Spring til indhold

Arrangementer

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 15-17.30

B2 Fransk på mellemniveau

Vi mødes ugentlig for at tale fransk i en afslappet atmosfære. Hvis du allerede kan tale fransk, gerne vil holde det ved lige, og ønsker at møde ligesindende, som deler dit ønske, er dette kursus noget for dig. Alle med kendskab til fransk er velkomne.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning kl. 16-18.30

Introduktion til slægtsforskning

Hvad er slægtsforskning, er det noget for mig, og hvordan kommer jeg i gang?. De vigtigste kilder til slægtsforskning er i dag tilgængelige på nettet, så man i ro og mag kan søge oplysninger hjemmefra - døgnet rundt, hvis det skal være!

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-20

Blokfløjte

Måske har du spillet blokfløjte tidligere og har lyst til at komme igang igen - eller måske drømmer du om at lære at spille et blæseinstrument?. Undervisningen vil blive tilrettelagt efter den enkelte elevs ønsker og behov.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-20

Sang og stemmetræning

Alle kan synge! Det skal være sjovt at synge! Og så får man det så godt af at synge! Det er mit udgangspunkt når jeg underviser i sang. Du behøver ikke at have sunget før.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 10-11.40

B2.4 Italiano intermedio avanzato

In questo corso continui a praticare la comunicazione in italiano e a curare la fluenza e la correttezza, arricchire il tuo vocabolario e dibattere numerosi temi di cultura, politica, storia, società e scienza.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 11.50-13.30

B2.2 Italiensk på mellemniveau

In questo corso continui a praticare la comunicazione in italiano e a curare la fluenza e la correttezza, arricchire il tuo vocabolario e dibattere numerosi temi di cultura, politica, storia, società e scienza.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning kl. 10-13

Excel Power Query en kort introduktion

Excel Power Query en hurtig introduktion. Vi gennemgår de grundlæggende emner og værktøjer i Power. Query.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-15

Akvarel og akryl

Akryl: 1 eller 2 lærreder,. Akrylfarver. En palet. Pensler. En bøtte til vand. Køkkenrulle. Madpakke og drikkelse. Tag gammelt tøj på og medbring godt humør!

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 10:00

Modeljernbaner på Kulturcenter Mariehøj

Modeljernbaner indtager Kulturcenter Mariehøj: Lørdag den 21. januar kl. 10-16 og Søndag den 22. januar kl. 10-15. Fri entré.

Mere

Fri entré

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-14

Hækling - tasker og kurve

Har du prøvet at hækle ting som karklude før og ønsker at komme i gang med. et større projekt, kan du på dette kursus lære at lave tasker. Når først du. kender teknikken kan du lave tasker i mange forskellige størrelser. Du lærer at.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 18.45-20.15

Italiensk A1-1

Du har haft lidt italiensk før og kender. italiensk basisgrammatik. Vi træner sproget via samtale, rollespil og øvelser. I løbet af kurset lærer du bl.a. at reservere hotelværelse, købe ind og shoppe. ved hjælp af dialoger.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17:00 - 18:40

Spansk - niveau B1

Kan du allerede tale og forstå spansk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at udtrykke dig? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A2/A2+?

Mere

Pris: 1.560

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 17-18.40

Spansk - niveau B1

Kan du allerede tale og forstå spansk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at udtrykke dig? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk niveau A2/A2+?. Hvordan foregår undervisningen?

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 18.45-20.15

Italiensk B1

Er for dig som har et godt kendskab til italiensk. Vi træner ordforråd. og talefærdigheder via øvelser, dialoger og rollespil, og vi få en bedre. indblik i italiensk kultur. Undervisningsmaterialer:.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag 4 mødegange kl. 19-22

Fire aftener om Nordisk Jazz

Der er mange fremragende jazzmusikere i de andre nordiske. lande, som ud over at være inspireret af den amerikanske jazz, også har tilført. musikken en klang eller tone fra den nordiske musik. De fire aftener vil.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 17-18.30

Café Italiensk

Du har et grundlæggende kendskab til. italiensk, og kan klare dig i forskellige hverdagssituationer. Vi vil udvide. ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og rollespil. Syntes du også det er hyggeligt at sidde på.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17:00 - 18:40

Italiensk - begyndere

Elsker du Italien, og drømmer du om at lære italiensk? Italienerne bliver enormt begejstrede, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Italien.

Mere

Pris: 1.560

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 09.15-10.45

Italiensk A1-1

Du har haft lidt italiensk før, og kan. enkelte sætninger. Du lærer og træner dit ordforråd om hverdagssituationer ved. hjælp af øvelser, samtaler og rollespil. Vi øver simple sætninger og.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 11.10-12.40

Italiensk A2-3

Er for dig som har et godt kendskab til. italiensk. Vi træner ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og. rollespil, og vi få en bedre indblik i italiensk kultur. Undervisningsmaterialer: oplyses senere.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Foredrag kl. 19-21

Carmen Curlers - et krøllet erhvervseventyr

Jonas Henriksen og journalist Niels Plaschke er begge. bosiddende i Kalundborg, hvor radioforhandler Arne Bybjerg Pedersen i 1960'erne. udviklede og igangsatte produktionen af Carmen Curlers.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 12-14.30

Spansk Samtale B1

Holdet. er for dig, der har haft spansk i fire år. Du har allerede gennemgået en eller. flere af de grundbøger i spansk (en vivo, caminando, buena idea) og den. tilsvarende grammatik.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 15.30-17.05

Spansk Samtale B1

Holdet er for dig. der har haft spansk i nogle år, men du stadig synes, det er svært at begå dig. og finde de rigtige ord. Du har sådan ikke behov for at lære meget grammatik,.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 17.15-18.55

Spansk let øvede

Du kan kende forskel på "ser" og "estar" og på "amigo" og "amiga". Du. har også lært udsagnsord i nutid. Du kan enkelte sætninger. på spansk og kan reagere på enkelte spørgsmål. I denne sæson vil.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 19-20.40

Spansk A1-1 (begynder)

Dette kursus er. for dig, der intet kendskab har til spansk. Vi starter helt fra bunden. Grammatisk vil du lære forskellen mellem "ser og. estar" og udsagnsordene i nutid og. førnutid, men vi vil lægge.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 17-18.30

Italiensk A2-3

Er for dig som har et godt kendskab til. italiensk. Vi træner ordforråd og talefærdigheder via øvelser, dialoger og. rollespil, og vi få en bedre indblik i italiensk kultur. Undervisningsmaterialer: oplyses senere.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 18.40-20.10

Italiensk A2-2

Du har haft italiensk før, og og kan tale i nutid. og førnutid med et aktivt ordforråd. Du får indblik i flere sider af italiensk. kultur. Vi tager udgangspunkt i Passaparola 2 fra kapitel.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning kl. 10-16.15

Motiv og komposition

Tager du ofte de samme motiver, er billedet ikke helt. vandret og er dit motiv altid i midten? På dette kursus taler vi om, hvordan vi. indstiller vores kamera til forskellige motiver og hvordan vi får de bedste. billeder.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 19-20.40

Japansk til rejsebrug for øvede

Det er et nyt kursus for dig der har gennemgået Japansk til rejsebrug før eller har tilsvarende niveau.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Musik: Jazz kl. 20

Dwayne Clemons Quintet

Søllerød Jazzklub indbyder til ægte New York Jazz Club stemning med den amerikanske trompetist, Dwayne Clemons der har tilbragt det meste af sin musikalske karriere i New York.

Mere

Entré

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning

Keramik

Målet er at give deltagerne håndværkmæssig forståelse, så de formår at styrke deres individuelle udtryk. De keramiske teknikker gennemgås, og der er mulighed for at arbejde selvstændigt - selvfølgelig med grundig vejledning fra underviseren.

Mere