Spring til indhold

Arrangementer

Frydenhøjhallen, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

U15 Drenge - Floorball (mandage)

U15-drengene arbejder seriøst med at blive dygtigere floorball-spillere. Her stilles større krav til at kunne følge taktikken og have fysikken i orden.

Mere

Gratis

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.45

Rollinger (0. 3. klasse) mandage

Tilmeld dig gerne sammen med en ven/veninde. Træningen består af en god blanding af træningslege, selvforsvarsteknikker, og forskellige træningsformer. Mød op i indendørs træningstøj og husk drikkedunk og håndklæde.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.45

Håndbold for U11 piger

På vores U9 pigehold træner årgangene 2012, 2013 og 2014. På holdet lægger vi vægt på fællesskab og håndboldglæde. Alle er velkomne uanset niveau til at prøve at træne med! Vi deltager i DGI-stævner og interne stævner.

Mere

Gratis

Bevægelseslokalet - indgang i skolegården, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.45

Yoga v/Marie

Yoga smidiggør og styrker kroppen samtidigt med at den virker afstressende og spændingsfrigørende. Der arbejdes med dybe og intense stræk, og der bygges op til sværere variationer.

Mere

Gratis

X-trainer, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.50

Spinning - indendørs cykling

Elsker du at følge udviklingen i din træning er Xtrainer som skabt til dig. Alle vores cykler er udstyret med cykelcomputer, der viser træningsdata som watt, kadance, belastning, puls stigningsprocent, hastighed og distance.

Mere

Gratis

Nivåhøjhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 16.45-18

Boksning (Alle niveauer)

Du må gerne prøve vores hold 2 gange inden indmeldelse. Oprettes du som medlem af Karlebo Bokseklub betales der et kontingent på 250,00kr. 2 gane om året. Allerede ved indmeldelsen vil man modtage en opkrævning på kontingent.

Mere

Gratis

Vejlby/Risskov Centret, Motion: Andet boldspil kl. 16.45-18

U17 Bears Academy (man)

Bears Academy U17 er med i den bedste række, som er landsdækkende. Det er et elitehold som har til formål at udvikle talenter til begge ligahold i klubben.

Mere

Gratis

Bagsværd Skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-18

Miniatletik for alle (6-10 år)

Vores træning foregår pt. i hallen på Bagsværd skole. Vi starter hver træning med opvarmning.

Mere

Gratis

Nørremarkshallen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18.15

Fodbold U10 ( Årgang 2014)

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

KulturØen, Motion: Skate/rulleskøjte kl. 16:00-17:00

Fælles skate

Kan du skate? Eller har du lyst til at lære det? Så kom til fælles skate på KulturØ-pladsen, hvor vi har lavet en skate område med ramper. Bliv en del af et fællesskab hvor vi skater sammen og har det sjovt. Det er ligemeget om du er begynder eller øvet.

Mere

Gratis

Horsens Selvforsvar Klub, Motion: Kampsporttræning kl. 17-17.55

Selvforsvar for 8-12 årige (Dragons)

NB: Dragons holdet træner (samme tid) hver mandag og onsdag. På Dragons holdet tager vi udgangspunkt i at støtte eleven til at udvikle Disciplin, Power, Ære og Mod.

Mere

Gratis

Sunds IF, Motion: Fodboldtræning kl. 17-18

Fodbold Årgang 2016

Piger og drenge i årgang 2016 spiller fodbold på vores U7 hold. Træningen er hver mandag fra kl. 17.00 - 18.00. Træningen er 50% leg, 50% fodbold - og 100% sjov. Fodboldstøvler og benskinner er ikke et krav.

Mere

Gratis

Blæsenborghallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Sommerspring fra 7 år

Kom og vær med til en masse sjov, leg, fællesskab og masser af spring. Vi tilpasser efter dit neveau - både for piger og drenge. Esker du at vende på hovedet?

Mere

Gratis

Åstrup Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Zumba fitness

Er for ALLE og du behøver ikke kunne danse. Du skal ikke kunne hverken koreografi eller teknik, men bare danse med på din egen måde. Zumba er effektivt til både vægttab og toning af kroppen.

Mere

Gratis

HEI Tennis, Motion: Ketchersport kl. 17-18

Juniortræning 12-18 år

Træning for alle mellem 6-12 år. Træningen er for alle niveauer, og man er derfor velkommen som både nybegynder eller hvis man har spillet før.

Mere

Gratis

WAP Ringsted, Motion: Ketchersport kl. 17-18

Padel for unge (13 år og op)

Padel er vildt sjovt! I Jystrup IF er der gratis padeltræning for alle unge betalende medlemmer. Vi træner indendørs i WAP Ringsted hver mandag kl 17-18. Kom og vær med - uanset om du har prøvet før, har spillet lidt eller meget.

Mere

Gratis

Ebberup hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Ebberup Lykkeliga

Vi træner håndbold for sjovt, så der er plads til alle. men vi prøver også at lære reglerne så godt som det kan lade sig gøre.

Mere

Gratis

Forum Faaborg, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Mandagstræning - Børn

På vores børnehold har vi fokus på, at børnene i et trygt og sjovt miljø lærer begyndende teknikker såsom slag, spark og kombinationer.

Mere

Gratis

Højstrupvej 5, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17-18

Ungdomsløbetræning

Ungdomsløbeholdet er et hold, der træner på alle niveauer i alderen 12-18 år. Vi udfordrer både kondition, løbeteknik og almen motorik. Der løbes både længere ture i lokalområdet på 30-45 minutter samt intervaller på banen.

Mere

Gratis

Langhøjhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Badminton - Børne sommertræning

Man må gerne prøve at være med et par gange for at prøve badminton. der er også træning onsdag - samme tid og sted.

Mere

Gratis

Klarup Fitness, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17-18

Spinning

Til spinning bliver du udfordret på en hård cykeltime, som måde indeholder længere intervaller, men som også vil have enkelte høj intense intervaller undervejs. Timen er for dig, som ønsker at forbedre din iltoptagelse og dermed din kondition.

Mere

Gratis

Idrætsfabrikken, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Begyndertræning Børn

Mht. beklædning kan man have løst gymnastiktøj, kampsportsdragt eller lignende. Hold øje med info på holdsport.dk.

Mere

Gratis

Gentofte Atletikstadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

GIK Masters - atletik for voksne

GIK Motion har samlet set 2 udbud om ugen. Mandag = Løb, spring eller kast. Onsdag = TrackFit. Træningen bygger på det bedste fra atletikkens verden, og indeholder fokus på de tekniske elementer fra atletikken og TrackFit.

Mere

Gratis

Ungdomhuset i Hellerup, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18.15

Bæver (0. og 1. klasse)

Bæverne arbejder altid under vejledning af voksne ledere. De leger og synger og laver aktiviteter, hvorigennem de lærer noget om spejderarbejde og almene færdigheder. Hos bæverne bruger vi legen som metode til at lære spejderarbejdet at kende.

Mere

Gratis

Biersted Skole, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18.15

Yoga for voksne

Kom til Hatha yoga med de klassiske yogastillinger samt elementer fra Yin-yoga - med dybe stræk samt udfordrende bevægelser og stillinger.

Mere

Gratis

Grøndal MultiCenter, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18.15

Børnehold - Øvede

Træningen er bygget op med let opvarmning med diverse judo relaterede øvelse. Selve træningen er baseret på at ud fra bevægelser og motoriske øvelser at indarbejde basis judoøvelse.

Mere

Gratis

Mariendalshallen, Motion: Andet boldspil kl. 17-18.30

U9 drenge og piger

Hos Frederiksberg og Vanløse Floorballklubber kan du komme og spille floorball, og det lige meget om du er pige eller dreng, ung eller gammel. Træningen er en blanding af leg og sjov, herunder teknisk træning som skud, aflevering samt spiløvelser.

Mere

Gratis

Beachbanerne, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18.30

Teen (U15 og U18)

Teen repræsenterer 2 hold: U15 (11-15 år) og U18 (15-18 år). U15 og U18 er det færdige volleyballspil i sand, som skal udfordre spillerne både teknisk og fysisk.

Mere

Gratis

Midtbyhallen (Tidligere SG hal), Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18.30

Voksenholdet og øvede børn/unge (10+ år)

*.

Mere

Gratis

Lyngby Idrætsby, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18.30

Atletik i Lyngby (8-11 år)

Når du kommer til atletik træning kan du forvente et godt mix mellem leg, teknik og konkurrence. Du vil få mulighed for at prøve alle atletikkens discipliner, og dermed finde ud af hvilke du synes er de sjoveste.

Mere

Gratis