Spring til indhold

Arrangementer

Stændertorvet 4, Motion: Cykeltur 10:00-16:00

Cykel&bådtur, Æblerovsruten, Tuse næs

Vi følger Æblerovsruten på Tuse Næs og udfører tilladt æblerov. 35 km. + sejltur. Medbr Vand til turen. Obligatorisk tilmelding senest 17/9 Susanne Tlf: 24 64 27 09(SMS).

Mere

Pris: Bådfart, som købes af deltager

Roskilde Station, Motion: Vandretur/stavgang 11.30 - 15.30

For pilgrimme & vandrere

Klimaforandringerne minder os om, at vi er på kollisionskurs med klodens bæredygtighed. Et modsvar er at opdage, hvor vidunderlig naturen er. Kom med på vandring på Skjoldungestien gennem Boserup Skov til Domkirken. Se mere på roskildestift.dk/klimahaab.

Mere

Gratis

Lerchenborg Slot, Motion: Løbetræning/jogging 11:00 - 14:00

Symbioseløbet 2023

Kalundborg IF afholder i samarbejde Kalundborg Symbiose og Lerchenborg Gods et motionsløb søndag den 24. september 2023. Aktiviteten er et løb med tilbud til alle fra begyndere til mere trænede.

Mere

Pris: 25-75 kr

Ejegodhallen, Motion: Andet boldspil 12:00-14:00

For veteraner, pårørende og børn: Floorball i Ejegod Hallen

Hver søndag har veteraner, deres pårørende og børn mulighed for at spille floorball hos TSG Floorball i Ejegodhallen og DU er inviteret.

Mere

Gratis

Børne- og Kulturhus, Motion: Andet motionstilbud kl. 00-02

Fægtning for begyndere (7-77 år)

Fedt, at du har valgt at prøve fægtning. Fægtning er en sjov sportsgren med masser action, spænding og godt kammeratskab. Du kan fægte kampe, så snart du har lyst - også allerede første gang.

Mere

Gratis

Barrit Sønderskov, Motion: Løbetræning/jogging kl. 08

Divisionsmatch i Barrit Sønderskov

Søndag den 24. september deltager vi i Nordkredsens 2. divisionsmatch i Barrit Sønderskov med Horsens OK som arrangør. Stævnet indeholder 2 konkurrencer: Divisionsmatch, 2. Division. Herning Orienteringsklub.

Mere

Filippahuset, Motion: Løbetræning/jogging kl. 08-09

Løbetræning / rolig tur

Der trænes udholdenhed/fedtforbrænding - træning med relativ lav puls. Derfor løber vi i rolig tempo. Søndag løber vi en længer tur, men vi dele op i hold, så det passer til den enkelte.

Mere

Gratis

Køge Svømmeland, Motion: Svømmetræning kl. 08-09

Svømmetræning for triatleter

Svømning med træner. Niveau opdelte baner, så der er også en bane til dig. De anbefales at man er i stand til kunne svømme selvstændigt, men med fokuspunkter fra træneren.

Mere

Gratis

The box, Motion: Andet motionstilbud kl. 08.30-09.30

Søndags WOD i The Box Vejle (18+ år)

*.

Mere

Gratis

Skolen ved Nordens Plads, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-09.55 & 10-10.55

Boldleg 3-5 år + voksen

Formålet med Brug Bolden er, at give børn en god oplevelse med bolde i trygge rammer, hvor de er sammen med deres forældre og legen er i fokus, så børnene senere kan trives i diverse tilbud i sportsspecifikke foreninger.

Mere

Gratis

Autocentralen Park (Kolding Stadion), Motion: Fodboldtræning kl. 09-10

Fodbold alle søndage kl. 9.00

Vi er en flok gamle gutter, der spiller fodbold for sjov, vores ældste mand er 87 år -yngste 38. Vi hedder KIF Oldboys, men langt de fleste har tidligere spillet i andre klubber, flere har aldrig spillet fodbold i en klub før KIF Oldboys.

Mere

Gratis

Rudegård Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 09-10

Fodboldtræning for drenge (årgang 2018)

Vil dit barn også starte til fodbold?. Så kom til en gratis fodboldtræning på SØNDAGE frem til sommerferien. Vi laveren masse sjove motoriske lege/øvelser med og uden bold.

Mere

Gratis

Odder Fitness Center, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09-10

Spinning

Tilmeld gratis prøvetræning: https://motivu.Dk/klubber/23/odder-mountainbike-klub/traeninger/63/spinning-1?utm_source=kultunaut&utm_medium=xmlfeed&utm_campaign=kultunaut. Arrangeret af Odder Mountainbike Klub.

Mere

Gratis

Flintholmhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10

FB Familiesjov I (111) - Børn 4-6 år, med 1 voksen

På dette hold er forældrene med til at assistere barnet og have det sjovt. Træneren vil instruere i benyttelse af redskaber, samt basale motoriske bevægelser og gymnastiske færdigheder.

Mere

Gratis

Valby Badminton Clubs Hal, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-10

Badminton - 4-6 årige - Forældre/Barn

Træningen tager udgangspunkt i udvikling af badminton og motorik igennem leg og øvelser. Miniton er forældre/barn træning, så forældrene er en del af træningen.

Mere

Gratis

Rudegård Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 09-10

Fodboldtræning for drenge og piger (årgang 2019)

Vil dit barn også starte til fodbold?. Så kom til åben og gratis fodboldtræning ALLE SØNDAGE helt frem til sommerferien. Vi laveren masse sjove motoriske lege/øvelser med og uden bold.

Mere

Gratis

Virumhallen, Motion: Kampsporttræning kl. 09-10 & 10.30-12

Lyngby Kickboxing

Alle er velkommen, kan få 2 gratis prøvetimer, man dukker bare op, tirsdag - torsdag eller s'ndag. Man skal have noget løst tøj på uden knapper og lynlås. Husk drikkedunk. Kontingent betales i 2 x årligt.

Mere

Gratis

Stokkebækskolen afd. Hesselager, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09-10.30

Familiegymnastik (1-3½ år)

Tag din mor, far eller bedsteforældre under armen og kom til leg, tumle og skæg og ballede i redskaberne på Hesselager skole. Der skal synges, danses, kravles, klatres og meget andet sammen med mor, far eller hvem man nu har med som voksen.

Mere

Gratis

Ganløsehallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-11

Fodtennis træning for alle (18+ år)

Kom og spil fodtennis med os. Vi er en blandet gruppe af kvinder og mænd fra ca. 30-45 år, der elsker at spille fodtennis. Der er plads i hallen til legende børn. Du behøver ikke have prøvet sporten før. Medbring blot indendørs tøj og sko.

Mere

Gratis

Silverstar Klublokale, Motion: Danseundervisning kl. 09-13

Søndags-morgenkaffe dans den 24 september

Kom og dans med morgenbrød dansesladder og hygge.

Mere

Pris: 55 kr

X-trainer, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.15-10.20

Spinning

Elsker du at følge udviklingen i din træning er Xtrainer som skabt til dig. Alle vores cykler er udstyret med cykelcomputer, der viser træningsdata som watt, kadance, belastning, puls stigningsprocent, hastighed og distance.

Mere

Gratis

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11.30

Workshop - De 5 Tibetaner m/ Liselotte Le Dous

Kender du allerede De 5 Tibetanske øvelser eller har du lyst til at lære dem at kende, så har du nu mulighed for at udøve dem og blive bedre til dem sammen med andre.

Mere

Hem Skytteforening, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-12

Skydning riffel og pistol

Møder op i klubben og henvender sig ved skydeleder, som guider jer igennem forløbet. Der skal medbringes gyldig legitimation, som opbevares ved skydeleder, under sktdning.

Mere

Gratis

Frederiksberg Ju-Jutsu Klub, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.45-10.45

Ju Jutsu Fitness - Indendørs

Vi fejrer European Week of Sports 23. 30. september ved at give den ekstra gas i forbindelse med mange af vore træninger.

Mere

Gratis

Frederiksberg Ju-Jutsu Klub, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.45-11

Ju Jutsu Fitness - Indendørs

Ju Jutsu fitness er for Ju Jutsu udøvere, forældre og andre der ønsker at komme i bedre form. Vi bruger elementer fra Ju Jutsu til at sammensætte en sjov fitness time der helt sikkert vil give dig sved på panden.

Mere

Gratis

Stefanshjemmet, Motion: Løbetræning/jogging kl. 09.45-12

Søndagstræning hos Team Tvilling Aarhus

Vi mødes hver søndag kl. 9:45 ved Stefanshjemmet (Carl Nielsens vej 2, 8000) og løber en tur på 6 -10 km (ca. 1,5 time). Vi forventer, at du som medlem kan deltage min. hver 4. søndag.

Mere

Gratis

Fægteklubben Trekanten, Motion: Kampsporttræning kl. 10

Familiefægtning (4-7 år)

På holdet laver vi masser af lege, sjove fysiske udfordringer og fægtning med bløde våben, så alle kan være med. Der er garanteret masser af grin - og sved på panden til både børn og voksne! Arrangeret af Fægteklubben Trekanten.

Mere

Gåsehusets, Motion: Løbetræning/jogging kl. 10

Orienteringsløb fra Gåsehuset

Søndag den 24. september 2023 indbyder O-sektionen igen til orienteringsløb fra Gåsehuset, DSR's hytte ved Ravnsholt Skov. Alle er velkomne, medlemmer af DSR såvel som deres venner og bekendte. Instruktion gives til nye O-løbere.

Mere

Emdrupparken (KFUM-Parken), Motion: Fodboldtræning kl. 10-11

Fodboldtræning for U12 drenge

Fodboldtræning.

Mere

Gratis

Valby Badminton Clubs Hal, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Badminton for U11 (årgang 2013-2014)

Fokus på at børnene oplever en glæde ved badminton og har det sjovt med hinanden. Fokus på motorisk og basal badmintonteknik. Man bedes være der 5 min før. For at komme ind skal man taste koden til døren 123456+ok.

Mere

Gratis