Spring til indhold

Arrangementer

Ganløsehallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 09-11

Fodtennis træning for alle (18+ år)

Kom og spil fodtennis med os. Vi er en blandet gruppe af kvinder og mænd fra ca. 30-45 år, der elsker at spille fodtennis. Der er plads i hallen til legende børn. Du behøver ikke have prøvet sporten før. Medbring blot indendørs tøj og sko.

Mere

Gratis

X-trainer, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.15-10.20

Spinning

Elsker du at følge udviklingen i din træning er Xtrainer som skabt til dig. Alle vores cykler er udstyret med cykelcomputer, der viser træningsdata som watt, kadance, belastning, puls stigningsprocent, hastighed og distance.

Mere

Gratis

Søndre Thisevej 3, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30

Kend din egn

Skov - strand - skov. Mødested: Flagstangen, Søndre Thisevej 3. Arrangeret af WE WALK.

Mere

Hem Skytteforening, Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-12

Skydning riffel og pistol

Møder op i klubben og henvender sig ved skydeleder, som guider jer igennem forløbet. Der skal medbringes gyldig legitimation, som opbevares ved skydeleder, under sktdning.

Mere

Gratis

Havs Nørlev Strand, Motion: Vandretur/stavgang kl. 09.45

Gåtur over bl.a. Skallerup Indlandsklitter

Søndag den 15. oktober 2023 kl. 0945 arrangerer jeg/Vandrefuglens Univers den halvårlige We Walk - Hele Danmark går sammen - tur, men i år arrangerer jeg turen i samarbejde med HAVS Nørlev Strand.

Mere

Frederiksberg Ju-Jutsu Klub, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.45-10.45

Ju Jutsu Fitness - Indendørs

Vi fejrer European Week of Sports 23. 30. september ved at give den ekstra gas i forbindelse med mange af vore træninger.

Mere

Gratis

Frederiksberg Ju-Jutsu Klub, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.45-11

Ju Jutsu Fitness - Indendørs

Ju Jutsu fitness er for Ju Jutsu udøvere, forældre og andre der ønsker at komme i bedre form. Vi bruger elementer fra Ju Jutsu til at sammensætte en sjov fitness time der helt sikkert vil give dig sved på panden.

Mere

Gratis

Stefanshjemmet, Motion: Løbetræning/jogging kl. 09.45-12

Søndagstræning hos Team Tvilling Aarhus

Vi mødes hver søndag kl. 9:45 ved Stefanshjemmet (Carl Nielsens vej 2, 8000) og løber en tur på 6 -10 km (ca. 1,5 time). Vi forventer, at du som medlem kan deltage min. hver 4. søndag.

Mere

Gratis

Brøndby Havnevej 10, Motion: Cykeltur kl. 09:00

Crosstosseløbet 2023 15 Oktober

Et cykelcrossløb der køres på en lukket rundstrækning med terrænudfordringer Der kan både køres på cyklecross-, gravel- eller MTB-cykler Der køres i klasser inddelt i: Børn Ungdom Dame Motion Supermotion.

Mere

Pris: 250 kr

Karup Orienterings- og Motionsklub, Motion: Løbetræning/jogging kl. 10

Familie-O efterår 2023

Så er vi igen klar til at tilbyde Familieorientering. Et tilbud til hele familien om en skovtur med postjagt. Første gang d. 20. august. Vi tilbyder en tur i skoven med kort og kompas.

Mere

Fægteklubben Trekanten, Motion: Kampsporttræning kl. 10

Familiefægtning (4-7 år)

På holdet laver vi masser af lege, sjove fysiske udfordringer og fægtning med bløde våben, så alle kan være med. Der er garanteret masser af grin - og sved på panden til både børn og voksne! Arrangeret af Fægteklubben Trekanten.

Mere

Bilka Slagelse, Motion: Andet motionstilbud kl. 10

Gåtur i Slagelse og omegn

We walk i uge 41 nærmer sig så småt. Fodslaw's guider er klar. Kom med ud og få noget motion og frisk luft i lungerne og oplev din by og nærområde på en ny måde - med Fodslaw oftest på steder, hvor man ellers ikke ville komme.

Mere

Karup Orienterings- og Motionsklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 10

Familieorientering

Vil du prøve at deltage i et orienteringsløb så har Karup orienteringsklub et rigtigt godt tilbud. Vi tilbyder en tur i skoven med kort og kompas. Har du aldrig prøvet O-løb er vi selvfølgelig klar til at hjælpe i det omfang der er behov.

Mere

Glyngøre Hallen, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10

Glyngøre går sammen

Er for ALLE, der har lyst til at være med i et gå-fællesskab, på et niveau, hvor alle kan være med. Vi går hver søndag kl. 10 fra Hallen. Arrangeret af Glyngøre Idrætsforening, Glyngøre hallen.

Mere

Stengårdscenteret Hjallerup, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10

Gå tur fra Stengårdscentret

We Walk kl.10.00 - 11.00. Vi mødes på Stengårdscentret. We Walk afsluttes med en forfriskning. Medbring madpakke, herefter spilles der spil til kl. 14.00. Tag børn, børnebørn, pårørende og bekendte med. Aktivitetsmedarbejder: Charlotte Mikkelsen.

Mere

Lyngby Kirke, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10

Søby-Saldrup-Lyngby

Vi går fra Lyngby, mod Albøge, drejer af mod Søby, dette stykke er på asfalt. Derefter tager vi markvejen fra Søby mod Frederiksdal. Derefter går vi igen på asfalt forbi Saldrup og slut i Lyngby ved kirken.

Mere

Nyvej 24-38, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10

Gåtur i naturen

Den lokale løbeklub, LOMK, har etableret 4 ruter ud over Sundhedssporet.Vi går ruten på 5,2 km. Her kan man opleve natur og lys samt blive klogere på, hvordan ruterne er afmærkede og nemme at gå til.

Mere

Flynderupgård Museet, Espergærde, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10

Gåtur til Gurre

Vi går forbi marker, køer og gennem skoven til Gurre Kirke og tilbage igen gennem skoven og ender samme sted. Vi går 6 km ad brede stier. Dog er der en jernbanestrækning lige overfor Flynderupgård, vi skal over.

Mere

Gentofte Skøjtehal, Motion: Andet boldspil kl. 10, 11, 12, 13 & 14

Prøv curling!

Gentofte Curling Club inviterer til en sjov og udfordrende aften på isen, hvor du kan prøve kræfter med denne fantastiske sport på is hvor både præcision, styrke og taktisk forståelse er i spil. Medbring: Trøje, løse bukser og rene indendørssko.

Mere

Brønshøj Skole, Motion: Andet boldspil kl. 10-11

Dragetræning 2-5 år

Dragebasketball (Familiehold). Dragebasketball er et træningstilbud for børn i alderen 1-5 år, der deltager i følgeskab med en aktiv voksen, forælder, bedsteforælder.

Mere

Gratis

Lyngby Idrætsby, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10-11

Trackfit for kvinder og mænd (30+)

Trackfit er udendørs træning, hvor man uafhængigt af færdigheder og. fysisk form kan være med i fællesskabet. Fokus i Trackfit er på funktionel træning, som er træning der gør dig. sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende.

Mere

Gratis

Kirke Hyllinge Stadion, Motion: Løbetræning/jogging kl. 10-11

Powerwalk for alle (søndage)

Klubbens værdier: Vi er en klub med højt til loftet, hvor der er plads til alle. Uanset om du er til løb eller Powerwalk og uanset dit niveau, er der også plads til dig.

Mere

Gratis

Gadehaveskolens Idrætshal, Motion: Fodboldtræning kl. 10-11

Bold og bevægelse for 0-5 år

Mere

Gratis

Jumping fitness, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10-11

Jumping fitness for alle - søndag (+12 år)

Jumping Basis er holdet, hvor alle kan være med. PRAKTISK INFO. HUSK: Indendørssko samt håndklæde. Lidt om træningen: Jumping Fitness er for alle, og det kræver ingen forudsætninger for at kunne deltage.

Mere

Gratis

Skolen i Sydhavnen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10-11

MixGym 3. 4. klasse

På MixGym 3. 4. klasse skal der arbejdes med et mix af 3 grene, der findes indenfor gymnastikkens verden, som holdet er bygget op omkring. Her kan man prøve kræfter med idrætsgymnastisk, rytmisk sportsgymnastik og æstetisk gymnastik.

Mere

Gratis

Strandlodsvej 38 i baggården v. Liv & Have samt Den Grønne Friskole, Motion: Kampsporttræning kl. 10-11

Judo Tumleholdet for børn 3-4 år

Mange børn sidder i dag meget foran en skærm. Det nedsætter deres motoriske evner og tiltro til kroppens evner. Bevægelse er med til at skærpe koncentrationen og styrke selvtilliden.

Mere

Gratis

NærHeden, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10-12

TGF Haveforeningen - Springgymnastik for voksne

Er du tidligere opvisnings- eller konkurrence gymnast, eller bare har mod på at springe på et uformelt senior+ hold, så er HaveForeningen ideel for dig.

Mere

Gratis

Hafnia-hallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Mixhold 7050

Her træner vi sportstacking på en differentieret måde så alle kan kan komme ind på holdet, og være med., Formål er at alle bliver trænet op til deltagelse i internationale konkurrencer.

Mere

Gratis

Sejlklubben Limfjorden, Motion: Sejlads/roning kl. 10-13

Youngsters - Sejlsport for unge

Her kan du komme med en ung, erfaren sejler ud på vandet i en J/70 sportsbåd. Du får muligheden for at mærke, om sejlads er noget for dig, og om du ønsker at være en del af et fantastisk fælleskab blandt unge sejlere.

Mere

Gratis

Sejlklubben Limfjorden, Motion: Sejlads/roning kl. 10-13

Sejl og studér

Medbring let regntøj, en varm trøje og joggingsko.

Mere

Gratis