Spring til indhold

Arrangementer

Søndermarkshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.15-18.15

Ungdom Niveau 2 (Let øvede)

Meld dig til her på siden og mød op i Søndermarkshallen i Give mandag 16.15 eller onsdag 17.15 og hyg dig med alle de andre. Hav gerne en drikkedunk med, indendørssko og tøj på du kan bevæge dig i og en smule godt humør :).

Mere

Gratis

Lyngby Idrætsby, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.15-18.15

Trackfit for kvinder og mænd (30+)

Trackfit er udendørs træning, hvor man uafhængigt af færdigheder og. fysisk form kan være med i fællesskabet. Fokus i Trackfit er på funktionel træning, som er træning der gør dig. sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende.

Mere

Gratis

Nørremarkshallen, Motion: Fodboldtræning kl. 17.15-18.15

Fodbold U8 ( Årgang 2016)

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

Hammerum Hallen - Hammerum Stadion, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17.15-18.15

Turbo 1 drenge

"Hvad er fedt? Turbo 1!". Er du klar til at lære at stå på hænder, lave kolbøtter, vejrmøller og gymnastik til musik og vildt gang i gymnastiksalen?

Mere

Gratis

Vejle midtbyskole, Motion: Danseundervisning kl. 17.15-18.30

Hyggeholdet (Mellemøvet)

Hyggeholdet er for dig, som danset i mindst 3 sæsoner. Du kan alle grundtrin. Holdet henvender sig primært til dansere, som bare vil hygge sig med dansen.

Mere

Gratis

Tommerup Boldklub, Motion: Fodboldtræning kl. 17.15-18.30

Fodbold for U11-U12 Drenge

Du får lov til at opleve en sjov træning, med andre jævnaldrende spillere. Der er stor fokus på at træningen er sjov og udviklende. Du skal selv medbringe sko, du kan spille i. Meget gerne fodboldstøvler, hvis du har det.

Mere

Gratis

Rudegård Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 17.15-18.45

Fodboldtræning for drenge (årgang 2015)

Kom til hyggelig fodboldtræning for drenge fra årgang 2015, hvor der er fokus på fællesskab og fodboldudvikling.

Mere

Gratis

Kampsportens Hus, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.15-18.45

Taekwondo - Ungdom 12-17 år

Taekwondo for alle niveauer. Henvend jer i recptionen på 2. sal, når I ankommer. For at deltage i prøvetræning er det vigtigt at komme til tiden - helst et kvarter før start.

Mere

Gratis

Kong Frederik IX hallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17.20-18.20

Turbo gymnastik Nørrebro 5-6 år

Holdet er for de større børn på 5-6 år, som er modige og friske! Vi skal lege fangelege, lave udfordrende redskabsbaner hvor vi øver os i både tigerspring, høje hop, kolbøtter, vejrmøller og måske araberspring!

Mere

Gratis

Glyngøre Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30

Springmix 2 ( 3. klasse og opefter

Gennem sjov leg og gymnastiske øvelser udvikle børnenes motoriske færdigheder indenfor springgymnastik. Arrangeret af Glyngøre Idrætsforening, Glyngøre hallen.

Mere

Jet Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30

Tonserne

Vi vil have stort fokus på nogle af grundbevægelserne i basis springene. Børnene kommer til at arbejde med håndstand, kolbøtter, vejrmøller, kraftspring og meget mere.

Mere

Stevnsbadet, Motion: Svømmetræning kl. 17.30-18

Barn med voksen - Tilvænning 3-5 år

Brusebad før iklædning af badetøj. Armbånd til lås af skab udleveres efter tilmelding til holdet. Voksen med i vandet.

Mere

Gratis

Svendborg Svømmehal, Motion: Svømmetræning kl. 17.30-18

Svømning for Teens

Kom og vær med til en helt ny måde at svømme på. Dette er for dig som godt kan lide at svømme, men ikke har lyst til konkurrence. Her vil være forskellige aqua challenge, spring og du kan lære alle svømme discipliner.

Mere

Gratis

Granly Hockey Arena, Motion: Skøjteløb kl. 17.30-18.15

Skøjteskole Onsdag

Skøjteskolen træner Mandag og Onsdag kl. 17:30-18.15, man vælger selv, om man ønsker at træne mandag, Onsdag eller begge dage. Det er vigtigt at medbringe handsker og varmt tøj, som man kan bevæge sig i.

Mere

Gratis

Lundtofte Skole, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17.30-18.20

Krudtuglerne 4 - 5 år

Skal du til gymnastik første gang uden mor eller far? så er Krudtuglerne noget for dig. Som krudtugle skal vi have det sjovt, mens vi leger, danser og lærer en masse basisgymnastik og motorik elementer. På vores hold vil der være plads til alle.

Mere

Gratis

Bülowsvejhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 17.30-18.30

Frederiksberg Aikido Junior

Ansvar skal trænes ind. Børn skal have øvet sig, før det bliver naturligt at få pålagt ansvar. Men det kan være svært at lære et barn ansvar hvis barnet springer fra det ene til det andet når tålmodigheden slipper op. Børn vil som regel en masse ting.

Mere

Gratis

Odense Klatrehal, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-18.30

Klatring for begynderer - introkursus

OBS: Man behøver ikke tilmelde sig her, man møder bare op lidt før vi starter 17.30. Et introkursus er grundlaget for at begynde med at klatre. Vi starter med undervisning i udstyr og sikkerhed hvorefter vi klatrer på op til 15 m høje væge.

Mere

Gratis

Maribo Gymnasium, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.30-18.30

Fitnessdans og Styrke

Du kan max. prøve 1 gange gratis. Walk-in. pr gang kr. 35,00 som betales på mobil nr. 70681. Fitnessdans og Styrke. Kom og dans til mange forskellige rytmer - uden hop og vrid, men vi skal nok få rørt os.

Mere

Gratis

Auning Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-18.30

Onsdagstræning 17.30 - 18.30

Alle er velkommen uanset om man er ny eller erfaren spiller.

Mere

Gratis

Karise Hallen, Motion: Danseundervisning kl. 17.30-18.30

HitFit Dance - for alle

Hit Fit Dance er for alle der elsker at danse og bringe din træning til et helt nyt niveau. Din krop, Dit humør, Din danseglæde og din kondition vi elske denne træningsform.

Mere

Gratis

Kedelhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 17.30-18.30

Karate, børnehold

Du behøver ikke købe en karate gi før du ved om det er noget for dig. Start i alm. træningstøj, som kan bevæge dig i. Husk vi træner med bare fødder (ingen sko i Do-jo'en).

Mere

Gratis

Skalbjerg gl. Skole, gymnastiksalen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 17.30-18.30

Funktionel træning

Cirkeltræning i gymnastiksalen udfordrer dig og giver dig styrke, kondition og udholdenhed som ingen anden motionsform. Du presser dig selv ved hele tiden at sætte nye mål, og du mærker hurtigt resultaterne ved den rå powertræning.

Mere

Gratis

Bakkegårdshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-18.30

U10/11 Piger

Vi er en mindre håndboldklub i Gentofte Kommune. Vi spiller i Bakkegårdshallen ved Bakkegårdsskolen i Vangede. Vi lægger vægt på det sociale og det vigtigste for os er - at der er plads til alle.

Mere

Gratis

Kirke Hyllinge Stadion, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17.30-18.30

Fælles træning for løberne (alle niveauer)

Klubbens værdier: Vi er en klub med højt til loftet, hvor der er plads til alle. Uanset om du er til løb eller Powerwalk og uanset dit niveau, er der også plads til dig.

Mere

Gratis

Gl. Valbyhal, Motion: Andet boldspil kl. 17.30-19

Floorball for drenge U11

U11 træner både mandage, onsdage og fredage. De er med i turneringen og der spilles på mellembane. Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i, indendørssko og drikkedunk. vi træner ikke i københavns kommunes skoleferier.

Mere

Gratis

Avedøre Idrætscenter, Motion: Andet boldspil kl. 17.30-19

U15 Drenge - Floorball (onsdage)

U15-drengene arbejder seriøst med at blive dygtigere floorball-spillere. Her stilles større krav til at kunne følge taktikken og have fysikken i orden.

Mere

Gratis

Hellerup Fægte-Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Fægtning fra 12 til 17 år - Ungdomshold

Fedt, at du har valgt at prøve fægtning. Fægtning er en sjov sportsgren med masser action, spænding og godt kammeratskab. Du kan fægte kampe, så snart du har lyst - også allerede første gang.

Mere

Gratis

Spejderhuset Isflagen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Bæverne (0. 1. Klasse)

Hos bæverne er vi en flok unge ledere, som synes at det er sjovt at lege, lære og snakke med børnene. Vi arbejder altid på at skabe et godt fællesskab mellem ledere og spejdere. Hos bæverne benytter vi masser af temarammer og bruger vores fantasi.

Mere

Gratis

Tennis Klubhuset, Motion: Ketchersport kl. 17.30-19

Prøvetræning for nybegyndere eller letøvede

Er du nysgerrig og ny på tennis eller har lidt erfaring med det, og ønsker at lære det gennem træning, samtidigt med at man har det rigtig sjovt, så er Esbjerg Tennis Klub det rette sted for dig!

Mere

Gratis

Jægersborg Boldklub, Motion: Fodboldtræning kl. 17.30-19

Pigefodbold årgang 2006-2007 (U18)

Sjov fodboldtræning for piger fra let øvede til øvede - vi arbejder med individualiseret træning, så alle lærer noget hver gang. Alle er velkomne og kan nemt være med i træningen.

Mere

Gratis