Spring til indhold

Arrangementer

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 09.30-11.30

Neuroholdet

Er for dig med en neurologisk lidelse, der ønsker at være en del af et fællesskab med ligesindede. Du får mulighed for at træne i maskiner, fælles opvarmning, kognitive øvelser og stolemotion. Vi slutter af med kaffe og sang.

Mere

Gratis

Pulzion (KFUM Hallerne), Motion: Andet motionstilbud kl. 09.30-11.30

Krolfspil for senior

Krolf er et rigtig hyggelig spil, hvor alle kan deltage. Det er en blanding af golf og kroket. Praktisk påklædning efter vejret, gerne kraftige sko eller i regnvejr gummistøvler.

Mere

Gratis

Kampsportens Hus, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-10.45

Familiehold 3 - 5 år - Formiddagshold

Starter 21. SEPTEMBER. For børn i alderen 3 - 5 år. På familieholdet er der en ugentlig træning, hvor barnet er sammen med en forælder eller anden voksen, som også deltager aktivt.

Mere

Gratis

Frederiksberg-Hallerne, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-11

Vandring på ny HjerteSti

Kom og vær med i vores Gågruppe. Vandring på kommende hjertesti i Solbjerg Park Kirkegård. Mødested Frederiksberghallerne, Jens Jessens Vej 20. Gåvært Marit Raa. Alle er velkomne. Distance ca. 3 km - Længde kan varieres efter eget behov.

Mere

Gratis

Den lille P-plads ved Hovvejen, Vilhelmsborg, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11

Naturtræning

Vi styrker kroppen og træner balancen med skovens rekvisitter som stubbe, stammer og sten. Vi får også pulsen op og sanser skoven. Holdet er for dig der har lyst til at røre dig i naturen sammen med andre.

Mere

Gratis

Flintholmhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 10-11

Hverdagshurlumhej (101) - Børn 1-5 år med 1 voksen

Passer du børn derhjemme og mangler du nogle formiddagsaktiviteter, så kom og prøv vores nye hurlumhej hold!

Mere

Gratis

Aarhus Badmintonklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-11.30

Badminton for 60 +

Når du kommer til prøvetræningen, så henvend dig til Tonny i cafeteriet og meld din ankomst. Man kan bruge klubbens omklædningsrum. Det vigtigste er et par gode indendørssko.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-11.30

Stavgang

Der kan som udgangspunkt lånes stave i IFA de første par gange. Der vil hver gang være mulighed for instruktion i stavgangsteknik, ligesom der som regel er mulighed fora t vælge hold med forskellige tempi.

Mere

Gratis

Husum Boldklub, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12

Fællesskabet i Husum Boldklub

Seniorfællesskab - hvor helbredet ikke begrænser livsglæden. Bring bevægelse og motion ind i din hverdag og bliv en del af et inkluderende fællesskab, hvor glæde og tryghed kommer i første række.

Mere

Gratis

Gauerslund Idrætscenter, Motion: Andet boldspil kl. 10-12

Billard for ældre

Der er træning for begyndere hver tirsdag og torsdag i tidsrummet 9.00 - 13.00. Endvidere kan man komme hver tirsdag i tidsrummet 18.30 - 21.30. Når du er blevet medlem af klubben, vil du få en nøgle til lokalerne, og herefter kan du tilrettelægge egen.

Mere

Gratis

Østbyens Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-13

Krocketspil for alle - Kom og spil

Alle dage mødes 15 min. før, og hvor der trækkes et banenummer og hvert hold stille sin baner op. Der trænes, undtagen når sneen ligger så højt, at kuglerne ikke kan trille eller ikke kan få buerne i jorden.

Mere

Gratis

Club Fanø, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-16

Blokart Skole | Club Fanø

Blokart er noget af det sjoveste, du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Mere

Pris: 350 kr

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Fitness/styrketræning kl. 10.30-11.50

DGI Sundhedsidræt - Bevæg og styrk din krop og ryg

Her er holder for dig der vil styrke din krop. Træningen starter med opvarmning, og timen afslutter med afspænding/udspænding og socialt samvær til glad og god musik.

Mere

Gratis

Folkehuset Trøjborg, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10.30-12.30

Gåtur i Risskov - Folkehuset Trøjborg

Kom med når vi går en dejligt efterårstur gennem Risskoven.

Mere

Dalmose Idræts- & Kulturcenter, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10:00

Vandretur med Fodslaw Slagelse

Vandretur distance ca. 6 km. Vi går i et tempo på ca. 4.5 - 5 km/time. Start/slut samme sted.

Mere

Gratis

Jakobskirken, Motion: Vandretur/stavgang kl. 11

Gå-hold for langsomt gående - med kaffe

Gå-hold for langsomt gående. Vi mødes foran Jakobskirken og går en hyggelig tur på 1-2 km og hviler os undervejs. Vi får friske indtryk af sommerens luft og fuglesang, vi får talt med hinanden og vi får rørt os. Britta og Henrik er gå-værter.

Mere

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 11-12

Yoga

Deltagerne på holdene giver udtryk for, at hele kroppen bliver arbejdet godt igennem i et roligt tempo, at de kommer ud i yderstillinger og bliver mere smidige.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12

Let's Dance

Ved brug af skøn musik til mange forskellige dansearter, sammen med enkelte dansetrin kommer forbrændingen i vejret og kroppen fyldes med energi - samtidig med at det er sjovt og nemt at lære- Alle kan være med - unge som ældre, mænd og kvinder, hvis bare.

Mere

Gratis

Marielundskolen, Motion: Andet motionstilbud kl. 11-12

Vandgymnastik

Træning i vand til god musik. Vi træner kroppens center, med fokus på ryg og mave, og bruger vandets modstand til at styrke alle kroppens muskler.

Mere

Gratis

Svømmehallen ved DGI-huset Vejle, Motion: Svømmetræning kl. 11.30-12.30

Svømning

Mulighed for fri svømning samt brug af varmtvandsbassiner og sauna i omklædningsrummet. OBS: Adgang til svømmehallen skal ske mellem kl. 11.10 og 11.40. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

DGI-huset, Vejle, Motion: Fitness/styrketræning kl. 11.30-13

Motion for kræftramte

Holdet henvender sig til alle kræftramte - uanset hvilket stadie man er på. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer. Der vil desuden hver gang være en frivillig tilstede fra Kræftens Bekæmpelse. Vi slutter af med sang og kaffe.

Mere

Gratis

KU.BE, Motion: Danseundervisning kl. 11.45-12.45

Zumba

Er et danse-fitnessprogram, der involverer dans og aerobic til latinamerikanske rytmer. Ældre Sagens meget kompetente instruktør tager selvfølgelig hensyn til, at deltagerne på holdet er 60+.

Mere

Gratis

Nørremarkshallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 12-13.35

Lokalidræt med stolemotion - Nørremarken

Sjov gymnastik og motion, der glæder krop og sjæl. Der afsluttes med kaffe. OBS: hold dig opdateret på aflysninger her: https://www.iidvejle.dk/idraet-for-alle/aflysninger/.

Mere

Gratis

Spejderhuset Isflagen, Motion: Andet motionstilbud kl. 12-14

Roverne - Klan Mammut (18 år og opefter)

I 3. Lyngby har vi en roverklan, der hedder Klan Mammut. Her bestemmer og planlægger vi selv alle vores aktiviteter. Det betyder at klanens medlemmer selv har stor indflydelse på årets program.

Mere

Gratis

Valby Badminton Clubs Hal, Motion: Andet motionstilbud kl. 12-14

Badminton 60+ Valby

Nu slår Valby Badminton Club dørene op for 60+ Badminton. Vi tilbyder nu 60+ Badminton for dem der ikke længere er aktive på arbejdsmarkedet, eller måske trapper ned for arbejdslivet. Det foregår i vores skønne hal.

Mere

Gratis

Grønnevang Skole, afd Østervang, Motion: Andet boldspil kl. 12-14

Senior Floorball

Hillerød Floorball stiller hold i Floorball Danmarks serie 1 turnering, hvor vi spiller 5 mod 5 på stor bane (håndboldbane), med keepere i begge ender. Men rolig nu, serie 1 floorball er altså absolut begynder niveau i Floorball Danmarks turneringer.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 12.15-13

Gym Stick-----styrketræning

Gymstick muliggør en effektiv træning af styrke, udholdenhed, bevægelighed og koordination. Det er muligt. at lave mange øvelser for at træne hele kroppen samt målrettet arbejde for enkelte muskelgrupper.

Mere

Gratis

Parkhallen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 12.15-13.15

Yoga

Deltagerne på holdene giver udtryk for, at hele kroppen bliver arbejdet godt igennem i et roligt tempo, at de kommer ud i yderstillinger og bliver mere smidige.

Mere

Gratis

Energicenter Voldparken, Motion: Fitness/styrketræning kl. 13-14

Fitness og styrketræning for seniorer

Der er fokus på mobilitetsøvelser, balance og styrketræning. Det er gratis de første 3 gange. Herefter koster det 50 kr./måneden. Medbring bare tøj du kan svede i og en flaske vand.

Mere

Gratis

Bakkegårdens P-plads, Motion: Cykeltur kl. 13:00

Cykeltur

Turene starter på Bakkegårdens parkeringsplads. Vi holder pause undervejs så det er en god ide at tage kaffe og brød med. Husk vand.

Mere

Gratis