Spring til indhold

Arrangementer

Vejle Atletik Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19

Atletik 10-11 år

I sommerhalvåret træner vi atletik på stadion og i skoven omkring. Vi træner discipliner kombineret med lege. Det drejer sig fortrinsvis om løb, både korte og lange distancer samt hæk, boldkast, længdespring, kuglestød og højdespring.

Mere

Gratis

Tårnby Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30-19.30

Mellem & langdistanceløb (helårstræning)

Mellem- og langdistancegruppen består af løbere, der træner fra 800m til maraton, og træningen er lagt an på størst mulig fællestræning. Opvarming sker gerne på vej rundt om stadion, mens der trænes interval på stadion.

Mere

Gratis

Jet Hallen, Motion: Danseundervisning kl. 17.40

Groove

Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert! Til hvert nummer introduceres 1-3 simple trin, som danses på den måde, som føles rigtig og lækker for DIG. ALLE kan være med.

Mere

DGI Huset Aabybro, Motion: Svømmetræning kl. 17.45-18.45

Svømning for øvede

Øvede ( hold for 8-12-årige ). Holdet er for børn, der er trygge ved vandet og mestrer målene for let-øvede eller tilsvarende. Kendskab til rygcrawl og crawl er derfor en forudsætning.

Mere

Gratis

Aarhus 1900 Tri Klubhus, Motion: Løbetræning/jogging kl. 17.45-19.15

Løbetræning for voksne - alle niveauer

Det er nemt at starte hos os i Aarhus 1900 Triathlon, uanset hvilket niveau du har og hvor meget erfaring du har. Der er en masse muligheder for at få prøvetræninger, hvor træneren er ekstra opmærksom på at du får en god start.

Mere

Gratis

Lyngby Boldklub, Motion: Fodboldtræning kl. 17.45-19.15

Fodbold for piger 10-11 år

Alm. udendørs idrætstøj og -sko er helt fint til prøvetræningen. Husk fyldt vanddunk. Vi træner kl. 17.45-19.15 tirsdage og 18.00-19.30 torsdage, hvor vi laver en masse forskellige øvelser samt spiller kampe.

Mere

Gratis

Engholm Svømmehal (Kratbjergskolen Afdeling Engholm), Motion: Andet motionstilbud kl. 17.45-20.45

Løb og svømning

Vi træner svømning (svømmehal) og løb (vej og stadion).

Mere

Gratis

Horsens Selvforsvar Klub, Motion: Kampsporttræning kl. 17.50-18.30

Selvforsvar for 6-7 årige (Ninjas)

NB: Ninjas holdet træner (samme tid) hver tirsdag og torsdag. På Ninjas holdet arbejder vi målrettet på, at beherske 8 forskellige evner, her iblandt Fokus, Samarbejde, Koordination og Balance.

Mere

Gratis

Stevnsbadet, Motion: Svømmetræning kl. 18-18.30

Let øvede (6-11 år)

Kom i god tid til omklædning. Medbring badetøj og håndklæde. Under bruseren før badetøj tages på. Tag en taske med til dine værdisager. Når du tilmelder dig holdet, får du udleveret et armbånd til skabene.

Mere

Gratis

Ny Hollænderskolen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 18-18.45

Body Toning med vægte

Fokuseret muskeltræning for mave, baller, lår samt arme. Vi anvender håndvægte tilpasset den enkelte. Træningen er dynamisk og til glad musik. Den øger din mobilitet, balance og giver god muskelopstramning.

Mere

Gratis

Tumlesalen, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Mindful Yin Yoga (+ 16 år)

Mindful Yin Yoga øger kropsbevidstheden og oplevelsen af nærvær, hvilket er med til at sænke kroppes stressniveau. Vi øver at være til stede lige her i nuet med hvad det bringer ind i yogaklassen.

Mere

Gratis

Koldinghallerne/Sydbank Arena, Motion: Kampsporttræning kl. 18-19

Begynder brydning - 7 til 13 år

Træningen består af kampleg, akrobatik, koordinationsøvelser samt bryde relaterede øvelser. Her læres at slå de mest basale brydegreb, og under træning får de også mulighed for at bryde rigtigt.

Mere

Gratis

Svendborg Orienteringsklub, Motion: Vandretur/stavgang kl. 18-19

Tirsdagstræning

Vore tirsdagstræninger er ofte, men ikke altid fra klubhuset på Øksenbjergvej. I klubhuset er der omklædning og bad. Når vi træner ude i byen eller andre skove, kommer vi bare omklædt.

Mere

Gratis

Torstorp Hallen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 18-19

Gymnastik Cross for voksne kvinder og mænd

Vil du gerne dyrke motion, men kan du ikke lige finde noget, der passer til dig?. På dette hold prøver vi kræfter med en masse forskelligt fitness, fx motionsgymnastik, styrketræning, udendørs gå/løbemotion, dans, sportslege og spil.

Mere

Gratis

Autocentralen Park (Kolding Stadion), Motion: Fodboldtræning kl. 18-19

Fodbold alle tirsdage kl. 18.00

Vi er en flok gamle gutter, der spiller fodbold for sjov, vores ældste mand er 87 år -yngste 38. Vi hedder KIF Oldboys, men langt de fleste har tidligere spillet i andre klubber, flere har aldrig spillet fodbold i en klub før KIF Oldboys.

Mere

Gratis

Byens Hus - Vi skaber sammen, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Pigeskak - tirsdag kl. 18-19

Skakhold for piger, hvor der er kvalificeret træning og sammenhold.

Mere

Gratis

Høje Bøge Stadion, Motion: Løbetræning/jogging kl. 18-19

Motionister og veteraner (+30 år)

SG motionister og veteraner er for alle der er klar på en løbetur i et godt fællesskab. På alle løbeturene deles løberne ind i mindre hold alt efter hvilket tempo løberen ønsker.

Mere

Gratis

Norske Hus i Søndermarken, Motion: Løbetræning/jogging kl. 18-19

Fællestræning hver tirsdag

Velkommen til Frederiksbergs nye løbefællesskab! Løb på Frederiksberg er både for dig, der vil i gang med at løbe, og dig, der har løbet i mange år og flere gange om ugen. Værd at vide om løbetræningen:.

Mere

Gratis

Skolen i Sydhavnen, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Hockey og Leg 0. 3. klasse

På Hockey og Leg for 0. 3. klasse er der fokus på motorik, bevægelse og leg i forhold til indendørs hockey. Det er både for drenge og piger. Børnene skal blot have indendørssko og tøj, så har vi hockeystokke og bolde.

Mere

Gratis

Bowlernes Bowling Center ApS, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Træning for ungdom (6 - 17 år)

Bowlingtræning er for alle - fra nybegyndere og meget øvede bowlere. Vores træning veksler mellem sjove lege, konkurrencer og teknisk træning. Der lægges meget vægt på at børnene har det sjovt til Træning.

Mere

Gratis

Vejle Atletik Stadion, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19

Sandkasseatletik (3-6 år)

Gennem sjov og leg trænes motorikken, og der laves forøvelser til atletikkens discipliner. Vi træner på atletikbanerne på Vejle Atletik Stadion og i Nørreskoven omkring stadion. Vi glæder os til at se dig!

Mere

Gratis

Frivilligcenter Hillerød, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19.15

Begyndertræning for piger og drenge

Klubben har alle de materialer vi skal bruge, så du skal bare møde op!

Mere

Gratis

Ju-jitsu klubben Aiki-do, Motion: Kampsporttræning kl. 18-19.15

Sat Jung Wing Chun - selvforsvar

Kom og prøv Wing Chun som er kinesisk selvforsvar - Satjung Wing Chun er verdensklasse Kinesisk kampkunst med et vandfald af aha-oplevelser både inden for strategi, biomekanik og filosofi. Overskud.

Mere

Gratis

Rugbyklubben Speed, Motion: Fodboldtræning kl. 18-19.30

Rugby for kvinder

Træningen hos kvindernes seniorhold er åben for alle uanset tidligere niveau og erfaring, der skulle have lyst til at prøve kræfter med rugby. Holdet er socialt fællesskab og udfordring i højsædet.

Mere

Gratis

Nørremarkshallen, Motion: Fodboldtræning kl. 18-19.30

Kvinde Fodbold 14-49 år

For Nørremarkens Forenede Sportsklubber (NFS) handler det om at gøre fodboldspillet sjovt, legende, lærerigt og udfordrende. Fodbold er en holdsport, så det er vigtigt at alle børn behandler hinanden med respekt og ligeværd.

Mere

Gratis

Rugbyklubben Speed, Motion: Fodboldtræning kl. 18-19.30

Rugby for alle (herresenior)

Rugbytræning for drenge og mænd over 18 år uanset niveau og erfaring. Træning med RK Speeds herresenior har fokus på udvikling af holdets sampil og af den enkelte spillers taktiske forståelse og praktiske formåen.

Mere

Gratis

Trongårdsskolen, Motion: Andet boldspil kl. 18-19.30

U13-U15 træning

Sjov floorballtræning - alle kan være med. Der vil både være øvelser som gør dig bedre og der vil blive spillet lidt kamp også. Kom glad.

Mere

Gratis

Lindevangskolen, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 18-19.30

Funktionel træning for mænd og kvinder

Grundig opvarmning og styrketræning. Når man træner funktionelt, arbejdes der med alle muskelgrupper. Musklerne omkring leddene styrkes og gøres mere udholdende. Der afsluttes med udspænding. Instruktør er som i forrige sæson Kathrine Eriksen.

Mere

Gratis

Fritidshuset i Dall Villaby, Motion: Fodboldtræning kl. 18-19.30

Amerikansk Fodbold U16 ungdoms træning (14-16 år)

Målet for U16 holdet er udvikle de individuelle spilleres atletiske evner og pege på en fast position at spille banen, og samtidig skabe et indblik i hvad det vil sige at spille amerikansk fodbold både på og uden for banen.

Mere

Gratis

Silkeborg Taekwondo Klub, Motion: Andet motionstilbud kl. 18-19.30

Junior 10-14år

Koreansk kampsport. En god blanding af kondition, styrke og motorisk træning. Mød op i løst tøj, evt shorts og t-shirt.

Mere

Gratis