Spring til indhold

Arrangementer

Svogerslev Sognegård, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10

Gåtur fra sognegården

Vi går hver onsdag kl. 10.00. Vi går en times tid i det tempo, der passer os og med god afstand. Alle kan være med. Mød blot op ved sognegården. Tilmelding ikke nødvendig. Gåturen slutter ved sognegården, hvor der er kaffe på kanden.

Mere

Mølholmbadet, Motion: Svømmetræning kl. 10-10.45

Fra vandskræk til vandglad - for kvinder

Her er holdet for dig som er bange for eller utryg ved at komme vand. Vi skal have det sjovt sammen og lave øvelser som gør, at du bliver tryg ved at være i vandet.

Mere

Gratis

KB, Motion: Andet boldspil kl. 10-11

Senior floorball

Kom som du er - vi har plads til dig! Med eller uden tilmelding, selvom vi selvfølgelig foretrækker at vide hvor mange der kommer hver gang :).

Mere

Gratis

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Kom til formiddags spinning

Formiddags og barselsspinning på onsdag kl. 10. Vi prøver at starte et formiddagshold op om onsdagen for jer, der er hjemme om formiddagen, møder sent, er på barsel eller har flex tider på arbejde.

Mere

Gratis

Blovstrød Løverne, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Løb eller walk onsdage, så alle kan være med

Dyrk motionsløb hos Blovstrød Løverne - kom i god form og få del i de fælles oplevelser som vi har på hold 8. Når du kommer til prøvetræning, skal du holde øje med trænerne der har nummeret 8 på ryggen. Men vi holder øje med dig.

Mere

Gratis

Kollektivhuset "Sophie Amalie Gården", Motion: Fitness/styrketræning kl. 10-11.10

Senior Fitness

Hold 238324 Senior Fitness på Sophie Amalie Gården er for dig der bor på Sophie Amalie Gården eller i nærområdet, og som har brug for at gå på et specialhold.

Mere

Gratis

Jerne Sognehus, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-11.30

Kom, lad os gå

Vi mødes hver onsdag - hele året - kl. 10.00 foran Jerne Sognehus til en frisk gåtur på 1 time. Efterfølgende er der kaffe og te foran Sognehuset. Der er ingen tilmelding, og alle er velkomne!

Mere

DGI-huset, Vejle, Motion: Fodboldtræning kl. 10-11.30

Indendørs fodbold

Vi spiller fodbold på hyggeplan, og alle, der er med på fair play, er velkommen. Der er mulighed for omklædning og bad. Vi medbringer alle rekvisitter - du skal blot møde op i behageligt tøj og indendørssko, egnet til aktiviteten.

Mere

Gratis

Curlinghallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Senior+ træning hver mandag/onsdag

Er du en aktiv senior, der mangler en hyggelig aktivitet, hvor du kan møde nye mennesker? Så kom og prøv curling ! Kontakt os på hcc@hcc.dk for at høre mere.

Mere

Gratis

Petanque banerne, Motion: Andet boldspil kl. 10-12

Petanque

Kolding KFUM Senioridræt er er forening for senior der kan være aktive om dagen. Alle kan deltage og der lægges stor vægt på det sociale, så der er altid kaffepause. Der er kugle at spille med, så sørg for påklædning der passer til vejret.

Mere

Gratis

HGI Hillerød Bordtennis, Motion: Bordtennis kl. 10-12

Hold 60+: Seniorer

Husk indedørssko, shorts og T-shirt (ikke hvid).

Mere

Gratis

Badmintonklubben af 1937, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

60+ Badminton, Onsdag formiddag, alle niveauer

Senior 60+ badminton i dagtimerne. Senior 60+ retter sig særligt mod pensionister, som gerne vil holde sig i form og spille badminton med jævnaldrende i dagtimerne, og modne spillere med fleksible arbejdstider.

Mere

Gratis

Nivåhøjhallen, Motion: Bordtennis kl. 10-12

Bat & Boks

Mulighed for at spille bordtennis og bokse på sandsæk. Du må gerne prøve vores hold 2 gange inden indmeldelse. Du må gerne prøve vores hold 2 gange inden indmeldelse.

Mere

Gratis

Valby Badminton Clubs Hal, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Badminton 60+ Valby

Nu slår Valby Badminton Club dørene op for 60+ Badminton. Vi tilbyder nu 60+ Badminton for dem der ikke længere er aktive på arbejdsmarkedet, eller måske trapper ned for arbejdslivet. Det foregår i vores skønne hal.

Mere

Gratis

Badmintonhallen, Motion: Ketchersport kl. 10-13

Badminton

Alle kan deltage og du behøver ikke at medbringe nogen "makker". Ketsjer og bolde stilles gratis til rådighed. Der er drop-in i tidsrummet fra 10:00-13:00. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=hCVe08x7O7s.

Mere

Gratis

Arena Syd - Vamdrup Kultur & Fritidscenter, Motion: Danseundervisning kl. 10.15-11.15

Let's Dance

Ved brug af den skønne musik sammen med enkelte dansetrin kommer forbrændingen i vejret og kroppen fyldes med energi - samtidig med at det er sjovt og nemt at lære- Alle kan være med - unge som ældre, mænd og kvinder.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 10.15-11.15

Funktionel styrketræning

Funktionel træning fokuserer på naturlige bevægelser, som den menneskelige krop allerede er skabt til at lave. Bevægelser som at løfte, trække, rotere eller skubbe, er bevægelser som vi allerede laver, eller kan få brug for i dagligdagen.

Mere

Gratis

Vindinghallen - og Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 10.15-11.45

Trim din golfform

Du kan holde din smidighed og styrke vedlige hen over vinteren, så du er klar til de første slag på golfbanen til foråret. Vi træner 1 time og slutter af med golf-fif og hygge i cafeteriaet.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10.30-11.30

Rygtræning på stor bold

Har du udfordringer med din ryg, eller ønsker du blot at styrke din ryg og forebygge skader - så er dette holdet. Træningen udføres bedst med bare fødder eller pilates-sokker. Sidste onsdag i hver måned foregår træningen som cirkeltræning.

Mere

Gratis

Føtex Albertslund, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Damgårdshaves Gåhold

Tåstrup Røjlegrøften.

Mere

Gratis

Forum Horsens, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Juelsminde i december

DVL Horsens inviterer på vandretur til Juelsminde i december. ONSDAG 06/12, 9 km. Turledere Hans Højland Bodil Højland Tlf: 27591014 Mødested P. plads ved Juelsminde Naturlegepark kl. 1030.

Mere

Pris: 20 kr

Forum Horsens, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Skovene ved Snaptun og de flotte avlsbygninger ved Jensgård

DVL Horsens inviterer på en vandretur til Skovene ved Snaptun og de flotte avlsbygninger ved Jensgård. ONSDAG 06/12, 10 km. Turledere Iris Francek Tlf: 22497328 Merete Madsen Tlf: 28933303 Mødested Havnevej 20, 7130 Juelsminde kol. 1030.

Mere

Pris: 20 kr

K.B. Hallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 11-11.30

Personlig træning

KBs formiddagskontingent henvender sig til personer i alderen 50+ år og koster kr. 1200 for et helt år. Som formiddagsmedlem får du adgang i morgen- og formiddagstimerne til følgende: Badmintonhallen,.

Mere

Gratis

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-11.45

Hensyntagende vandgymnastik for kvinder

Har du udfordring med leddegigt, muskelsmerter eller overvægt - så er det holdet for dig. NB bassinet er 34 grader varmt. Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=f8xSUY8TOW0.

Mere

Gratis

ManuVision Huset, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 11-12

Rytmisk bevægelse - Onsdag kl 11-12

På dette hold er der fokus på bevægelsesglæde og på at bevæge kroppen i dens naturlige bevægelsesmønstre. Vi laver funktionel træning, der giver os den styrke i musklerne som skal bruges i hverdagens udfordringer.

Mere

Gratis

KongeåBadet, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Andet boldspil kl. 11-12

Volleyball for voksne og seniorer

Tilpasset volleyballtræning med fokus på hygge, sved på panden og socialt samvær. Vi træner hver onsdag kl. 11-12 i EnergiCenter Voldparken hallen - Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj. Sæsonen kører fra August til september.

Mere

Gratis

Avedøre Idrætscenter, Motion: Andet boldspil kl. 11-12

Formiddagsfloorball for seniorer og voksne (+65)

Floorballhold for ældre motionister (65+), hvor fokus er på at få rørt sig, få pulsen lidt op og hygge sig sammen.

Mere

Gratis

Gigtskolen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 11-12.30

Senior Fitness - med gangredskaber

Hold 238240 Senior fitness - med gangredskaber - er for dig, som i dagligdagen er afhængig af en form for gangredskab fx. rollator.

Mere

Gratis

Grøndal MultiCenter, Motion: Bordtennis kl. 11-13

60+ træning

Til denne træning køre vi alle grundteknikkerne igennem. Hvordan holder man på battet, hvordan står man ved bordet.

Mere

Gratis