Spring til indhold

Arrangementer

Hotel Hornbækhus, Motion: Andet motionstilbud 09:00 - 10:00

Yoga på Hornbækhus

Kom til yoga på Hornbækhus som du er, nyvågnet med morgenhår og begynd dagen med os. Timen er for alle både den mere trænede yogi og nybegynderen.

Mere

Pris: 50 kr

Nedergården, Motion: Gymnastik/aerobic 10:00- 11:00

Seniorgymnastik

Vil du gerne have kroppen rørt godt igennem og pulsen op, så mød op til seniorgymnastik. Vi laver stående og siddende øvelser. Vi træner ikke for at blive unge igen, men for et godt og aktivt liv!

Mere

Gratis

MO.VE, Motion: Andet boldspil 10:00-11:00

Gå-fodbold for kvinder

Kom med til et nyt motions-tilbud for kvinder i Nykøbing F. Gå-fodbold er en langsommere variant af det traditionelle fodboldspil. Alle kan være med. Kom i kondisko og tøj du kan bevæge dig i For mere information kontakt Kis Larsen på 22145329.

Mere

Gratis

Nedergården, Motion: Andet motionstilbud 13:00- 16:00

Keglebillard

Vi spiller keglebillard flere gange om ugen, og alle er velkommende til at spille med, både nybegyndere og øvede spillere.

Mere

Pris: 50 kr/ år

Nederbylund Plejecenter, Motion: Andet motionstilbud 14:15- 16:00

Skubbehold

Har du lyst til at glæde et medmenneske med en tur ud i den friske luft? Så mød op, når skubbeholdet på Nederbylund, skubber beboerne i deres kørestole på en dejlig gåtur. Vi slutter af med kaffe, kage og hyggesnak.

Mere

Gratis

Sindal IF, Motion: Fodboldtræning 17:00-19.30

DBU Pigeraketten i Sindal

Pigeraketten er DBU's populære fodboldaktivitet for alle 5-9 årige piger.

Mere

Gratis

Frederikshavn Kajakklub, Motion: Andet motionstilbud 18:00-20:00

Åbent hus Frederikshavn Kajakklub

Prøv at ro havkajak med grundig introduktion af klubbens instruktører. Du kan også komme forbi og høre mere om vores nye træningsforløb, der starter lørdag 27.4.

Mere

Gratis

P-plads ved Fyrvejen, Motion: Vandretur/stavgang 19:00-21:00

Forår på Rubjerg Knude

Danmarks Naturfredningsforening i Hjørring inviterer på tur til Rubjerg Knude, hvor naturkræfterne virkelig hersker. Turen kræver god fysik, godt bentøj og solidt fodtøj.

Mere

Gratis

Nørrebrohallen, Motion: Andet boldspil kl. 06.50-07.50

Zwish Early Bird - Nørrebro

Zwish Early Bird er et elite morgentræningsprogram for ambitiøse unge der ønsker at træne mere. Vores morgentræninger er baseret på udvikling af individuelle skills med fokus på skud, ball handling, passing og footwork.

Mere

Gratis

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud kl. 08-08.45

Hensyntagende vandgymnastik

Har du udfordring med leddegigt, muskelsmerter eller overvægt - så er det holdet for dig. NB bassinet er 34 grader varmt. se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=CgZHVsFufj4.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 08-11

Træningscenter

Mulighed for træning af hele kroppen på div. træningsredskaber, styrketræning- og kredsløbsmaskiner. Cirkeltræning giver dig mulighed for at komme hele kroppen igennem via egen vægt både mht. kredsløb og styrke. Man kan vælge fra og til.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 08.30-09.30

Morgengymnastik

Kom og få godt gang i hele kroppen med fejesving, puls- og styrketræning. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=N4PVwMb-MsQ. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Hillerød Svømmehal, Motion: Svømmetræning kl. 08.45-09.15

Voksen motion

Medbring gerne svømmebriller (ikke dykkermaske).

Mere

Gratis

Pulzion (KFUM Hallerne), Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Motionsgymnastik

Har du lyst til at få rørt hele kroppen og få sved på panden, så er disse timer noget for dig. En gymnastiktime med højt humør og dejlig inspirerende musik. Men pas på, - du bliver hurtig afhængig !!!

Mere

Gratis

Bevægelseslokalet - indgang i skolegården, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Yoga v/Marie

Yoga smidiggør og styrker kroppen samtidigt med at den virker afstressende og spændingsfrigørende. Der arbejdes med dybe og intense stræk, og der bygges op til sværere variationer.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Pilates

Er en træningsform med focus på at styrke kroppens centrum, hvorfra alle bevægelser udgår. Ved kroppens centrum forstås mave og ryg.

Mere

Gratis

BTI Tennis, Klubhuset, Motion: Ketchersport kl. 09-10.30

Seniortræning for nybegyndere og øvede

Kom og prøv om tennis er noget for dig. Mød bare op - vi har ketsjer du kan låne. Vi træner torsdag kl. 09:00 - 10:30, første gang den 4. maj.

Mere

Gratis

Grøndal MultiCenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-11

Seniorstacking

Her træner vi sportstacking på en differentieret måde så alle kan kan komme ind på holdet, og være med., Formål er at alle kan være med de forudsætninger man har. Vi træner I ca 2 timer, med plads til pauser og en kop kaffe/te.

Mere

Gratis

Badmintonhallen, Motion: Ketchersport kl. 09-12.30

Badminton

Alle kan deltage og du behøver ikke at medbringe nogen "makker". Ketsjer og bolde stilles gratis til rådighed. Der er drop-in i tidsrummet fra 9:00-12:30. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=hCVe08x7O7s.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Bordtennis kl. 09-13

Bordtennis

Vi har 8 borde. Bat og bolde stilles gratis til rådighed. Du skal bare møde op, vi har en makker til dig. Der er drop-in i tidsrummet fra 9:00-13:00. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=Q2GfL2-Y9vs.

Mere

Gratis

Gyngemosehallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.30-10.30

Aktive seniorer

Fleksibel træning i dagstimerne for friske og aktive seniorer. Du får mulighed for at træne både tirsdag og torsdag, og kan deltage i en eller flere af de fire timer beskrevet nedenfor: Tirsdag kl. 9.30-10.30:.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.30-10.30

Styrke/ryg træning

Her styrkes alle kroppens muskler, så ryggen kan klare hverdagen. Husk måtte.

Mere

Gratis

Pulzion (KFUM Hallerne), Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11.30

Krolfspil for senior

Krolf er et rigtig hyggelig spil, hvor alle kan deltage. Det er en blanding af golf og kroket. Praktisk påklædning efter vejret, gerne kraftige sko eller i regnvejr gummistøvler.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.30-11.30

Neuroholdet

Er for dig med en neurologisk lidelse, der ønsker at være en del af et fællesskab med ligesindede. Du får mulighed for at træne i maskiner, fælles opvarmning, kognitive øvelser og stolemotion. Vi slutter af med kaffe og sang.

Mere

Gratis

Skovlund-Ansager Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-12

Spil og leg for seniorer

Torsdage kl. 09:30 - 12:00 - Skovlund Ansager Hallerne. Du har mulighed for at deltage i følgende aktiviteter: Gymnastik - Badminton - Skumtennis - Bowls - Ringo - Curling - Corn Hold - Bob-spil - Petanque. Motionscenter - Stigegolf -.

Mere

Gratis

Dybvad Aktivitetscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 09:30

Aktiv torsdag med motion, spil og samvær for efterlønnere og pensionister

Vi mødes i en hyggelig dyst omkring 'ribbegolf', 'kongespil', 'cornholde' og 'mölkky'. Ingen tilmelding. Pris: inkl kaffe Hvis du vil høre mere ring: 23358352 og følg med på vores Facebook: Dybvad Aktivitetscenter.

Mere

Pris: 20 kr

Stevns Fyrcenter, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10

Kulinarisk gåtur langs Stevns Klint

Stevns Klint er en uforglemmelig oplevelse for natur-, kultur- og historieinteresserede. På denne korte kulinariske gåtur på under 5 km kan du nyde de fantastiske udsigter over de bratte klinter og skønne stevnske specialiteter.

Mere

Pris: 695 kr

Frederiksberg-Hallerne, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-11

Vandring på ny HjerteSti

Kom og vær med i vores Gågruppe. Vandring på kommende hjertesti i Solbjerg Park Kirkegård. Mødested Frederiksberghallerne, Jens Jessens Vej 20. Gåvært Marit Raa. Alle er velkomne. Distance ca. 3 km - Længde kan varieres efter eget behov.

Mere

Gratis

Grejsdalshallen, Motion: Andet boldspil kl. 10-11

Floorball

Vi spiller floorball hver torsdag i grejsdalshallen, og du er meget velkommen. Floorball (også kendt som skolehockey) er nemt at gå til og sjovt for alle uanset niveau. Vi får pulsen op og sved på panden mens vi har det sjovt og hygger os.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11.15

Pilates for mænd

Pilates er for mænd, som ønsker at arbejde for at opretholde og forbedre en sund, stærk og smidig krop - uanset udgangspunkt og skavanker. Det er hårdt arbejde, men samværet, humøret, samtalen og det efterfølgende velvære er det hele værd.

Mere

Gratis