Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.

Arrangementer

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.45

Rollinger (0. 3. klasse) mandage

Tilmeld dig gerne sammen med en ven/veninde. Træningen består af en god blanding af træningslege, selvforsvarsteknikker, og forskellige træningsformer. Mød op i indendørs træningstøj og husk drikkedunk og håndklæde.

Mere

Gratis

Bevægelseslokalet - indgang i skolegården, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.45

Yoga v/Marie

Yoga smidiggør og styrker kroppen samtidigt med at den virker afstressende og spændingsfrigørende. Der arbejdes med dybe og intense stræk, og der bygges op til sværere variationer.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-17.45

Håndbold for U11 piger

På vores U9 pigehold træner årgangene 2012, 2013 og 2014. På holdet lægger vi vægt på fællesskab og håndboldglæde. Alle er velkomne uanset niveau til at prøve at træne med! Vi deltager i DGI-stævner og interne stævner.

Mere

Gratis

X-trainer, Motion: Fitness/styrketræning kl. 16.45-17.50

Spinning

Elsker du at følge udviklingen i din træning er Xtrainer som skabt til dig. Alle vores cykler er udstyret med cykelcomputer, der viser træningsdata som watt, kadance, belastning, puls stigningsprocent, hastighed og distance.

Mere

Gratis

Biersted Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18

Fodboldtræning U13 drenge

Dette er et fælleshold for drenge årgang 2011 fra Biersted, Nørhalne og Vadum. der trænes på skift to uger i hver by - der er træning både mandag og torsdag. Uge 33-34 i Biersted. uge 35-36 i Vadum. uge 37-38 i Nørhalne.

Mere

Gratis

Biersted Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18

Fodbold - U11

Fodbold og sammenhold. Der trænes mandag og onsdag 16.45 -18.00. Fælleshold for Biersted, Nørhalne og Vadum. 3 hold tilmeldt turnering. Månedlig fællestræning.

Mere

Gratis

Vejle Taekwondo Center, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-18

Børn begynder træning

Taekwondo træningen foregår i vores specielle dragt som hedder en dobog, men til prøvetræningen er det fint bare at møde op i almindeligt træningstøj.

Mere

Gratis

Brædstrup Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.45-18

U11 - Drenge (Årgang 2012-2013)

Træningen begynder og blive mere fysisk, taktisk og teknisk - men stadig med det sociale og humøret i fokus! Alle kan være med, så vær ikke bange for at prøve en træning af uanset niveau. Vi ses!

Mere

Gratis

Nivåhøjhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 16.45-18

Boksning (Alle niveauer)

Du må gerne prøve vores hold 2 gange inden indmeldelse. Oprettes du som medlem af Karlebo Bokseklub betales der et kontingent på 250,00kr. 2 gane om året. Allerede ved indmeldelsen vil man modtage en opkrævning på kontingent.

Mere

Gratis

Nørremarkshallen, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18.15

Fodbold U10 ( Årgang 2014)

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

Tommerup Boldklub, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-18.15

Fodbold for U14 Drenge

Du får lov til at opleve en sjov træning, med andre jævnaldrende spillere. Der er stor fokus på at træningen er sjov og udviklende. Du skal selv medbringe sko, du kan spille i. Meget gerne fodboldstøvler, hvis du har det.

Mere

Gratis

Aarby Fritidscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 17

Kids/ Teen volley Aarby

Kom og prøv volley med et hygeligt hold! Alle niveauer er velkomne. Klasse 3 - 10. Arrangeret af Aarby unge volley training.

Mere

Åstrup Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17

Yoga i Åstrup Fitness

Yoga er for ALLE. Der ligges fokus på Hatha Yoga og gennemgås grundlæggende yoga stillinger, samt guidet afslapning og meditation. Medbring et lille tæppe eller en trøje. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen yoga måtte.

Mere

Åstrup Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17

Zumba i Åstrup Fitness, Grenaa

Zumba Fitness er for ALLE og du behøver ikke kunne danse. Du skal ikke kunne hverken koreografi eller teknik, men bare danse med på din egen måde. Zumba er effektivt til både vægttab og toning af kroppen. Samtidig er det sjovt, mens du får pulsen op.

Mere

Kolding Orienterings Klub, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17-18

Løbetræning

Vi løber mandag og onsdag klokken 17 samt lørdag klokken 10 fra Bøgelund, Bramdrup. Skovvej 40. Kom i god tid - vi starter præcis. Du kan deltage 3-4 gange før du melder dig ind i klubben. Lavt kontingent - 300 kroner for et kalenderår.

Mere

Gratis

Østbo 103, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Thaiboksning for voksne

Hos os træner vi alle sammen, uanset erfaring, niveau og køn. Thaiboksning er en kontaktsport, og træningen består af forskellige teknikker og kombinationer, samt konditions- og styrketræning parvis med fuldt udstyr og på slå- eller sparkepuder.

Mere

Gratis

Sorø Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Sor if eagles Cheerleading Tiny

Tiny er et Cheerleaderhold for drenge og piger fra 3 til 8 år. Træningen er præget af indlæring gennem leg. Vi skal have det sjovt, og være søde ved hinanden, så vi får et godt sammenhold.

Mere

Gratis

Åstrup Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Zumba fitness

Er for ALLE og du behøver ikke kunne danse. Du skal ikke kunne hverken koreografi eller teknik, men bare danse med på din egen måde. Zumba er effektivt til både vægttab og toning af kroppen.

Mere

Gratis

Gladsaxe Idrætshaller, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 17-18

Springbandit 6-9 år (1401)

Holdet er for dig der går i børnehaveklasse, 1. og 2. Klasse. Træningen. Vi tager drengenes ideer til os og laver gerne noget nyt, vildt og lidt farligt.

Mere

Gratis

Langhøjhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Badminton - Børne sommertræning

Man må gerne prøve at være med et par gange for at prøve badminton. der er også træning onsdag - samme tid og sted.

Mere

Gratis

Højstrupvej 5, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17-18

Ungdomsløbetræning

Ungdomsløbeholdet er et hold, der træner på alle niveauer i alderen 12-18 år. Vi udfordrer både kondition, løbeteknik og almen motorik. Der løbes både længere ture i lokalområdet på 30-45 minutter samt intervaller på banen.

Mere

Gratis

Taifu, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Børnehold for begyndere 6-15 år

Holdet er for alle børn, som er fyldt 6 år. her lærer børn grundlæggende karate under individuelle hensyn. børn opnår bedre selvvværd og selvtillid gennem karatetræning.

Mere

Gratis

Skanderborg Ungdomsskole, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Ungdomsboksning

Du skal være iført træningstøj/løbesko. Handskerne har vi og du kan låne den første måned. Tandsbeskytter er ikke nødvendigt på dette hold. Regn med højt tempo set i forhold til andre idrætsgrene. Det koster 650 kr per sæson.

Mere

Gratis

Idrætsfabrikken, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Begyndertræning Børn

Mht. beklædning kan man have løst gymnastiktøj, kampsportsdragt eller lignende. Hold øje med info på holdsport.dk.

Mere

Gratis

Harte Fritidscenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Zumba®

Vi danser og bevæger os til "typisk zumbamusik" og både nye og gamle pop-sange, som du sikkert kender og kan synge med på! Vi får pulsen op, sved på panden og et kæmpe smil på læben.

Mere

Gratis

Kildeskovshallen, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Børnehold om Mandagen

Kom og udforsk dit potentiale gennem karate! Hos Charlottenlund Shotokan Karate Klub (CSKK) tilbyder vi på dette hold karateundervisning til børn i alderen 7-14 år.

Mere

Gratis

Odense Sportscentrum, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Karate for børn årgang 2013 & 2014 (For alle)

Holdet for børn i alderen 7 og 8 år. Der trænes i børnehøjde med plads til både seriøsitet og sjovt. Der trænes forskellige karate-kombinationer og -teknikker tilpasset aldersgruppen.

Mere

Gratis

Ebberup hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18

Ebberup Lykkeliga

Vi træner håndbold for sjovt, så der er plads til alle. men vi prøver også at lære reglerne så godt som det kan lade sig gøre.

Mere

Gratis

Brydeklubben Thor, Motion: Kampsporttræning kl. 17-18

Brydning for børn (6-10 år)

Hold 1 er for børn i 6-10-årsalderen. Træningen består af Leg, Motorik, Akrobatik, Koordination, hurtighed samt bryde relaterede øvelser.

Mere

Gratis

Sunds IF, Motion: Fodboldtræning kl. 17-18

Fodbold Årgang 2016

Piger og drenge i årgang 2016 spiller fodbold på vores U7 hold. Træningen er hver mandag fra kl. 17.00 - 18.00. Træningen er 50% leg, 50% fodbold - og 100% sjov. Fodboldstøvler og benskinner er ikke et krav.

Mere

Gratis


Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.