Spring til indhold

Arrangementer

Bierstedhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20-22

Badminton - motionist

Træningen foregår uden træner tilknyttet. Der spilles primært double/mix-double kampe blandet mellem veteraner, motionister og seniorspillere. Der er dog også mulighed for singlekampe. Der stilles hver sæson op til holdturneringer.

Mere

Gratis

Utterslev Skole Idrætshal,, Motion: Andet boldspil kl. 20-22

Men's Team 2 (Intermediate)

This team is for men who have played before for many years and have an understanding of the game. There is a great coach on the team who can work with you on your fundamentals and also sets up plays for the team.

Mere

Gratis

Nørresundby Gymnasium og HF, Motion: Andet motionstilbud kl. 20-22

Prøvetræning 16 +

Er du "gammel" Cheerleader, der savner sporten,. Er du ny inden for sporten og har lyst til at prøve kræfter med en fed holdsport. så har vi et tilbud til dem over 16 år. som i øjeblikket er et hold med begge køn, der træner to gange om ugen.

Mere

Gratis

Søndermarkshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20.15-22.15

Fleksi-fjer

Tøj du kan bevæge dig i, indendørssko og en god portion humor - så er du godt rustet til et par hyggelige timer.

Mere

Gratis

Ådalens Skole, afd. nord, Motion: Andet boldspil kl. 20.15-22.15

Umix 23

Umix23 er et mix hold, som er under udvikling. Ligesom alle vores andre ungdomshold, så er det et relativt nyt hold. Niveauet spænder fra begynder til øvede.

Mere

Gratis

Ådalens Skole, afd. nord, Motion: Andet boldspil kl. 20.15-22.15

Mix 1 - semior

Niveauet er godt og ret stabilt. Alle kender til opstilling, system og grundslag og -teknikker. Mix 1 er et hold, hvor vi selvfølgelig skal have det sjovt, men også et hold, hvor der er krav til, at man som spiller har lyst til at blive bedre.

Mere

Gratis

Thyregod Fritidscenter og Badeland, Motion: Svømmetræning kl. 20.30-21.30

Aqua Fitness

Er træning i vand på løbebånd, multimaskiner og spinning cykler. Træningen udnytter opdriften i vandet og er derfor meget skånsom for sener, led og muskler.

Mere

Gratis

Skovlund-Ansager Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20.30-21.55

Håndboldtræning i SA HK

Har du lyst til at spille håndbold på Elite- eller motionsniveau så er du hjertelig velkommen, vi har et hold der passer til dig.

Mere

Gratis

Frydenhøjhallen, Motion: Andet boldspil kl. 20.30-22

Motionsholdet er holdet for ALLE (floorball)

Motionsholdet er holdet for ALLE, der har lyst til at prøve kræfter med floorball.

Mere

Gratis

Søhus Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 20.30-22

Herre 2. division - Softball for alle

Kunne du lide at spille rundbold i skolen?. Softball er i princippet avanceret rundbold og minder meget om baseball. Vi træner både udendørs og indendørs.

Mere

Gratis

Marselisborg Gymnasium, Motion: Andet boldspil kl. 21-22.30

U19 Drenge (årgang 05-06)

U19 er klubbens nyeste hold. Vi forsøger at forbinde ungdoms basket med seniorrækkerne. Der er en ugenligt træning kun for U19 og en hvor der trænes med H2, som spiller i 2. division. Mød op i sportstøj og indendørssko.

Mere

Gratis

Frederiksbjerghallerne, Motion: Andet boldspil kl. 21-22.30

H4 Serie 1 Herrer

Vi er en samling af erfarne spillere og spillere, der først har opdaget sporten senere i livet. Men vi har nogle ting til fælles: Vi giver, hvad vi har, og vi går op i det.

Mere

Gratis

Frederiksberg-Hallerne, Motion: Andet motionstilbud kl. 21-22.30

Håndbold (Herre senior)

Vi træner mandag og onsdag hver uge. Sæsonen er lige gået i gang, men der er stadig fin mulighed for at komme med på holdet. Kontingent pr. år er 2.200 kr., 1.800 kr. for studerende. Husk at medbringe indendørs sportstøj og -sko.

Mere

Gratis

Frederiksbjerghallerne, Motion: Andet boldspil kl. 21-22.30

H3 2.Div Herrer

Et relativt nyt og ungt hold i AGF. Holdet er centreret omkring en gruppe spillere, der har spillet ungdomsbasketball sammen. Der er træning én gang om ugen. Mød op i sportstøj og indendørssko. Læs evt. mere på vores hjemmeside.

Mere

Gratis

Rosendalcentret, Motion: Danseundervisning kl. 9.30-11.30

Senior dans kom og vær med

Kontakt Else Ravnholt tlf.: 22 26 68 00.

Mere

Entré

Hotel Hornbækhus, Motion: Løbetræning/jogging 09:00 - 10.00

Løbeklub

ALLE er velkomne, om du har løbet din 25. marathon eller først lige er nået op på de 3 km uden at holde pause.

Mere

Gratis

Hotel Hornbækhus, Motion: Andet motionstilbud 09:00 - 10:00

Yoga på Hornbækhus

Kom til yoga på Hornbækhus som du er, nyvågnet med morgenhår og begynd dagen med os. Timen er for alle både den mere trænede yogi og nybegynderen.

Mere

Pris: 50 kr

Raa Billardklub, Motion: Andet motionstilbud 11:00-13.00

Prøv billard for en dag

RAA billardklub inviterer aktive 60+ til en uforpligtende dag, hvor du kan prøve at spille billard for en dag. Der vil være instruktører til stede, så kendskab til billard er ikke nogen nødvendighed. Vi spiller Skomager, keglebillard, carambole, 5-kegler.

Mere

Gratis

Stabelpladsen for enden af Skovvej, Motion: Vandretur/stavgang 14:00-15:30

Naturvandring ved Rold Skov

Gåtur i det sydlige Rold Skov med naturvejleder Mette Ósman, som fortæller om naturen i området. Tag kurven med og saml kogler, mos med mere til årets juledekoration. Tilmelding senest den 20. november: skriv til patrt@mariagerfjord.dk.

Mere

Gratis

Ejegodhallen, Motion: Andet boldspil 14:45 - 15:45

Gå-fodbold for mænd i Ejegodhallen

Gå-fodbold for mænd har indtil nu været en stor succes på boldbanerne ved Nykøbing FC. Koldere vejr står for døren, så derfor flyttes det nye motionstilbud for mænd til Ejegodhallen.

Mere

Gratis

Nørrebrohallen, Motion: Andet boldspil kl. 06.50-07.50

Zwish Early Bird - Nørrebro

Zwish Early Bird er et elite morgentræningsprogram for ambitiøse unge der ønsker at træne mere. Vores morgentræninger er baseret på udvikling af individuelle skills med fokus på skud, ball handling, passing og footwork.

Mere

Gratis

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud kl. 08-08.45

Hensyntagende vandgymnastik

Har du udfordring med leddegigt, muskelsmerter eller overvægt - så er det holdet for dig. NB bassinet er 34 grader varmt. se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=CgZHVsFufj4.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 08-11

Træningscenter

Mulighed for træning af hele kroppen på div. træningsredskaber, styrketræning- og kredsløbsmaskiner. Cirkeltræning giver dig mulighed for at komme hele kroppen igennem via egen vægt både mht. kredsløb og styrke. Man kan vælge fra og til.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 08.30-09.30

Morgengymnastik

Kom og få godt gang i hele kroppen med fejesving, puls- og styrketræning. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=N4PVwMb-MsQ. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Bevægelseslokalet - indgang i skolegården, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Yoga v/Marie

Yoga smidiggør og styrker kroppen samtidigt med at den virker afstressende og spændingsfrigørende. Der arbejdes med dybe og intense stræk, og der bygges op til sværere variationer.

Mere

Gratis

Pulzion (KFUM Hallerne), Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Motionsgymnastik

Har du lyst til at få rørt hele kroppen og få sved på panden, så er disse timer noget for dig. En gymnastiktime med højt humør og dejlig inspirerende musik. Men pas på, - du bliver hurtig afhængig !!!

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Pilates

Er en træningsform med focus på at styrke kroppens centrum, hvorfra alle bevægelser udgår. Ved kroppens centrum forstås mave og ryg.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

Pilates

Træningsform med fokus på at styrke kroppens centrum, hvorfra alle bevægelser udgår. Ved kroppens centrum forstås mave og ryg. Øvelserne, der foregår på måtten med kroppen som vægt, forbedrer stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i muskelkorsettet.

Mere

Gratis

BTI Tennis, Klubhuset, Motion: Ketchersport kl. 09-10.30

Seniortræning for nybegyndere og øvede

Kom og prøv om tennis er noget for dig. Mød bare op - vi har ketsjer du kan låne. Vi træner torsdag kl. 09:00 - 10:30, første gang den 4. maj.

Mere

Gratis

Grøndal MultiCenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-11

Seniorstacking

Her træner vi sportstacking på en differentieret måde så alle kan kan komme ind på holdet, og være med., Formål er at alle kan være med de forudsætninger man har. Vi træner I ca 2 timer, med plads til pauser og en kop kaffe/te.

Mere

Gratis