Spring til indhold

Arrangementer

Willumsens Museum, Motion: Andet motionstilbud 09:00-10:00

Kunst, krop og yoga

Kom med til en times blid Hatha-yoga i udstillingssalene blandt Willumsens kunst. Louise fra Lo-Yoga guider dig kyndigt igennem sessionen, og alle er velkomne til at være med. Medbring blot en måtte og behageligt tøj. Efterfølgende er der mulighed for at.

Mere

Pris: 125 kr

Raa Billardklub, Motion: Andet motionstilbud 09:00-11.00

Prøv billard for en dag

RAA billardklub inviterer aktive 60+ til en uforpligtende dag, hvor du kan prøve at spille billard for en dag. Der vil være instruktører til stede, så kendskab til billard er ikke nogen nødvendighed. Vi spiller Skomager, keglebillard, carambole, 5-kegler.

Mere

Gratis

Christiansgave, Motion: Vandretur/stavgang 10:00 - 11:00

Fodslaw - onsdagstur

Turen varer 1 time i moderat tempo.

Mere

Gratis

Haverslevhallen, Motion: Danseundervisning 12:00 - 17.00

Julefrokost og Seniordans

Klub Seniordans Himmerland arrangerer Julefrokost i festlokalet v/ Haverslev Hallen Lækker mad, sang og seniordans Det bliver festligt! Mød glad og gerne op og kom i julestemning.

Mere

Pris: Medlem. 235, - kr øvrige 260, - kr

Kernen, Motion: Danseundervisning 16:30 - 17:30

Tango

Kom og dans og lær tango for begyndere onsdage kl. 16.30-17.30. Du behøver ikke at have en dansepartner for at være med.

Mere

Pris: 75 kr

INSP!, Motion: Andet motionstilbud 17:00 - 18:30

Drop-In Hatha Yoga

Vi skal lave Hatha Yoga i 1½ time sammen, hvor de sidste ca. 10-15 minutter bliver en guided afslapning (Yoga Nidra). Hatha Yoga er en type yoga, hvor man holder stillingerne (asanas) i længere tid og uden flow og vi tager en del hvilepauser.

Mere

Gratis

Kernen, Motion: Danseundervisning 19:00 - 20:00

Salsa

Kom og dans og lær salsa for begyndere onsdage kl. 19-20. Du behøver ikke at have en dansepartner for at være med.

Mere

Pris: 75 kr

Emdrup svømmehal, Motion: Andet motionstilbud kl. 06.15-07.15 & 07.05-08

Triatlon svømning relativ nybegynder-Øvet (15+ år)

Husk blot alm. svømmetøj og håndklæde, samt svømmebriller. Har du et digitalur, der kan tåle vand er dette også en god ide, men ikke påkrævet.

Mere

Gratis

The box, Motion: Andet motionstilbud kl. 06.30-07.30

Crossfit i Vejle (WOD hver onsdag)

*. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/1262//traeninger/7535?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut. Arrangeret af The Box Vejle.

Mere

Gratis

X-trainer, Motion: Andet motionstilbud kl. 06.30-07.35

Spinning - indendørs cykling

Elsker du at følge udviklingen i din træning er Xtrainer som skabt til dig. Alle vores cykler er udstyret med cykelcomputer, der viser træningsdata som watt, kadance, belastning, puls stigningsprocent, hastighed og distance.

Mere

Gratis

Nørrebrohallen, Motion: Andet boldspil kl. 06.50-07.50

Zwish Early Bird - Nørrebro

Zwish Early Bird er et elite morgentræningsprogram for ambitiøse unge der ønsker at træne mere. Vores morgentræninger er baseret på udvikling af individuelle skills med fokus på skud, ball handling, passing og footwork.

Mere

Gratis

Gentofte Skole, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 07.10-07.40

Morgengymnastik

Efter fælles opvarmning gennemfører vi forskellige øvelser, der øger smidighed og styrke. I løbet af ugens tre træninger kommer instruktøren alle kroppens muskler igennem.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 08-11

Træningscenter

Mulighed for træning af hele kroppen på div. træningsredskaber, styrketræning- og kredsløbsmaskiner. Cirkeltræning giver dig mulighed for at komme hele kroppen igennem via egen vægt både mht. kredsløb og styrke. Man kan vælge fra og til.

Mere

Gratis

Hirtshals Idrætscenter, Motion: Svømmetræning kl. 08.30-09:00

Morgensvømning

Morgen svømning hver mandag, onsdag og fredag for voksne og seniorer. Der er plads på holdet der svømmer kl. 0830 - 09:00. 4 måneder kr. 800,- Tilmelding hos Svømmeklubben Nejst - Kontakt Dorte Andreasen tlf. 40 92 47 15 eller via www.svømmeklubbennejst.

Mere

Pris: 800 kr

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Bevægelse/balance og afspænding

Bevægelse med balance og spænding. I denne time løser vi stive led, styrke lår-, mave og ryg muskler samtidig med vi udfordrer balancen alt sammen med en stol. som rekvisit. Timen slutter med afspænding så husk måtte og et tæppe.

Mere

Gratis

Badmintonhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Zumba

Er en dejlig motionsform inden for dans med god musik og moderat tempo. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=5T4nxZSd39g. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Marielundskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Arena Syd - Vamdrup Kultur & Fritidscenter, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Motionsgymnastik

Har du lyst til at få rørt hele kroppen og få sved på panden, så er disse timer noget for dig. En gymnastiktime med højt humør og dejlig inspirerende musik. Men pas på, - du bliver hurtig afhængig !!!

Mere

Gratis

The box, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Crossfit i Vejle (WOD hver onsdag)

*. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/1262//traeninger/7536?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut. Arrangeret af The Box Vejle.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10.15

Pilates for mænd

Her er pilatesøvelser for alle - også for dig som aldrig har prøvet det før. Vi kommer hele kroppen rundt - også de muskler, du måske slet ikke aner du har. Vi gør det med glade smil og sved på panden.

Mere

Gratis

Kedelhallen, Motion: Løbetræning/jogging kl. 09-10.45

Løbetræning

Efter opvarmningen i Kedelhallen starter vi med at løbe i samlet flok.

Mere

Gratis

Gunderup Sognegård, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09-11

Morgensang og vandring

Vi synger fra Højskolesangbogen, nyder kaffe og rundstykker. Derefter går vi en tur i lokalområdet. Turens længde tilpasses efter deltagernes ønsker. Det er også muligt blot at deltage i morgenkaffe og morgensang. Ingen tilmelding. Pris: 10 kr.

Mere

DGI-huset, Vejle, Motion: Bordtennis kl. 09-12

Bordtennis for Parkinsonramte

Holdet er for dig der er ramt af Parkinson. Spilet vil udfordre din koordination og balance. Der er instruktion kl. 10.00-12.00. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Bordtennis kl. 09-13

Bordtennis

Vi har 8 borde. Bat og bolde stilles gratis til rådighed. Du skal bare møde op, vi har en makker til dig. Der er drop-in i tidsrummet fra 9:00-13:00. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=Q2GfL2-Y9vs.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09.30-10.30

Morgengymnastik

Kom og få godt gang i hele kroppen med fejesving, puls- og styrketræning.

Mere

Gratis

Skalbjerg BK spinning, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-10.30

Motionsspin v/Freddy

Spinninglokalet finder du via skolegården ved Børnenes Hus - ind via lågen i hegnet, gå til venstre - og anden dør i bygningen på venstre hånd fører op til spinninglokalet. Ankom omklædt - med indendørs sko eller cykelsko, du kan skifte til.

Mere

Gratis

Torvet i Ansager, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09.30-10.50

Gå-Fællesskabet i Ansager hver onsdag formiddag

Gå-fællesskabet er en underafdeling af "Idræt om dagen". Der opkræves et lille kontingent på kr. 25 pr. år - Krav fra DIF & DGI. Vi gå hver onsdag formiddag kl. 9.30 - man vælger selv om man vil gå med på den korte- eller noget længere tur.

Mere

Gratis

Kælderen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11

Riffel skydning og hygge

Vi skyder med cal22 og luft på 15 meter bane. Der er folk der hjælper dig igang. Kontingent 650 kr. pr. år derudover koster det 15-30 kr pr gang for patroner.

Mere

Gratis

Svallerup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09.30-11.30

Gymnastik - Ældre i Bevægelse (6. december)

Gymnastik - Ældre i bevægelse.

Mere

Pris: 20 kr

Dansesalen Frederiksberg, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.45-10.45

IF Sorø: BodyMotion barretræning

Holdet udbydes af LOF Sorø. Underviser er Charlotte de Neergaard (mobil 23 24 86 12). Læs mere her -> http://www.barretraening.dk.

Mere

Gratis