Spring til indhold

Arrangementer

Aarhus Badmintonklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11.30

Badminton for 60 +

Når du kommer til prøvetræningen, så henvend dig til Tonny i cafeteriet og meld din ankomst. Man kan bruge klubbens omklædningsrum. Det vigtigste er et par gode indendørssko.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-11.30

Stavgang

Der kan som udgangspunkt lånes stave i IFA de første par gange. Der vil hver gang være mulighed for instruktion i stavgangsteknik, ligesom der som regel er mulighed fora t vælge hold med forskellige tempi.

Mere

Gratis

Gauerslund Idrætscenter, Motion: Andet boldspil kl. 10-12

Billard for ældre

Der er træning for begyndere hver tirsdag og torsdag i tidsrummet 9.00 - 13.00. Endvidere kan man komme hver tirsdag i tidsrummet 18.30 - 21.30. Når du er blevet medlem af klubben, vil du få en nøgle til lokalerne, og herefter kan du tilrettelægge egen.

Mere

Gratis

Husum Boldklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Fællesskabet i Husum Boldklub

Seniorfællesskab - hvor helbredet ikke begrænser livsglæden. Bring bevægelse og motion ind i din hverdag og bliv en del af et inkluderende fællesskab, hvor glæde og tryghed kommer i første række.

Mere

Gratis

Tommerup Bibliotek, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Naturtræning-hold hjernen frisk

Holdet er for voksne og seniorer, der har lyst til at bevæge sig i naturen, også for dem der af den ene eller anden grund er fysisk eller mentalt udfordret. Det være sig stress, depression, demens, nedsat bevægelighed, aldring, KOL bl.a.

Mere

Gratis

Østbyens Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-13

Krocketspil for alle - Kom og spil

Alle dage mødes 15 min. før, og hvor der trækkes et banenummer og hvert hold stille sin baner op. Der trænes, undtagen når sneen ligger så højt, at kuglerne ikke kan trille eller ikke kan få buerne i jorden.

Mere

Gratis

MO.VE, Motion: Andet boldspil kl. 10:00

Gå-fodbold for kvinder og Gå-fodbold for Mænd

Kom med til et nyt motions-tilbud i Nykøbing F. Gå-fodbold er en langsommere variant af det traditionelle fodboldspil. Alle kan være med. Kom i kondisko og tøj du kan bevæge dig i.

Mere

Gratis

Svenskerbroen i Nordby, Motion: Sejlads/roning kl. 11

Havnecruise i Esbjerg havns 6 bassiner, Varighed ca. 2 timer. Sejles af: LBM og JK

Med afgang fra og ankomst til Svenskerbroen i Nordby havn, Fanø, sejles en 2 timers tur i Esbjerg havn Med guidning om de 6 bassiner. Husk varmt tøj :). Af sikkerhedsmæssige grunde skal man være selvhjulpet.

Mere

Pris: Voksen/Erwachsene/Adults 200 kr, Børn/Kinder (0 til 12 år) 100 kr

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12

Let's Dance

Ved brug af skøn musik til mange forskellige dansearter, sammen med enkelte dansetrin kommer forbrændingen i vejret og kroppen fyldes med energi - samtidig med at det er sjovt og nemt at lære- Alle kan være med - unge som ældre, mænd og kvinder, hvis bare.

Mere

Gratis

Marielundskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Ørestad skjøjtehal, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 11-12.30

Senioridræt

Hvis du gerne vil i gang med at bevæge dig men ikke har gjort det i et stykke tid, hvis du gerne vil i gang med at bevæge dig men ikke har gjort det i et stykke tid. så kom og prøv vores nye motionshold.

Mere

Gratis

Svømmehallen ved DGI-huset Vejle, Motion: Svømmetræning kl. 11.30-12.30

Svømning

Mulighed for fri svømning samt brug af varmtvandsbassiner og sauna i omklædningsrummet. OBS: Adgang til svømmehallen skal ske mellem kl. 11.10 og 11.40. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 11.30-13

Motion for kræftramte

Holdet henvender sig til alle kræftramte - uanset hvilket stadie man er på. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer. Der vil desuden hver gang være en frivillig tilstede fra Kræftens Bekæmpelse. Vi slutter af med sang og kaffe.

Mere

Gratis

Spejderhuset Isflagen, Motion: Andet motionstilbud kl. 12-14

Roverne - Klan Mammut (18 år og opefter)

I 3. Lyngby har vi en roverklan, der hedder Klan Mammut. Her bestemmer og planlægger vi selv alle vores aktiviteter. Det betyder at klanens medlemmer selv har stor indflydelse på årets program.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 12.15-13

Gym Stick-----styrketræning

Gymstick muliggør en effektiv træning af styrke, udholdenhed, bevægelighed og koordination. Det er muligt. at lave mange øvelser for at træne hele kroppen samt målrettet arbejde for enkelte muskelgrupper.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 12.15-13.15

Yoga

Deltagerne på holdene giver udtryk for, at hele kroppen bliver arbejdet godt igennem i et roligt tempo, at de kommer ud i yderstillinger og bliver mere smidige.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Fitness/styrketræning kl. 12.30-13.30

Fitness og styrketræning for seniorer

Der er fokus på mobilitetsøvelser, balance og styrketræning. Det er gratis de første 3 gange. Herefter koster det 50 kr./måneden. Medbring bare tøj du kan svede i og en flaske vand.

Mere

Gratis

Svenskerbroen i Nordby, Motion: Sejlads/roning kl. 14

Sæltur /Robbensafari til sælbankerne nord for Fanø varighed ca. 2 timer. Sejles af: SSM og JK

Med afgang fra og ankomst til Svenskerbroen i Nordby havn, Fanø, sejles en 2 timers tur til sælbankerne nord for Fanø. Husk varmt tøj :). Af sikkerhedsmæssige grunde skal man være selvhjulpet.

Mere

Pris: Voksen/Erwachsene/Adults 200 kr, Børn/Kinder (0 til 12 år) 100 kr

Energicenter Voldparken, Motion: Andet boldspil kl. 14-15

Motionsfloorball for voksne og seniorer

Holdet træner tirsdage og torsdage kl. 14:00-15:00. Bare husk indendørssko, en flaske vand og noget tøj du kan bevæge dig i. Resten sørger vi for :). Har du spørgsmål så kontakt Andreas på andreas@idraet.nu eller 93867474.

Mere

Gratis

Slotssøbadet, Motion: Andet motionstilbud kl. 14.30-15.30

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Farum Lillevang - Slangerupvej P-plads vest, Motion: Løbetræning/jogging kl. 15

Tekniktræning for orienteringsløbere

Om tekniktræningen. Tekniktræningen for medlemmer af nedenstående klubber, der vil blive bedre til at komme hurtigt og sikkert frem til posterne. Inskrution og kortudlevering kl. 17-18. BANER.

Mere

Tønder Sport og FritidsCenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-16

Badminton (kom og vær' med hold)

Vi griner, hygger og får sved på panden. Vi vælger selv om vi har lyst til at spille single eller double. Når du møder op, så har vi en frivillig klar til at tage i mod dig og hjælpe med ind på en bane sammen med de andre.

Mere

Gratis

Malmtoften 5, Motion: Løbetræning/jogging kl. 15.30

Klubtræning 829 - Malmmosen og Næsseslottet

Klubtræning for alle: vi har lette, mellemsvære og svære baner.

Mere

FysioDanmark Hellerup, Motion: Andet motionstilbud kl. 15.30-16.30

Pilates for alle

Træningen består af stræk- og styrkeøvelser. Du får styrket dine muskler, får en bedre kropsholdning, bliver mere smidig og får trænet din balance. Vejrtrækningen er et vigtigt instrument, men vi tager også bolde, elastikker og andre redskaber i brug.

Mere

Gratis

Thurø Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 15.30-16.45

Håndboldtræning U8 - U9

Træning for U8-U9 er fra 15.30 - 16.45. Træning for U6 - U7 er fra 16.30 - 17.30. Træningerne vil have fokus på;. Sammenhold, glæde, fælleskab og udvikling.

Mere

Gratis

Rønbækhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 15.30-17

U9/11 (badminton for børn i 1. 4. klasse)

Medbring indendørstøj og indendørssko.

Mere

Gratis

Vejlby/Risskov Centret, Motion: Andet boldspil kl. 15.30-17

U13-drenge (onsdag)

U13-drengene udgør et spændende mix af cirka 25 spillere bestående af nybegyndere, let øvede og nogle af landets bedste spillere.

Mere

Gratis

Grøndal MultiCenter, Motion: Andet boldspil kl. 15.45-16.45

Basketball for drenge født i 2013 og 2014

På vores børne- og ungdomshold har man dygtige og engagerede trænere som bringer kvalitet til træningen og opmuntrende forældre der bakker op om holdene. Trænerne har individet i centrum.

Mere

Gratis

P-plads ved Hattenæs, Motion: Løbetræning/jogging kl. 16

Træningsløb i Nordskoven

Kom og løb orienteringslø i Silkeborg Nordskov. Der er baner i forskellige længder og sværhedsgrader, så der er noget til alle fra nybegyndere til routinerede. Gratis for klubmedlemmer, 20 kr for løbere fra andre klubber.

Mere

Birgit Dans og Balletskolen, Motion: Danseundervisning kl. 16-16.30

Balletskolen i Næstved: Klassisk ballet fra 4 år

Holdet udbydes af Balletskolen i Næstved v. Birgits Dans. Læs mere her -> https://www.birgitsdans.dk/balletskolen. Underviser er Sofie Blond (mobil 25 12 04 57).

Mere

Gratis