Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.

Arrangementer

Valby Idrætspark, Motion: Andet boldspil kl. 16.02-17.32

Youth Floorball

Vi spiller 3 mod 3 på lille bane. Vi har fokus på det sociale, at få motion og skabe nye venskaber. Mixhold. Vi har staven, vi mangler bare dig og dine indendørs sko. Vi spiller fredag 16.00 - 17.30. Kontingent: 350 kr.

Mere

Gratis

DGI Huset Aabybro, Motion: Svømmetræning kl. 16.15-16.45 & 16.45-17.15

Svømning for Let-øvede

Let Øvede ( hold for 7 - 10 årige ). Holdet er for børn, der tidligere har svømmet på begynder, eller er tilvænnet svømning på lavt vand på en anden måde.

Mere

Gratis

DGI Huset Aabybro, Motion: Svømmetræning kl. 16.15-17.15

Svømning for øvede

Øvede ( hold for 8-12-årige ). Holdet er for børn, der er trygge ved vandet og mestrer målene for let-øvede eller tilsvarende. Kendskab til rygcrawl og crawl er derfor en forudsætning.

Mere

Gratis

Frydenhøjhallen, Motion: Andet boldspil kl. 16.15-17.15

U13 Piger - vi spiller social floorball

Vi vil rigtig gerne have nye holdkammerater! U13-pigerne er et hold, hvor der er fokus på det sociale, men hvor floorball selvfølgelig også spiller en stor rolle.

Mere

Gratis

X-trainer, Motion: Fitness/styrketræning kl. 16.15-17.20

Spinning

Elsker du at følge udviklingen i din træning er Xtrainer som skabt til dig. Alle vores cykler er udstyret med cykelcomputer, der viser træningsdata som watt, kadance, belastning, puls stigningsprocent, hastighed og distance.

Mere

Gratis

KU.BE, Motion: Kampsporttræning kl. 16.15-17.30

Tai Chi Chuan for voksne

Påklædning består af flade indesko og løst, behageligt tøj.

Mere

Gratis

Bassin, Sct. Jørgensbadet, Motion: Svømmetræning kl. 16.30

Swim Week - Roskilde - Vandskræk voksne

Vandskræk for voksne er et hold, hvor vi blandt andet træner vandtilvænning, bevægelse i vand, svømmeteknikker, vejrtrækningsøvelser samt flydeøvelser på maven og ryggen. Vi dykker og leger os frem til at blive fortrolige medvandet.

Mere

Dannerhøjvej 1A, Motion: Løbetræning/jogging kl. 16.30

Løb på Jyske Ås med Team Jyske Ås 3/3

Turen er ca. 7km. trail med en del bakker Vi kommer bla. op på Voldene i Allerup Bakker ( https://www.fredninger.dk/fredning/voldene/ ). Mødested: Vi mødes ved den lille P-plads Dannerhøjvej 1A. Arrangeret af WE RUN.

Mere

DGI Huset Aabybro, Motion: Svømmetræning kl. 16.30-17

Svømning for Plask og svøm

Plask og svøm ( 5 - 6 årige ). Holdet er for de 5 - 6 årige børn, der kan tænke sig at lære at svømme (eller hvis forældre synes at det er godt at starte tidligt med svømning).

Mere

Gratis

Snejbjerg Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-17.15

Family rescue

Dette hold er som plask og leg, suppleret med alderssvarende legende livrednings elementer. På holdet er det tilladt at have forældre med i vandet.

Mere

Gratis

Bakkegårdshallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 16.30-17.30

U10/11 Piger

Vi er en mindre håndboldklub i Gentofte Kommune. Vi spiller i Bakkegårdshallen ved Bakkegårdsskolen i Vangede. Vi lægger vægt på det sociale og det vigtigste for os er - at der er plads til alle.

Mere

Gratis

Skalbjerg gl. Skole, gymnastiksalen, Motion: Fitness/styrketræning kl. 16.30-17.30

Funktionel træning

Cirkeltræning i gymnastiksalen udfordrer dig og giver dig styrke, kondition og udholdenhed som ingen anden motionsform. Du presser dig selv ved hele tiden at sætte nye mål, og du mærker hurtigt resultaterne ved den rå powertræning.

Mere

Gratis

Stokkebækskolen afd. Hesselager, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-17.30

Junior floorball (4. 9. klasse)

Vi spiller hockey indendørs i gymnastiksalen på Stokkebækskolen afd. Hesselager. Alle er velkomne, drenge, piger, nye, erfaren. Vi vil lave nogle boldkontrol lege og spille nogle små kampe m.m til træning.

Mere

Gratis

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, Motion: Fitness/styrketræning kl. 16.30-17.30

Åben Spinning for nye medlemmer

Bmi indoor cykling - også kaldet BMI SPINNING, er startet op igen og du er velkommen. Som begynder, som genstarter, som dig selv.Har du et par cykelsko - så tage dem med - ellers kan du låne. Spin er godt for kondition, kredsløb og kageforbrænding.

Mere

Gratis

Bellahøj Hallerne | Grøndal MultiCenter, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

Floorball U13 drenge

Frederiksberg og Vanløse Floorballklubber danner til sammen Alliancen KBH. Vi har en af landets største samling af floorballspillere. Vi spiller en række forskellige steder i København.

Mere

Gratis

Bellahøj Hallerne | Grøndal MultiCenter, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

U13-træning for drenge

Vanløse Floorball danner sammen med Frederiksberg Floorball en af landets største samling af floorballspillere med hold i alle aldersgrupper og på mange niveauer. Her kan du komme og spille floorball, uanset om du er pige eller dreng, ung eller gammel.

Mere

Gratis

Frederiksbjerghallerne, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

U15 Drenge GP (årgang 09-10)

U15 GP kommer til at spille i U15 a-rækken, som er Grand Prix-turneringer, hvor der spilles tuneringer med flere kampe på en dag. Dette hold er en god blanding af nogle der spillede U15 sidste år, samt drengene der rykker op fra U13.

Mere

Gratis

Avedøre Idrætscenter, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

U9 floorball i Avedøre Idrætscenter (Fredage)

Alle er velkomne til at komme og prøve at være med. På U9-holdet for piger og drenge er der både plads til de spillere, der har spillet et par år og helt nye spillere.

Mere

Gratis

Avedøre Idrætscenter, Motion: Andet boldspil kl. 16.30-18

U11 floorball i Avedøre Idrætscenter (Fredage)

Alle er velkomne til at komme og prøve at være med. U11 er et stort hold med omkring 20 spillere. I træningen fokuserer vi på at have det sjovt og samtidig begynde at lære lidt om taktikken på banen.

Mere

Gratis

Langsøhallen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17

Floorball Kidz-Tour 2023

Silkeborg Hurricanes Floorball starter nye U7-13 hold op i uge 43 og afholder i den forbindelse "Åbent Hus" for alle børn og unge i alderen 6-13 år i Langsøhallen fredag den 13. oktober 2023 kl. 17-18. Arrangeret af Silkeborg Hurricanes Floorball.

Mere

DD Midtjylland, Viborg, Motion: Andet motionstilbud kl. 17

ComeBack

Viborg Idrætsråd står igen i år bag indsatsen ComeBack i Viborg Kommune. Her skal eksisterende foreningsmedlemmer invitere tidligere sportsbuddies til at lave ComeBack i idrætshallen og foreningsfællesskabet. Arrangeret af Viborg Idrætsråd.

Mere

Konsul Jensens Gade, Motion: Vandretur/stavgang kl. 17

Efterårstur

Vi vil gå på fortov, asfalt og fin grussti. Vi vil gå omkring Golfbanen og Bygholm Bakker. Mødested: Konsul Jensens Gade. Ved de orange siddepladser og den grønne tøjcontainer. Arrangeret af WE WALK.

Mere

Ved indgangen fra Galstersgade, Motion: Kampsporttræning kl. 17-17.30 & 17.30-18

Karate Kids (7-9 år)

Træningen på holdet tager udgangspunkt i denne aldersgruppes fysiske, intellektuelle, emotionelle og sociale udvikling.

Mere

Gratis

Skolen i Sydhavnen, Motion: Andet boldspil kl. 17-18

Basket (drenge) 5. 7. klasse

På vores baskethold for 5. 7. klasse vil drengene blive introduceret for spillet, samtidig med at der arbejdes videre på færdigheder.

Mere

Gratis

Dansesalen Frederiksberg, Motion: Danseundervisning kl. 17-18

IF Sorø: Baldans

Baldans er for alle damer og herrer, der kan lide høj aktivitet, dansemotion og festligt samvær. Kom med eller uden dansepartner.

Mere

Gratis

Marselisborg Gymnastik Center, Motion: Andet boldspil kl. 17-18

U11 Drenge (årgang 13-14)

Vi lægger vægt på at udvikle tekniske færdigheder som skud, driblinger og afleveringer, og samspil i kampe både 3 mod 3 og 4 mod 4, tilpasset alder og niveau. Og der skal både være fart på og plads til sjov.

Mere

Gratis

Hunderupskolen, Motion: Andet boldspil kl. 17-18

Hunderup Hippos U13 Mix

Holdet henvender sig til alle spillere fra årgang 2011-2012. Holdet er både for piger og drenge, ligesom det både er for øvede spillere, nybegyndere og alt derimellem.

Mere

Gratis

KU.BE, Motion: Fodboldtræning kl. 17-18

Futsalito U7 (2017)

Kom og få en gratis intro til "Futsalito" - FCX' bud på Futsal i børnehøjde - Latinamerikas legende, hurtige og tekniske spil, som har formet spillere som Messi og Neymar.

Mere

Gratis

Træningssalen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18.30

Capoeira for voksne

En typisk træning begynder med en opvarmning, som opbygges af forskellige capoeira-bevægelser, men kan også være inspireret af andre sportsgrene og eksempelvis indeholde elementer som cirkeltræning og løb.

Mere

Gratis

Træningssalen, Motion: Andet motionstilbud kl. 17-18.30

Capoeira for teenagers

Teen-undervisningen er som de øvrige børnehold defineret af børnenes alder.

Mere

Gratis


Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.