Spring til indhold

Arrangementer

Hvissingehallen, Motion: Andet boldspil kl. 19.30-21.30

Damer

Man dyrker motion sammen med andre. Det er ikke usædvanligt, at man er øm i kroppen de første par uger. Man får også lidt ømme arme, hvis man ikke har spillet før, men det er normalt de første par gange. Vi laver forskellige spilrelaterede øvelser.

Mere

Gratis

Bolbroparken, Motion: Fodboldtræning kl. 19.30-21.30

Senior træning

Odense Badgers seniorafdeling er inde i en rivende udvikling. Vores hold har alle typer af spillere, som er 18 år eller derover. Vægtklassen varierer fra ca. 70 kilo til op mod 140 kilo.

Mere

Gratis

Flintholmhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 19.30-21.30

Gymnastik for voksne (763) - Voksne 18-59 år

Ig voksne ii - åbent hold. Gymnastik for voksne er et hold, hvor voksne kan komme og lege i bløde omgivelser. Der vil være en fælles opvarmning og herefter kan du øve præcist hvad du har lyst til.

Mere

Gratis

Svømmehallen ved DGI-huset Vejle, Motion: Svømmetræning kl. 19.45-20.45

Voksen Crawl

Begynder er for dig, som er tryg i vandet, men aldrig har lært egentlig svømmeteknik. Der tages udgangspunkt i stilarten crawl, men der kan også blive øvet rygcrawl samt brystsvømning og butterfly.

Mere

Gratis

Gundsølillehallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 19.45-21.45

Håndbold dame senior

HUSK at medbringe sportstøj, indendørssko og drikkedunk.

Mere

Gratis

Nibe Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20-21.15

Håndbold Dame senior

Tilmeld gratis prøvetræning: https://motivu.Dk/klubber/703//traeninger/1449?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut. Arrangeret af Nibe Håndboldklub.

Mere

Gratis

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, Motion: Andet motionstilbud kl. 20-21.30

Multisport for kvinder

Kunne du tænke dig et træningsfællesskab, hvor du kan få pulsen op op og have det sjovt med andre kvinder?. Så er Multisport for kvinder i BMI lige noget for dig!

Mere

Gratis

Kalvebod Fælled Skole, Motion: Fodboldtræning kl. 20-21.30

Amerikansk fodbold - U19 og senior

Er du til kontaktsport og savner du et træningsfællesskab? Så se lige her! For hos AFC Ørestaden Spartans har vi en plads til dig. Er du 19 år eller derover så har vi plads til dig på vores seniorhold.

Mere

Gratis

Gyngemosehallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20-21.30

Spring mix 15+

SpringMix. Holdet er for dig der er er over 15 år, evt. lige kommer hjem fra efterskole og vil træne, udvikle og udfordre dig selv som gymnast, samt ønsker at være en del af et socialt og sjovt fællesskab, men ikke for mange gange om ugen.

Mere

Gratis

AB Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20-21.30

Damesenior

Klubbens damesenior hold er aktuelt i holdfællesskab med AB håndbold, et succesfuldt samarbejde, vi er meget glade for. Vi træner i AB hallen og har kampe på GVH's hjemmebane i Bakkegårdshallen. Adresse AB- hallen: Skovdiget 1,.

Mere

Gratis

Gundsølillehallen, Motion: Bordtennis kl. 20-22

Bordtennis seniortræning

Medbring sportstøj og indendørssko. Kontingentet for en sæson (september - april) består af et klubkontingent på kr. 500 samt en øremærket opkrævning på kr. 120 til "ny hal i Gundsølille".

Mere

Gratis

Grønnevang Skole, afd Østervang, Motion: Andet boldspil kl. 20-22

Senior Floorball

Hillerød Floorball stiller hold i Floorball Danmarks serie 1 turnering, hvor vi spiller 5 mod 5 på stor bane (håndboldbane), med keepere i begge ender. Men rolig nu, serie 1 floorball er altså absolut begynder niveau i Floorball Danmarks turneringer.

Mere

Gratis

Valby Idrætspark, Motion: Andet boldspil kl. 20-22

U23

Vi spiller 6 mod 6 på stor bane. Vi hører musik. Henblik på at udvikle tekniske færdigheder og evt. spille turneringer. Vi har staven og mangler bare dig og dine kondisko. Vi træner tirsdag 20.00 - 22.00.

Mere

Gratis

Bierstedhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20-22

Håndbold - Herresenior

God håndboldtræning. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/837//traeninger/8127?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut. Arrangeret af Biersted IF.

Mere

Gratis

Bellahøj Hallerne | Grøndal MultiCenter, Motion: Andet boldspil kl. 20.30-22

Herre 1 FFK (1. div.)

Alliancen KBH er et samarbejde mellem Vanløse Floorball, Frederiksberg Floorball og FFK. Vi har landets største samling af floorballspillere med hold i alle aldersgrupper og på mange niveauer.

Mere

Gratis

Sorø Hallen, Motion: Andet boldspil kl. 20.30-22

Sor if basketball Senior 16+

Her er chancen for at prøve kræfter med basketball, både for dem som har spillet før og dem som er nye. Vi vil introducere en masse nye (og forhåbentlig sjove) øvelser! Det er megasjovt at spille basket - og du får med garanti sved på panden.

Mere

Gratis

Badmintonhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20.30-22

Seniortræning

For trænede seniorspillere der har spillet holdturnering og trænet med senior. Kun runder, ingen træner. Kun tirsdag - torsdag kræver særskilt tilmelding og betaling. Kom og prøv et par gange! Ekstrabetaling:.

Mere

Gratis

Mølholmhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20.30-22

Badminton for Motionister i Mølholmhallen

*. TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING: https://motivu.dk/klubber/13927//traeninger/7675?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut. Arrangeret af Vinding Badminton.

Mere

Gratis

Vesterbro svømmehal, Motion: Andet motionstilbud kl. 21-22

Triatlon svømning relativ nybegynder-Øvet (15+ år)

Husk blot alm. svømmetøj og håndklæde, samt svømmebriller. Har du et digitalur, der kan tåle vand er dette også en god ide, men ikke påkrævet.

Mere

Gratis

Stevnsbadet, Motion: Andet boldspil kl. 21-22

Vandpolo - boldspil for svømmere 15+

Mød op i god tid før træning til omklædning i svømmehallen Stevnsbadet. Der er skabe til rådighed, men tag en taske med til dine værdigenstande. Når du melder dig ind, får du udleveret armbånd til skabet.

Mere

Gratis

Grejsdalshallen, Motion: Fodboldtræning kl. 21-22.15

Futsal for mænd 30-50 år

Vi mødes 8-16 personer for at spille futsal og evt. anden boldsport. Det er en uformel klub, vi er ikke tilmeldt kampe, men spiller for hyggens og motionens skyld. Men vi spiller for at vinde :-).

Mere

Gratis

Frederiksbjerghallerne, Motion: Andet boldspil kl. 21-22.30

Motionist Herrer

Motionistholdet er et holdt bestående af unge som gamle spillere, men fælles er, at alle har spillet før (på hvert deres niveau) og kender til de gængse regler. Vi spiller ingen turneringskampe, men giver den gas, når vi er i hallen.

Mere

Gratis

Willumsens Museum, Motion: Andet motionstilbud 09:00-10:00

Kunst, krop og yoga

Kom med til en times blid Hatha-yoga i udstillingssalene blandt Willumsens kunst. Louise fra Lo-Yoga guider dig kyndigt igennem sessionen, og alle er velkomne til at være med. Medbring blot en måtte og behageligt tøj. Efterfølgende er der mulighed for at.

Mere

Pris: 125 kr

Raa Billardklub, Motion: Andet motionstilbud 09:00-11.00

Prøv billard for en dag

RAA billardklub inviterer aktive 60+ til en uforpligtende dag, hvor du kan prøve at spille billard for en dag. Der vil være instruktører til stede, så kendskab til billard er ikke nogen nødvendighed. Vi spiller Skomager, keglebillard, carambole, 5-kegler.

Mere

Gratis

Christiansgave, Motion: Vandretur/stavgang 10:00 - 11:00

Fodslaw - onsdagstur

Turen varer 1 time i moderat tempo.

Mere

Gratis

Haverslevhallen, Motion: Danseundervisning 12:00 - 17.00

Julefrokost og Seniordans

Klub Seniordans Himmerland arrangerer Julefrokost i festlokalet v/ Haverslev Hallen Lækker mad, sang og seniordans Det bliver festligt! Mød glad og gerne op og kom i julestemning.

Mere

Pris: Medlem. 235, - kr øvrige 260, - kr

Kernen, Motion: Danseundervisning 16:30 - 17:30

Tango

Kom og dans og lær tango for begyndere onsdage kl. 16.30-17.30. Du behøver ikke at have en dansepartner for at være med.

Mere

Pris: 75 kr

INSP!, Motion: Andet motionstilbud 17:00 - 18:30

Drop-In Hatha Yoga

Vi skal lave Hatha Yoga i 1½ time sammen, hvor de sidste ca. 10-15 minutter bliver en guided afslapning (Yoga Nidra). Hatha Yoga er en type yoga, hvor man holder stillingerne (asanas) i længere tid og uden flow og vi tager en del hvilepauser.

Mere

Gratis

Kernen, Motion: Danseundervisning 19:00 - 20:00

Salsa

Kom og dans og lær salsa for begyndere onsdage kl. 19-20. Du behøver ikke at have en dansepartner for at være med.

Mere

Pris: 75 kr

Emdrup svømmehal, Motion: Andet motionstilbud kl. 06.15-07.15 & 07.05-08

Triatlon svømning relativ nybegynder-Øvet (15+ år)

Husk blot alm. svømmetøj og håndklæde, samt svømmebriller. Har du et digitalur, der kan tåle vand er dette også en god ide, men ikke påkrævet.

Mere

Gratis