægge hele pensionsopsparingen hos juveleren. Du kan vælge mellem flere emner: Perlearbejde:.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-16.15

Kend dit kamera

Hvis du tager de fleste af dine billeder på grøn AUTO, så er. dette kurset for dig. Her lærer du at bruge de halvautomatiske programmer, får. kendskab til de væsentligste knapper og hvordan du gør brug af de forskellige.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag kl. 19-21

Roy Orbison

Kom og hør historien om en af pop-rock musikkens mest specielle. kunstner. En karriere der spandt over knap 35 år. En karriere der bød på usædvanlige. op og nedture. Roy Orbison var anerkendt som en af verdens bedste sangere og højt.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-13

Eksperimenterende maleri

Dette kursus er et lidt anderledes malerkursus end de. traditionelle. Her lærer du ikke malerteknikker som perspektiv, dybde og. komposition. Derimod fokuserer dette kursus på at styrke den kreative.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 18.30-21

Bridge med naturmetoden II

I efteråret har deltagerne haft fornøjelse af at spille. bridge og lære om spilførers og modspillets dilemmaer og muligheder. Hvis man. bruger billedet: "de har lært at svømme på lavt vand" så handler det om i næste.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Klassisk tegneteknik og oliemaling

Tegning. Alle kan lære at tegne realistisk, men det kræver, at man træner øjet i at se linjer og former og træner hjernen i at genskabe det, øjet ser.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-14

Keramik

Målet er at give deltagerne håndværksmæssige forståelse, så de formår at styrke deres individuelle udtryk og få indsigt i keramikkens forunderlige verden.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-12.35

Eksperimenterende tegning og maling

Kurset henvender sig til såvel begyndere som øvede. Med udgangspunkt i egne evner og ønsker arbejdes der med akryl, akvarel, pastel samt andre materialer. Vi arbejder udfra oplæg samt egne ideer.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Få gang i sangstemmen

Synes du at din stemme er rustet fast og de få toner, du. havde i livet, er blegnet? Vil du gerne kunne synge med når der er fællessang i. fjernsynet eller om juletræet, men synes at sangene altid ligger i det forkerte. leje?

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18.30-21.30

Forfatterkursus

Drømmer du om at skrive en bog? Eller har du et halvfærdigt. manus liggende, som bare samler støv? De fleste bøger bliver ikke til noget,. men på dette kursus kommer du faktisk i gang. Vi skal omkring praktiske øvelser.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Guitar og folkeinstrumenter

I folkemusik bruges en bred vifte af instrumenter, og på dette hold kan vi tilbyde undervisning i: guitar/ukulele, mandolin/violin, bratsch/tenorbanjo. Lær akkorder og melodispil helt fra bunden.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Klaver

Uanset om dine hænder aldrig har rørt en tangent, om barndommens klaverundervisning er helt glemt, eller om du faktisk er lidt af en klaverhaj, der bare gerne vil være endnu bedre, så er Op på tangenterne et sjovt udfordrende og musikalsk bidrag til din.

Mere