Spring til indhold

Arrangementer

Emborg Bro, Motion: Sejlads/roning 08:00 - 15:00

En dag i kajak med mindfulness

Vi kombinerer mindfulness med magisk natur og oplevelser i kajak. Du får en sikker og rolig introduktion til både at ro i kajak og praktisere mindfulness. Vi ror langsomt i enkle havkajakker til begyndere, som alle kan ro uden erfaring.

Mere

Pris: 780 kr

Voerså, Motion: Vandretur/stavgang 08:30 - 17.00

Midsommer Walk

Begivenheden Midsommer Walk tilbyder 5 veltilrettelagte vandreruter: 28, 18, 10 og 6 km i skøn natur i området omkring Voerså, 9300 Sæby. Der er hyggeligt start/slutområde med cafe. De tre længste ruter har alle gode depoter og adgang til toilet.

Mere

Pris: 75-225 kr

INSP!, Motion: Andet motionstilbud 10:00 - 11:00

Astanga Yoga // Yoga for health and well-being

Live Yoga classes are here to empower you!

Mere

Gratis

Solbjerg Plads, Motion: Cykeltur 10:00 - 15.00

Kids Tour på Frederiksberg

Kom med til Danmarks største og sjoveste cykelløb for børn! Vi glæder os til at byde hele familien velkommen til Kids Tour - en dag, hvor alle børn i alderen 3-10 år har mulighed for at være vaskeægte cykelstjerner for en dag.

Mere

Pris: 50 kr

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 10:00-11:30

Yoga for alle med AOF Storkøbenhavn

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen. I løbet af timen laver vi klassiske hatha-yogastillinger, løsnende småøvelser, siddende meditationer, åndedrætsøvelser, og vi.

Mere

Pris: 775 kr

Guldgrunden, Motion: Andet motionstilbud 11:00- 23:00

Stafet for Livet

Vær med i fællesskabet, når der samles penge ind til kræftsagen. Det handler ikke om at komme først og løbe stærkt, men om at være med i fællesskabet og sætte fokus på kræftsagen. Om du deltager 1 time eller hele stafetten er helt op til dig selv.

Mere

Gratis

Slagelse Rulleskøjte Stadion, Motion: Kampsporttræning 12:00 - 15:00

Taekwondo Børnedag

Børnene kan prøve forskellige stationer med taekwondo relateret øvelser, som laves i vores klubs daglige træninger. Disse aktiviteter har fokus på styrke, kondition, motorik mm. Alle børn modtager efter gennemførsel af alle stationer en medalje!

Mere

Gratis

Juelsminde Naturlegepark, Motion: Skate/rulleskøjte 15.00-20.00

Indvielse af SkateArena, Juelsminde Naturlegepark

Invitation til indvielse af SkateArena Juelsminde Naturlegepark. En eftermiddag med show, best trick contest, læring og DJ. For børn og unge over 8 år. Sikkerhedsudstyr er et krav.

Mere

Gratis

Fredericia Løbeklub, Motion: Løbetræning/jogging 9:00-16:00

Randdal Cannonball 71

Motionsløb for alle. Der er også mulighed for Walk. Distancer: Maraton, halvmaraton, 10 km, 5 km og walk 5 km. *Aldersgrænse maraton 18 år - Halvmaraton 16 år. Start tid: Maraton, halvmaraton (early Bird) kl. 09:00 Halvmaraton, 10 km. 5 km. og walk kl 10.

Mere

Pris: 50-120

Holbæk Sportsby, Motion: Løbetræning/jogging kl. 08

Orienteringsløb for alle i Sportsbyen

Kom og giv den gas i terrænet omkring Sportsbyen. Her kan alle være med, og man kan tage turen i sit eget tempo og gerne sammen med andre. Der vil være forskellige længder baner, så der vil også være en der passer til dig.

Mere

Enstedhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 08-11

Gratis kørestolsbasket træning

Hvem kan spille kørestolsbasket?

Mere

Gratis

X-trainer, Motion: Andet motionstilbud kl. 08.15-09.50

Spinning - indendørs cykling

Elsker du at følge udviklingen i din træning er Xtrainer som skabt til dig. Alle vores cykler er udstyret med cykelcomputer, der viser træningsdata som watt, kadance, belastning, puls stigningsprocent, hastighed og distance.

Mere

Gratis

Ørestad skjøjtehal, Motion: Skøjteløb kl. 08.45-10.15

Ishockey for børn (3-9 år)

Har dit barn lyst til at prøve kræfter med ishockey, så kom og vær' med. Det er helt gratis de første 4 uger og vi stiller alt udstyret til rådighed.

Mere

Gratis

Grimhøjgaard, Motion: Løbetræning/jogging kl. 08:00

Nordic Race Aarhus Hills 2024

I 2019 afholdte vi Danmarks største ocr event, da Nordic Race gæstede Hasle bakker i Aarhus - og vi tør godt love, at det bliver endnu vildere i 2024. De 5 km. snor sig igennem det naturskønne område, hvor deltagerne møder 25+ unikke forhindringer.

Mere

Pris: 550 kr

Birkhede Camping, Motion: Løbetræning/jogging kl. 09

Løbetur

På med løbeskoene, og tag med på løbetur. Vi løber typisk 6 km i roligt tempo, men aftaler distance fra gang til gang. Turen er dog ikke egnet for børn. Mødested: Foran receptionen.

Mere

Vejlby/Risskov Centret, Motion: Andet boldspil kl. 09-10

U5-mix

Leg i hal for små børn og deres forældre. Motorik, bold, leg osv. Basketball for de yngste. Gerne under 5 år.

Mere

Gratis

Kirke Hyllinge Stadion, Motion: Løbetræning/jogging kl. 09-10

Fælles træning for løberne (alle niveauer)

Klubbens værdier: Vi er en klub med højt til loftet, hvor der er plads til alle. Uanset om du er til løb eller Powerwalk og uanset dit niveau, er der også plads til dig.

Mere

Gratis

Emdrupparken (KFUM-Parken), Motion: Fodboldtræning kl. 09-10

Fodbold for de helt små

Fodboldtræning.

Mere

Gratis

Gug Skole, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Pilates

Henvender sig til alle; har du nogle af følgende ønsker kan pilates være noget for dig: - En bedre kropsholdning - Have figuren strammet op - Mestre din krop bedre - Bedre kropsbevidsthed - Bedre koordination og smidighed - Reducere smerter Pilates er et.

Mere

Gratis

Kildeskovshallen, Motion: Kampsporttræning kl. 09-10

Miniputhold om Lørdagen

Positiv udvikling, kommer med motion, i tidlig alder! "Karate for de helt unge er en realitet i CSKK". Med stor succes har CSKK gennem 10 år tilbudt karateundervisning på let og legende måde, for de yngste i Kommunen.

Mere

Gratis

Hunderupskolen, Motion: Andet boldspil kl. 09-10

Hunderup Hippos Nano - U5/U7 Mix

Nano Hippos er et hold for børn i alderen 3-6 år, som træner hver lørdag kl. 09.00-10.00 i Hunderuphallen. Vi har fokus at lære at spille basketballspillet gennem leg.

Mere

Gratis

Kildeskovshallen, Motion: Kampsporttræning kl. 09-10

Kombi-hold om Lørdagen

Hvad er et kombi-hold hos CSKK?. Ved et kombi-hold forstås det således, at man som en forælder, kan træne karate i et introduktionsforløb, sammen med sit barn. Undervisningen er let og legende, med fokus på motorik og basis karate.

Mere

Gratis

Skalbjerg BK spinning, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Spin 1

Spinninglokalet finder du via skolegården ved Børnenes Hus - ind via lågen i hegnet, gå til venstre - og anden dør i bygningen på venstre hånd fører op til spinninglokalet. Ankom omklædt - med indendørs sko eller cykelsko, du kan skifte til.

Mere

Gratis

Dansesalen Frederiksberg, Motion: Danseundervisning kl. 09-10

Dansesalen Fr.berg Sorø: Voksenballet/Intro

Holdet udbydes af Sorø Balletforening. Læs mere her -> http://www.voksenballet.dk. Underviser er Charlotte de Neergaard (mobil 23 24 86 12).

Mere

Gratis

Grøndal MultiCenter, Motion: Andet boldspil kl. 09-10

Basketball for børn født 2017 og 2018

På vores børne- og ungdomshold har man dygtige og engagerede trænere som bringer kvalitet til træningen og opmuntrende forældre der bakker op om holdene. Trænerne har individet i centrum.

Mere

Gratis

Birkerød Skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10.15

Sjov børnehåndbold (4-6 år)

Velkommen til håndbold for drenge og piger i alderen 4-6 år. Vi har træningstid hver lørdag kl. 09:00 - 10:15. Træning som udgangspunkt i hallen ved Birkerød Skole. Vi træner 1 gang ugentligt og har det både aktivt og hyggeligt.

Mere

Gratis

Mariendalshallen, Motion: Andet boldspil kl. 09-10.30

U9-træning for drenge og piger (Frederiksberg)

Alliancen KBH er et samarbejde mellem Vanløse Floorball, Frederiksberg Floorball og FFK. Vi har landets største samling af floorballspillere med hold i alle aldersgrupper og på mange niveauer.

Mere

Gratis

Mariendalshallen, Motion: Andet boldspil kl. 09-10.30

U7-træning for drenge og piger (Frederiksberg)

Alliancen KBH er et samarbejde mellem Vanløse Floorball, Frederiksberg Floorball og FFK. Vi har landets største samling af floorballspillere med hold i alle aldersgrupper og på mange niveauer.

Mere

Gratis

Grøndal MultiCenter, Motion: Andet boldspil kl. 09-11

Floorball for sjov - begynder (Grøndal)

Alliancen KBH er et samarbejde mellem Vanløse Floorball, Frederiksberg Floorball og FFK. Vi har landets største samling af floorballspillere med hold i alle aldersgrupper og på mange niveauer.

Mere

Gratis

Nørrebrohallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-11

Klatring for 9-12 årige i NKK - Weekend for børn

Kom og prøv kræfter med klatring når Nørrebro Klatreklub åbner op for 9-12 årige med forældre. De seje instruktører giver først en sikkerhedsintro og viser og guider. Billetter er nødvendigt for børn som skal klatre.

Mere