Spring til indhold

Arrangementer

Husum Boldklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Fællesskabet i Husum Boldklub

Seniorfællesskab - hvor helbredet ikke begrænser livsglæden. Bring bevægelse og motion ind i din hverdag og bliv en del af et inkluderende fællesskab, hvor glæde og tryghed kommer i første række.

Mere

Gratis

Østbyens Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-13

Krocketspil for alle - Kom og spil

Alle dage mødes 15 min. før, og hvor der trækkes et banenummer og hvert hold stille sin baner op. Der trænes, undtagen når sneen ligger så højt, at kuglerne ikke kan trille eller ikke kan få buerne i jorden.

Mere

Gratis

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10.30-11.50

DGI Sundhedsidræt - Bevæg og styrk din krop og ryg

Her er holder for dig der vil styrke din krop. Træningen starter med opvarmning, og timen afslutter med afspænding/udspænding og socialt samvær til glad og god musik.

Mere

Gratis

Slagelse Vinkompagni, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Vandretur med Fodslaw Slagelse

Vandretur distance ca. 6 km. Vi går i et tempo på ca. 4.5 - 5 km/time. Start/slut samme sted.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 11-12

Yoga

Deltagerne på holdene giver udtryk for, at hele kroppen bliver arbejdet godt igennem i et roligt tempo, at de kommer ud i yderstillinger og bliver mere smidige.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Danseundervisning kl. 11-12

Let's Dance

Ved brug af skøn musik til mange forskellige dansearter, sammen med enkelte dansetrin kommer forbrændingen i vejret og kroppen fyldes med energi - samtidig med at det er sjovt og nemt at lære- Alle kan være med - unge som ældre, mænd og kvinder, hvis bare.

Mere

Gratis

Marielundskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Frederiksberg Ju-Jutsu Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12.20

Motion og afspænding

Særligt tilrettelagt for kvinder over 50 år. Her træner vi balance, bækkenbund og venepumper. Vi laver smidighedstræning for nakke, skuldre, ryg, hofter og ben.

Mere

Gratis

Ørestad skjøjtehal, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 11-12.30

Senioridræt

Hvis du gerne vil i gang med at bevæge dig men ikke har gjort det i et stykke tid, hvis du gerne vil i gang med at bevæge dig men ikke har gjort det i et stykke tid. så kom og prøv vores nye motionshold.

Mere

Gratis

Svømmehallen ved DGI-huset Vejle, Motion: Svømmetræning kl. 11.30-12.30

Svømning

Mulighed for fri svømning samt brug af varmtvandsbassiner og sauna i omklædningsrummet. OBS: Adgang til svømmehallen skal ske mellem kl. 11.10 og 11.40. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 11.30-13

Motion for kræftramte

Holdet henvender sig til alle kræftramte - uanset hvilket stadie man er på. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer. Der vil desuden hver gang være en frivillig tilstede fra Kræftens Bekæmpelse. Vi slutter af med sang og kaffe.

Mere

Gratis

KU.BE, Motion: Danseundervisning kl. 11.45-12.45

Zumba

Er et danse-fitnessprogram, der involverer dans og aerobic til latinamerikanske rytmer. Ældre Sagens meget kompetente instruktør tager selvfølgelig hensyn til, at deltagerne på holdet er 60+.

Mere

Gratis

Nørremarkshallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 12-13.35

Lokalidræt med stolemotion - Nørremarken

Sjov gymnastik og motion, der glæder krop og sjæl. Der afsluttes med kaffe. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Spejderhuset Isflagen, Motion: Andet motionstilbud kl. 12-14

Roverne - Klan Mammut (18 år og opefter)

I 3. Lyngby har vi en roverklan, der hedder Klan Mammut. Her bestemmer og planlægger vi selv alle vores aktiviteter. Det betyder at klanens medlemmer selv har stor indflydelse på årets program.

Mere

Gratis

Grønnevang Skole, afd Østervang, Motion: Andet boldspil kl. 12-14

Senior Floorball

Hillerød Floorball stiller hold i Floorball Danmarks serie 1 turnering, hvor vi spiller 5 mod 5 på stor bane (håndboldbane), med keepere i begge ender. Men rolig nu, serie 1 floorball er altså absolut begynder niveau i Floorball Danmarks turneringer.

Mere

Gratis

Valby Badminton Clubs Hal, Motion: Andet motionstilbud kl. 12-14

Badminton 60+ Valby

Nu slår Valby Badminton Club dørene op for 60+ Badminton. Vi tilbyder nu 60+ Badminton for dem der ikke længere er aktive på arbejdsmarkedet, eller måske trapper ned for arbejdslivet. Det foregår i vores skønne hal.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 12.15-13

Gym Stick-----styrketræning

Gymstick muliggør en effektiv træning af styrke, udholdenhed, bevægelighed og koordination. Det er muligt. at lave mange øvelser for at træne hele kroppen samt målrettet arbejde for enkelte muskelgrupper.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 12.15-13.15

Yoga

Deltagerne på holdene giver udtryk for, at hele kroppen bliver arbejdet godt igennem i et roligt tempo, at de kommer ud i yderstillinger og bliver mere smidige.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Fitness/styrketræning kl. 13-14

Fitness og styrketræning for seniorer

Der er fokus på mobilitetsøvelser, balance og styrketræning. Det er gratis de første 3 gange. Herefter koster det 50 kr./måneden. Medbring bare tøj du kan svede i og en flaske vand.

Mere

Gratis

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Andet motionstilbud kl. 13-14.30

Mindful Yoga

Er en blanding af langsomme, blide bevægelser - de fleste siddende og liggende kombineret med Yin yogaens dybe bindevævsstræk. Vi arbejder dybt i kroppen for at afhjælpe uro og spændinger, så vi igen kan føle os rolige, smidige, afslappede og i balance.

Mere

Gratis

Aof Træningssal, Motion: Andet motionstilbud kl. 13-15.15

Yoga i Hvile

Trænger du. til at komme ned i gear?. Føler du dig. stresset?. Lider du af søvnproblemer?. Vil du gerne. lære teknikker til at slappe bedre af?. Har du brug. for at lytte indad?

Mere

Gigtskolen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 14.20-15.30

Hjerte-/diabeteshold

Hold 238257 Hjerte/diabetes er for dig, som har deltaget i et forløb i Frederiksberg Sundhedscenter pga. hjerteproblemer, diabetes eller for dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Mere

Gratis

Slotssøbadet, Motion: Andet motionstilbud kl. 14.30-15.30

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Andet boldspil kl. 14.30-15.30

Motionsfloorball for voksne og seniorer

Holdet træner tirsdage og torsdage kl. 14:30-16:00. Bare husk indendørssko, en flaske vand og noget tøj du kan bevæge dig i. Resten sørger vi for :). Har du spørgsmål så kontakt Andreas på andreas@idraet.nu eller 93867474.

Mere

Gratis

Jet Hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 15

Move Again

På Move again bruger vi mobilitet og funktions træning, hvor vi træner med flere gentagelser, med ingen eller lille modstand, for at styrke sener og muskler op, til at kunne blive mere funktionsdygtige igen. Arrangeret af Karup-Kølvrå idrætsklub.

Mere

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-15.45

Varmtvandsgymnastik

Man skal være tilmeldt inden start ! Vandgymnastik. Vandgymnastik er skånsomt og effektiv træning. Træning i vand er skånsom mod dine led og styrker musklerne. I vandet arbejder du med vandmodstand og opdrift.

Mere

Gratis

Tønder Sport og FritidsCenter, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-16

Badminton (kom og vær' med hold)

Vi griner, hygger og får sved på panden. Vi vælger selv om vi har lyst til at spille single eller double. Når du møder op, så har vi en frivillig klar til at tage i mod dig og hjælpe med ind på en bane sammen med de andre.

Mere

Gratis

Charlottenlund Badminton Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-16

8-10 år - Let øvet

Let øvet spillere mellem 8-10 :-) Spillere der har prøvet kræfter med badminton før. CBK tilbyder nok Danmarks bedste badmintonhal, og én af landets bedste ungdoms-trænere ved Lars Madsen.

Mere

Gratis

Gigtskolen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 15-16.30

Senior Fitness - KOL-lungetræning

Hold 238244 Senior fitness - KOL-lungetræning er for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb eller andet forløb i Frederiksberg Sundhedscenter, eller for dig, der af anden grund har brug for samme træning.

Mere

Gratis

Bowl'n'Fun Svendborg, Motion: Andet motionstilbud kl. 15-17

Bowling for pensionister og ældre

Kom og prøv seriøs bowling, du bliver bidt af det!

Mere

Gratis